Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

17 391
toepassen
vandaag tot-24%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chanel pour Monsieur

De geur +

Chanel pour Monsieur - een geur van mannelijke elegantie

Chanel pour Monsieur is meer dan een geur. Chanel pour Monsieur is een eer. Sinds het midden van de 20e eeuw onderscheidt dit parfum de heer van de man, elegantie van opzichtigheid en tijdloze stijl van de veranderende tijdgeest. Het is een frisse chypregeur.

Chypregeuren verwijzen naar een familie parfums die bestaan uit een hesperide, d.w.z. citrusachtige, topnoot. De topnoot van Pour Monsieur is verfrissend met lavendel, mandarijn en petitgrain, een essentiële olie van bittere sinaasappel. De mannelijke elegantie wordt benadrukt door de hartnoten van kardemom en nootmuskaat en aangevuld door het langdurige effect van de basisnoten van eikenmos, opoponax, vanille en vetiver. Chanel pour Monsieur is een eerlijke, authentieke geur. Deze compositie slaagt erin zonder franje of experimenten een diepe indruk van kosmopolitisme en ernst op anderen achter te laten, terwijl het de drager een gevoel van warmte en geborgenheid geeft.

Chanel pour Monsieur is daarom ideaal voor zaken, zakelijke deals en vergaderingen. Maar deze geur is ook zeer geschikt voor 's avonds, voor theaterbezoek, diners bij kaarslicht of familiefeesten. Juist de subtiele nuances van frisse topnoten en een breed hart geven vertrouwen en benadrukken een alerte geest. Chanel pour Monsieur is mannelijke distinctie.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Henri Robert
Jaar van uitgave:
1955

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel pour Monsieur met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Ruimilot
Chanel pour Monsieur

Dit is mijn laatste toevoeging aan mijn assortiment Chanel geuren. Ben er erg blij mee. Dezelfde klasse als de andere producten van Chanel maar weer net even anders.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten