Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

De alleskunner voor de ogen - De Chanel Stylo Ombre et Contour Series

Het Chanel Stylo Ombre et Contour is ideaal voor het maken van een snelle, maar mooie make-up voor de ogen. De pen kan gebruikt worden als kajal, eyeliner en oogschaduw tegelijk. Eén nuance opent vele mogelijkheden voor verschillende looks. De combinatie van verschillende kleuren zorgt voor nog meer creativiteit. Het penformaat is ideaal voor onderweg, op reis, na het sporten of om van een dag een avond make-up te maken. In tegenstelling tot producten met een poederachtige consistentie, kan het niet breken tijdens het transport. De stabiele kunststof huls beschermt het lood en er is ook een stevig sluitend deksel. De vulling kan met één handgreep op de juiste lengte worden gedraaid. Een andere borstel is ook niet absoluut noodzakelijk. De punt is ideaal voor het tekenen van fijnere lijnen en het definiëren van de ogen. De bredere kant vult het deksel snel en efficiënt. Indien nodig kan de textuur voorzichtig met de vingers worden gemengd. De textuur is romig en glijdt moeiteloos over de huid. Dit is optimaal om de gevoelige oogcontouren niet te belasten. Toch overtuigt het door zijn intensiteit van kleur en zijn lange levensduur.

In feite kunnen de kleuren ook gebruikt worden aan de binnenkant van het ooglid. Afhankelijk van het gewenste effect kunnen de bovenste en onderste oogleden worden gedefinieerd. Lichtere nuances kunnen goed gebruikt worden in de binnenhoek of onder de wenkbrauwboog. Daar fungeren ze als een hoogtepunt en helpen ze om de ogen groter en alerter te laten lijken. Het kleurenpalet varieert van naakt tot aardetinten tot donkere variaties. Zo vindt u de juiste kleuren voor het dagelijks leven, maar ook voor Smokey Eyes of Cat Eyes. Discrete gradaties in de kleuren helpen om de individuele oogkleur nog beter tot zijn recht te laten komen en te laten glanzen. Stylo kan ook gebruikt worden als basis voor andere producten. Als pen ligt het goed in de hand en maakt het een precieze toepassing geheel naar eigen idee mogelijk.

Multifunctioneel ontwerp - De Chanel Stylo Ombre et Contour pen

De Chanel pen Stylo Ombre et Contour is een 3-in-1 pen waarvan het ontwerp intuïtief in gebruik is. Het is een stabiele pennenbak van zwart plastic. Bovendien is er een afleiding die naar wens op de juiste lengte kan worden gedraaid. Het is puntig, zodat zowel een precieze als een vlakkere kant beschikbaar is voor toepassing. Op deze manier kan het gebruikt worden als een kajal of oogschaduw. De vorm van de pen ligt altijd goed in de hand. Zelfs beginners hebben volledige controle bij het aanbrengen van make-up. Eindeloze looks zijn mogelijk, waardoor de make-up pen de ideale keuze is voor op reis of onderweg. Een kleurenbandje aan de bovenkant van de pen staat voor de betreffende nuance. Verder is de volledige productnaam in wit lettertype te zien. Het ingewikkelde CC-logo is te vinden op de bovenkant van de kap. Dankzij de details zijn de oogmake-up potloden gemakkelijk te onderscheiden van andere lipsticks of contourpotloden met een gelijkaardig design.

De 3-in-1 oplossing voor grote ogen - De Chanel Stylo Ombre et Contour collectie

Of het nu gaat om een snelle en natuurlijke look of een fancy look, hij Chanel Stylo Ombre et Contour doet bijna alles. De make-up pen voor de ogen kan op drie verschillende manieren gebruikt worden. Als een klassieke kajal definieert het de vorm van de ogen en geeft het de blik meer expressiviteit. Als eyeliner kan het gebruikt worden voor gebogen gevleugelde voeringen of discrete lijnen. Als oogschaduw biedt het een grote kleurenschittering en een betrouwbare opaciteit. Dit betekent dat één kleur al gebruikt kan worden voor een hele make-up look. U kunt ook verschillende pennen of de pen combineren met poederooglid schaduwen en meer. Het is een veelzijdige aanvulling op elke make-up collectie. De pen ligt goed in de hand, zodat zelfs beginners intuïtief precieze lijnen kunnen tekenen. De textuur is romig en zijdezacht. Dit zorgt voor een aangenaam draagcomfort en helpt de tere huid rond de ogen niet te irriteren. Onderweg kan de kleur direct met de vingers worden gemengd. Op deze manier kan een snelle dag make-up worden gecreëerd of versterkt voor de avond.

De nuances complementeren talrijke verschillende huidtinten, oogkleuren en looks. De Chanel Stylo Ombre et Contour 06 Nude Éclat is een heldere, glinsterende champagnetint. Het mengsel van room en rosé is zeer geschikt als highlight of basis. In de binnenste hoek van het oog plaatst het een lichtreflex en laat de ogen schijnen. De Chanel Stylo Ombre et Contour 12 Contour Clair is een medium bruine toon. Het heeft een vrij neutrale ondertoon en past daarom bij veel andere kleurenfamilies zoals roze of groen. Een iets warmere variant van bruin is Chanel Stylo Ombre et Contour 04 Electric Brown. Beide kleuren hebben een licht glanzend effect. De Chanel Stylo Ombre et Contour 14 Contour Graphique heeft een donkere, blauwachtige grafiet toon. Grijs laat blauwe en groene ogen bijzonder goed glanzen. De verf kan goed gebruikt worden voor Smokey Eyes. Met de Chanel Stylo Ombre et Contour 08 Rouge Noir is er nog steeds een donkere aubergine toon. De subtiele gradaties helpen om de kleur van de ogen te laten stralen. De donkere tinten zijn een goed alternatief voor zwart en hebben een onvergelijkbare kleurdiepte. Met de Chanel Stylo Ombre et Contour 02 Bleu Nuit is er nog een Navyton. Het heeft een licht grijze ondertoon en is daarom zeer veranderlijk.