Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Make-up met frisheidskick - De Chanel Les Beiges Eau de Teint collectie

Chanel Les Beiges Eau de Teint Make-up onderscheidt zich niet alleen door de afwerking, maar ook door de textuur. Het is het eerste product met microfluïdische technologie uit het Franse luxehuis. Dit zijn microcapsule pigmenten. De formule is zeer licht en belooft zelfs een hydraterend effect. Driekwart daarvan is water. Bij het aanbrengen voelt de huid onmiddellijk fris en aangenaam gerevitaliseerd aan. De foundation past perfect bij de teint en laat een perfect eindresultaat achter. De formule werkt als een verzachter voor onregelmatigheden en maakt de huid gladder. Het is een zeer delicate dekkende kracht, zodat de huid er bijna ongeverfd uitziet. Het behoudt zijn natuurlijkheid en kleine onvolkomenheden kunnen nog steeds snel worden verborgen.

De meegeleverde borstel wordt gebruikt voor de toepassing. Het heeft een ergonomische vorm. De borstelpunt is breder van diameter en licht schuin. Op deze manier kan het product tijdbesparend worden toegepast en tegelijkertijd optimaal worden gefineerd. Cirkelende bewegingen helpen om de textuur optimaal te verdelen en vloeiende overgangen te bereiken. Eau de Teint kan ook alleen worden toegepast op de meer problematische gebieden van de huid om deze in balans te brengen. Natuurlijk kan het ook gebruikt worden als basis voor de hele teint. Als u een hogere dekking wilt, kunt u de formule onder of over een primer gebruiken.

De ultralichte textuur maakt dit mogelijk en opent zo een individuele make-up look. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke gelegenheid en de textuur van de huid. Naast het hoge watergehalte zijn er ook extracten van tamarindezaden aanwezig. Ze zorgen voor vocht en een comfortabel gevoel van welzijn. De fundering wordt gecompleteerd door de lichte geur met neroli. De nuances werken in gradaties en kunnen worden geselecteerd op basis van helderheid. De microfluïdetechnologie is zo zacht dat ze de individuele huidskleur goed onderstreept. Eau de Teint kan gelaagd worden met andere make-up producten voor een nog betere coördinatie. Het is een tweede huid die moeiteloos over de eigen huid ligt en dus op vele manieren gecombineerd kan worden.

Duo met make-up en penseel - Het ontwerp van de Chanel Les Beiges Eau de Teint

De Chanel Les Beiges Eau de Teint make-up heeft een microvloeibare textuur en is verpakt als een klassieke, romige make-up. De slanke fles heeft een transparant onderste deel en een zwarte dop. Het glanzende plastic vormt een contrast met het glas. Het is een vierkante basisvorm die het gemakkelijk maakt om de fles te openen. De productnaam is ook in het zwart op de voorkant gedrukt. Het is een zeer eenvoudig ontwerp dat typisch is voor het Franse merk. Ook het ineengestrengelde logo met de 2 C mag niet ontbreken op het deksel. Door de transparantie is de betreffende kleur direct herkenbaar. Ook de vulhoeveelheid blijft altijd zichtbaar. Daarnaast is er het bijpassende penseel in miniformaat. Het heeft een licht schuine vorm en een grotere diameter. Het is ergonomisch gevormd en ligt goed in de hand. Het past zich ook perfect aan de contouren van het gezicht aan. Het handvat toont ook het Chanel logo.

Ultralichte textuur voor de perfecte teint - De Chanel Les Beiges Eau de Teint serie

Het Chanel Les Beiges Eau de Teint is make-up met een ultrafijne textuur. De microfluïdische technologie wordt volledig benut. Het bevat microcapsule pigmenten die zelfs zichtbaar zijn. Ze versmelten bij het aanbrengen met de huid en creëren een natuurlijke zachte dekkracht. Dankzij een watergehalte van 75 procent wordt er direct een gevoel van frisheid gecreëerd. Andere actieve ingrediënten uit tamarinde zaden dienen ook als een bron van vocht voor de huid. Dus het voelt goed verzorgd aan en ziet er gladder uit. Het verfrissende huidgevoel moet tot acht uur aanhouden. Net als een tweede huid moet de formule zich aan de huid hechten en is daarom ook geschikt als combinatieproduct. In feite kan het gebruikt worden voor een verzorgend en licht dekkend effect onder of over een andere primer. Dit opent vele toepassingsmogelijkheden en helpt om te allen tijde de gewenste ondoorzichtigheid te bereiken. Een borstel is inbegrepen voor een optimale toepassing. Het heeft een chique design in zwart met het CC logo van Chanel de bovenkant van het handvat. De vezels zijn zeer dicht bij elkaar geplaatst, maar nog steeds zeer zacht. De ronde vorm met een licht aflopende bovenrand past zich optimaal aan de contouren aan. Met behulp van cirkelvormige bewegingen ontvouwen de microcapsule pigmenten zich en kan de make-up gemakkelijk worden verdeeld. Het kan gebruikt worden voor de gehele teint of slechts voor enkele partijen. Eau de Teint biedt daarom ook vrouwen die op zoek zijn naar een zeer natuurlijke uitstraling het juiste alternatief. De formule wordt aangevuld met een delicate geur van neroli.

De kleur Chanel Les Beiges Eau de Teint Medium Light is een iets lichtere, iets roze-beige kleur. Eerder neutraal tot licht geelachtig is de gradatievloeistofChanel Les Beiges Eau de Teint . De Chanel Les Beiges Eau de Teint Medium Plus variant is iets donkerder en zelfs iets rozer. Deze fijne gradaties maken het gemakkelijker om de juiste kleur voor uw teint te kiezen. De kleur kan er ook nog natuurlijker uitzien met een andere primer.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.