Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Chanel Coco Mademoiselle

Chanel Coco Mademoisel draait elk moment om in iets speciaals

Bijna 15 jaar geledenCoco Mademoiselle . Chanel Inmiddels is het voor veel vrouwen een dagelijkse metgezel geworden. De geur roept herinneringen op aan mooie momenten in het leven. De inhoud is net zo bijzonder als de glazen fles. Betoverende aroma's - verleidelijk, sensueel en elegant.

In de topnoot, mandarijn, bergamot en sinaasappel sprayen een fruitige flair. De hartnoot wordt bepaald door verse rozen en het licht zoete aroma van mimosa. De basisnoot met zijn licht houtachtige patchouli en witte muskus heeft een vrij ongedwongen charme met licht mannelijke boventonen. Deze mix van de meest uiteenlopende en enigszins contrasterende essences maakt Chanel het Coco Mademoiselle een geur die veelzijdig is om te dragen. Of het nu op kantoor is, tijdens een vergadering met uw beste vrienden of op een date met uw geliefde - het klassieke parfum is een echte allrounder.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De schepping dankt haar ontstaan aan een klassieker onder de vrouwenparfums aan haar buitengewone aroma, dat een bijzonder sensueel effect heeft en inspireert met een aangename frisheid die alle zintuigen prikkelt. De exclusieve noten van verschillende bloemenakkoorden geven de creatie een vleugje glamour die het onmiskenbaar maakt. Het Coco Mademoiselle is een ongelooflijk sensuele geur die inspireert met een verleidelijke combinatie van frisse nuances en bloemenakkoorden.

alle klanten beoordelen positieve
Chanel Coco Mademoiselle
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 9 klant adviezen

Commentaar van
Super creme
De body creme is zeer aangenaam op de huid en is zeker verder aan te bevelen. Koop ik graag weer opnieuw als hij op is...
Commentaar van
beveel ik heel graag aan
Welness al 's morgens vroeg. De schuim is echt heel aangenaam op de huid en de geur is niet te opdringerig maar echt hoogwaardig.
Commentaar van
Echte aanrader!
Deze parfum ruikt heerlijk! Krijg er heel vaak complimentjes over! Ook super handig dat je de tasverstuiver overal mee naartoe kunt nemen! Deze parfum is vooral voor jongere vrouwen aan te bevelen, maar kan natuurlijk door iedereen gedragen worden. Iedereen verdient het immers om zo lekker te ruiken! Coco Mademoiselle ruikt heerlijk bloemig en is heel bescheiden, maar tegelijkertijd ook heel romantisch. Ik zal zeker vaker voor Chanel Coco Mademoiselle kiezen, omdat ik dit gewoon de allerlekkerste parfum vind. Ik beoordeel dit parfum daarom met vijf sterren! Als je van complimentjes houdt, is dit een echte aanrader!

Geurdeskundige Jacques Polge ontwikkelde Chanel Coco Mademoiselle

Hij is de "Heer der Geuren" van Chanel en de schepper van Chanel Coco Mademoiselle. Jacques Polge heeft de fijnste neus in het parfum universum van dit luxe huis. Sinds 1978 werkt hij exclusief voor het Franse bedrijf, waar hij baanbrekende geuren als Egoiste en Allure uitgevonden heeft.

Al vroeg had hij voor het eerst contact met het onderwerp geur-elixer. Polge groeide op in Grasse, de ultieme parfumhoofdstad ter wereld. Hoewel de jonge Jacque een diploma filologie behaalde, besliste hij om een heel andere carrière te beginnen. De Fransman begon een stage als parfumeur en was al als jongeman in staat om meer dan 3000 geur bouwstenen te onthouden. Polge is Chanels derde geurontwikkelaar en heeft samen met het bedrijf geschiedenis geschreven. In 1979 maakte de 72-jarige zijn eerste parfum voor het bedrijf.

Al zijn geuruitvindingen worden gedomineerd door heldere lijnen, maar de meester onderbreekt ze vakkundig telkens opnieuw met verrassende invloeden. Op die manier geeft de uitgekozen Parijzenaar zijn eigen stempel aan elk van zijn werken, waardoor ze onmiskenbaar en uniek zijn. De meester zelf staat garant voor de exclusiviteit van zijn grondstoffen. In zijn oude geboortestad Grass liet hij speciaal voor de productie van parfums een veld van rozen kweken. Hoewel Polge veel baanbrekende parfums in zijn leven heeft uitgevonden, draagt hij ze - om professionele redenen - niet zelf. Hij zei dat hij zijn reukvermogen niet wilde irriteren.

Polge heeft zijn meesterwerk geleverd met Coco Mademoiselle. Zelden is een geur zo verleidelijk geweest als de creatie ervan. Het sensuele aroma van de essentie is het resultaat van het perfecte samenspel van frisse nuances en bloemrijke akkoorden. Een aura die elk facet van de vrouwelijke persoonlijkheid op de meest heilzame manier benadrukt. Zo licht als de geur van een weelderig boeket bloemen.

Chanel Coco Mademoiselle fles is verfijnd met een wax seal.

Chanel s geurklassiekers inspireren niet alleen met de geselecteerde essences. Ook de mooie fles ™Chanel Coco Mademoiselle , laat alle vrouwenharten sneller kloppen. Het boeit door zijn zeer tedere, maar ook intensieve kleur. De lichte, delicate abrikoos lijkt erg op die van een perzik. De hals van de flacon is afgesloten met een fijne goudklopperhuid, die wordt vastgehouden door verschillende rijen fijne, witte katoenen koorden. Er werd een zegel van zwarte was in reliëf op aangebracht, wat de fles iets mysterieus maakt. De edele creatie is een sieraad in elke badkamer.

De geur accentueert ook elk vrouwelijk facet van een vrouw. Hij benadrukt hun kracht van karakter zonder hun tederheid te verbergen. De vrouwelijke-oriëntale creatie, waarvan de offensieve frisheid alle zintuigen prikkelt, is de olfactorische uitdrukking van een vrouwelijke persoonlijkheid. Zo wordt een vrouw geportretteerd die sterk is in haar wezen, maar toch de tederheid van haar ziel heeft behouden. Het elegante silhouet, waarvan de geur op een ongebruikelijke manier sporen nalaat, komt hiermee overeen.

Keira Knightley düst voor Chanel Coco Mademoiselle door Parijs

Een mooie vrouw, ondergedompeld in prachtige foto's. De Britse actrice Keira Knightley is het gezicht van de reclamecampagne van Chanel Coco Mademoiselle. In de meer dan drie minuten lange plek is er veel actie en de 30-jarige in een sexy outfit te zien. Na het druppelen van een paar druppels Chanel Coco Mademoiselle op haar decolleté in haar rol, brult Knightley door Parijs in een skintight catsuit op een stijlvolle motorfiets.

Chanel Coco Mademoiselle's Keira Knightley door Parijs.

Haar doel: een modeshooting waarvoor ze zelf voor de camera staat. Daar komt de prachtige brunette heel dicht in de buurt van een even aantrekkelijke fotograaf. Maar als hij zich omdraait, verdwijnt de schoonheid en blijft haar bewonderaar alleen. De kleine maar fijne film is opgenomen door sterregisseur Joe Wright. U kunt dromerige foto's ervaren van Parijs, vastgelegd in delicate kleuren, geheel in de stijl van het oude Hollywood.

De plek speelt vakkundig met mannelijke en vrouwelijke clichés. Zeker als Keira Knightley zich eerst in een vanillekleurige fietsoutfit stort en dan een man elegant en wellustig verleidt. Het was niet de eerste keer dat Actrice en het Franse luxelabel samenwerkten. Knightley is Coco Mademoiselle's getuigenis sinds 2006, in navolging van grote namen als topmodellen Kate Moss en Anouck Lepere en actrice Nicole Kidman.

Met hun schoonheid staan ze allemaal voor een van de meest elegante geuren ter wereld. Coco Mademoiselle is een sensuele essentie met een unieke compositie van frisse akkoorden en bloemennuances om het delicate aroma van een heerlijk boeket bloemen te creëren. Daarnaast is er een vleugje oosterse exotiek, wat het geurende water dat extraatje geeft. Geen enkele geur is ooit zo verleidelijk geweest als deze edele parfum.