Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chanel pour Monsieur

De geur +

Chanel pour Monsieur - een geur van mannelijke elegantie.

Chanel pour Monsieur is meer dan een geur. Chanel Het pour Monsieur is een prijs. Sinds het midden van de 20e eeuw onderscheidt deze geur zich van de mens van de mens, elegantie van opschepperij en tijdloze stijl van een veranderende tijdgeest. Het is een frisse chypre geur.

Chypre geuren duiden op een familie van parfums bestaande uit een hesperidische, d.w.z. citrusachtige, topnoot. De topnoot van Pour Monsieur verfrist met lavendel, mandarijn en petitgrain, een essentiële olie van bittere sinaasappel. De mannelijke elegantie pour Monsieur wordt geaccentueerd door de hartnoten van kardemom en nootmuskaat en aangevuld met het duurzame effect van de basisnoten van eikenmos, opoponax, vanille en vetiver.Chanel Deze compositie slaagt erin zonder franje en experimenten en laat andere mensen met een diepe indruk van kosmopolitisme en ernst achter, terwijl het de drager het gevoel van verwarmende zekerheid geeft.

Chanel pour Monsieur is ideaal voor zaken, deals en vergaderingen. Maar ook voor de avond, voor theaterbezoek, Candlelight Dinner of voor familiefeesten is deze geur zeer geschikt. Omdat het de subtiele nuances van de frisse topnoot en het brede hart zijn die vertrouwen inboezemen en de nadruk leggen op een alerte geest. Chanel Het pour Monsieur is mannelijk onderscheid.

Kopnoten:
Neroli
Petitgrain
Citroen
Hartnoten:
Kardemom
Basisnoten:
Eikenmos
Vetiver
Cederhout
Parfumeur:
Henri Robert
Jaar van uitgave:
1955

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel pour Monsieur met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Ruimilot
Chanel pour Monsieur

Dit is mijn laatste toevoeging aan mijn assortiment Chanel geuren. Ben er erg blij mee. Dezelfde klasse als de andere producten van Chanel maar weer net even anders.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 392
toepassen