Geen resultaten resultaat: resultaten:

Marilyn Monroe antwoordde eens op de vraag wat ze\'s nachts draagt om te slapen:"In bed draag ik maar enkele druppels Chanel No. 5. "Verse aroma\'s in combinatie met kruidige accenten zorgen er al jaren voor dat de geur een bestseller wordt.

In de jaren dertig van de vorige eeuw stelde Coco Chanel zich nog steeds voor de geur zelf. Later volgden er talloze filmsterren, die de klassieke geur tientallen jaren lang een gezicht gaven en haar status als absolute legende onderstreepten.

Chanel No. 5 kopen tegen een gunstige prijs

Uitverkocht producten +

De geur +

Kanaal Nr. 5 is de tijdloze klassieker onder de vrouwengeuren

Iedereen die de geur van No. 5 een keer in de neus Chanel heeft gehad, vergeet het nooit meer. Dit is een van de redenen waarom het parfum tot de top tien van de meest verkochte parfums ter wereld behoort. Daarnaast zijn er verse, citrusachtige facetten, die worden onderstreept door Bergarmott olie, linalool en petitgrain olie.

In de hartnoot krijgen klassieke noten zoals jasmijn, roos, lelietjes van de vallei, irisboter en aroma's van de ylang-ylangboom de eer. Cassia en isoeugenol, toegevoegd in nuances, zetten pittige accenten. Ongebruikelijk mannelijke invloeden van de tropische zoete gras vetiver openen de basisnoot, die bovendien geaccentueerd wordt door de houtachtige aroma's van sandelhout en patchoeli-olie. De basisnoot beleeft een spannende pauze door het sensuele muskuscomplex, dat wordt omgeven door eikenmos en kaneelbast. De geur bestaat uit in totaal 31 parfumgrondstoffen.

Chanel No. 5 overtuigt niet alleen met zijn aura, die doet denken aan een poedervormig boeket bloemen, maar ook dankzij zijn iconische fles. De tijdloosheid van de geurmix maakt van de essence een absolute klassieker onder de parfums. Edele ingrediënten zijn gecombineerd om elk facet van de vrouwelijke persoonlijkheid op de meest gunstige manier te benadrukken. Een absoluut meesterwerk!

Kopnoten
aldehyde
Neroli
Ylang Ylang
Bergamot
Citroen
Hartnoten
Iris
Iriswortel
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Roos
Basisnoten
muskus
Ambra
Patchoeli
Sandelhout
Vetiver
vanille
Eikenmos
Kat van de civetkat

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel No. 5 met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 8 klant adviezen
Commentaar Thavite van 30. november 2014
Super geur

Om je te wassen of in de kast te leggen. Helaas wel wat aan de dure kant. Houdt echter wel lekker lang. Ongelofelijk lekkere geur.

Commentaar Herthould van 18. oktober 2014
zeer hoogwaardig

Dé deurklassieker naar mijn smaak. Wat ik ook probeer van andere merken, ik kom hier iedere keer weer op terug. Gewoon super!

Commentaar Formened van 27. september 2014
Goede klassieke geur, zeer compact

Mijn vriendin vindt deze geur heerlijk en daarom heb ik hem ook gekocht. Niet opdringerig, eerder klassiek en aangenaam. Als eau de parfum ene beetje moeilijk te doseren. Een verstuiver zou misschien gemakkelijker zijn.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 409
toepassen
vandaag tot-15%