Meer informatie:

Het concept

Wie op zoek is naar een poeder van hoge kwaliteit voor een succesvolle make-up, moet een kijkje nemen bij het Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillée huidverzorgingsassortiment. Het is speciaal ontworpen voor de zomermaanden omdat het een uniek zonne-effect heeft. Met een aangenaam zachte textuur geeft Chanel poeder je in een mum van tijd een gebruinde en frisse look. Het resultaat is een gelijkmatige en subtiele bruining voor de huid. Ultrafijne deeltjes laten ze ook glanzen en creëren fascinerende gouden effecten. Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillée voedt en beschermt ook de huid van het gezicht met Kalanchoe-extracten. Het wordt niet beïnvloed door droogte en schadelijke milieu-invloeden. Een fijne film van mineraal en bijenwas die de huid omgeeft biedt effectieve bescherming.

De Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillée reeks omvat veel verschillende tinten van intense bronstinten tot een subtiele rosé. Zo kan het poeder perfect worden afgestemd op uw eigen huidskleur. De meegeleverde sikkelvormige borstel maakt het aanbrengen eenvoudig en gelijkmatig. Het poeder wordt van binnen naar buiten ruimhartig op de huid van het gezicht aangebracht. De buitenste rand van de borstel kan gebruikt worden om de contouren te modelleren door over de neus-, kin- en voorhoofdbrug te strijken. Aangezien ook de in de filterkroes geïntegreerde spiegel niet ontbreekt, kan de make-up gemakkelijk onderweg worden aangebracht. Het poeder Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillée van Chanel is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen. Het creëert een sterk dekkend vermogen voor een gladde, gelijkmatige, stralende en onberispelijke afwerking. Perfectioneer uw make-up met de fascinerende poeder Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillée.

Het design

Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillée poeder zorgt voor een natuurlijke en frisse zomerse make-up. Het heeft niet alleen een uitstekend bruinend effect, maar beschermt de huid ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dankzij de sterke dekkracht wordt een gelijkmatige, gladde en onberispelijke afwerking bereikt.

Ook het verpakkingsontwerp van Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillée is overtuigend. Het poeder is verkrijgbaar in zilverkleurige kroezen, die door hun glans direct in het oog springen. Een geïntegreerde spiegel en een halvemaanvormig penseel zijn inbegrepen. Met de borstel is het poeder eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen, zelfs op de weg. Met de kliksluiting wordt het poeder na gebruik veilig en schoon afgesloten. De compacte verpakking zorgt ervoor dat Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillée comfortabel in elke zak past. Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillée is te herkennen aan de zilverkleurige potten en het Chanel-logo.

Het assortiment

Als u zelfs bij hoge temperaturen in de zomer een eersteklas make-up wilt, is Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillée de perfecte keuze. Het is een fijn poeder met een fijne textuur dat de huid verwent. Het heeft een uitstekend dekkend vermogen, wat een glad, gelijkmatig en fris resultaat geeft. Bijzonder aan Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleilléee is de uitstekende zonwering. Het poeder geeft een natuurlijke en frisse bruining die lang aanhoudt. Daarnaast produceert het extracten van mineraal en bijenwas over de hele wereld, beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Ultrafijne deeltjes die een elegante glans creëren creëren stralende gouden effecten. Maar ook de verzorgende werking van de poeder is indrukwekkend. Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillée uit Chanel gebruikt Kalanchoe-extracten om de gezichtshuid soepel en regenererend te houden.

Chanel biedt de serie in vier verschillende kleuren aan om het poeder perfect af te stemmen op uw eigen huidskleur: Middelmatig licht, Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillée Middelmatig, middelmatig diep en diep. De kleuren variëren van subtiele beige tot bronzen tinten. Aanbrengen met de meegeleverde sikkelvormige borstel. De buitenste rand is perfect voor het vormen van de contouren, strijken over de kin, de brug van de neus en het voorhoofd. Zo werkt de make-up ook onderweg. Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillée van Chanel is dermatologisch getest en blijkt uiterst huidvriendelijk. Het is geschikt voor alle huidtypen. Bijzonder indrukwekkend is de sterke dekkracht, waardoor oneffenheden en huidirritaties in een mum van tijd verdwijnen. In plaats daarvan kunt u zich verheugen op een gelijkmatige, stralende en gladde afwerking. Ook u kunt rekenen op Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleilléee in Medium Licht, Medium, Medium Diep en Diep voor uw zomerse make-up.