Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De cosmetische serie Chanel Le Crayon Khôl laat door haar internationale succes zien dat de kohl nog steeds niets aan populariteit heeft ingeboet. De redenen hiervoor zijn velerlei: de kohl is gemakkelijk te gebruiken, is door zijn smalle vorm altijd bij de hand en bovenal kan zijn lijn worden verblind. Deze belangrijkste onderscheiding voor de eyeliner is een van de redenen waarom de Kajal nog steeds de beste keuze is voor Smokey Eyes en kan ook mooie resultaten geven in een discrete dag make-up. De eyeliner hoeft niet altijd aan de binnenrand van de oogleden te worden aangebracht, als eyeliner kan deze ook een indrukwekkend en tegelijkertijd zacht resultaat geven. De look is beknopt, maar nooit dominant. Dit geeft de dagmake-up een zeer natuurlijke uitstraling.

Omdat de kohl echter zeer vaak aan de binnenrand van het ooglid wordt aangebracht, moet de actieve-stofformule ook aan bijzonder hoge eisen voldoen. Daarom gebruikt Chanel Le Crayon Khôl een bijzonder groot aantal natuurlijke ingrediënten. Een samenstelling van bijzonder zuivere oliën is dan ook de basis voor een formule die schoonheid tot een allround plezierige aangelegenheid maakt. De delicate formule ontwikkeld door Chanel maakt het mogelijk dat de intensieve kleur ook langdurig is. Dit voorkomt roodheid en het uiterlijk blijft onberispelijk. Om de Chanel Le Crayon Khôl formule ook lang te laten kleven, wordt talk gebruikt. Dit natuurlijke mineraal is zacht voor de huid en zorgt er toch voor dat de kleur naar wens kan worden gebruikt. Microkristallijne wassen zijn ook verantwoordelijk voor de langdurige werking van de kohl met zijn weelderige pigmenten. Ondanks deze rijke pigmentatie is Chanel Le Crayon Khôl zeer gemakkelijk te verwijderen. De Chanel Le Crayon Khôl zijn getest onder dermatologisch toezicht en zijn daarom ook geschikt voor contactlensdragers. Ze zijn dus geschikt voor alle vrouwen die de perfecte oogmake-up willen afwerken en zorgen zo voor momenten van ongekende expressiviteit.

Het design

Chanel Le Crayon Khôl maakt niet alleen indruk met hun hoogwaardige ingrediënten, ze trekken ook de aandacht met hun elegante vorm. De zwart gelakte pen onderscheidt zich van de concurrentie. Vooral omdat de kleur van het lood duidelijk zichtbaar is aan de onderkant van het potlood. In het midden laat de Chanel lettering zien uit welk goed huis deze kleine schoonheidshelper komt. Maar niet alleen schoonheid is bij Chanel vanzelfsprekend, ook de praktische aspecten worden nooit verwaarloosd. Bij Chanel Le Crayon Khôl wordt dit weerspiegeld in de speciale slijper, die zorgt voor nauwkeurige resultaten, zelfs met de fijnste lijnen.

Het assortiment

Chanel Le Crayon Khôl onderscheidt zich niet alleen door zijn uitstekende ingrediënten. Ze zijn een belangrijk onderdeel van decoratieve cosmetica en moeten daarom natuurlijk ook overtuigen met hun uiterlijk. Deze hoogwaardige eyeliner potloden zijn ook zeer eenvoudig te doen. De eersteklas Chanel Le Crayon Khôl formule, met zijn zachte en licht glanzende formule, is een prachtige drager voor kleurnuances die het oog openen en het tegelijkertijd nog meer expressiviteit geven. De focus ligt echter niet alleen op donkere kleuren. De zwarte kohl mag dan een klassieker zijn, het heeft ook grote concurrentie. Dit wordt duidelijk geïllustreerd door het Chanel Le Crayon Khôl grafiet versie 64. Een zilveren noot resoneert in het lichtgrijs, waardoor de binnenste oogleden een tot dan toe onbekende helderheid krijgen. In de dag make-up, echter, moet de blik nemen een beetje terug en alleen de natuurlijke schoonheid te benadrukken. Chanel Le Crayon Khôl 69 Clair staat voor dit maximum aan gedefinieerde natuurlijkheid. Een roze nuance van Chanel Le Crayon Khôl, wat staat voor een helderheid die ook een verleidelijke glans door de parelmoer deeltjes laat zien.

Om de ogen te benadrukken biedt Chanel Le Crayon Khôl ook de juiste kohl aan. Chanel Le Crayon Khôl 62 Ambre toont een diepbruin, wat ook een harmonieus beeld geeft voor lichte wimpers. Deze kleur geeft de ogen meer expressiviteit en houdt zich toch aangenaam op de achtergrond. In de serie van Chanel Le Crayon Khôl mag de ongeslagen klassieker in geen geval ontbreken. Chanel Le Crayon Khôl 61 Noir is geen conventioneel zwart. Het draagt een glanzende antraciet, die deze nuance ook voor de dag make-up voorbestemd. Bij deze kleurvariant is de sterkte van de lijn erg belangrijk voor het uiterlijk. Hoe fijner het getrokken wordt, hoe lichter de look. Gelukkig maakt de hoogwaardige slijper waarmee Chanel Le Crayon Khôl wordt geleverd deze look snel en perfect.