Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Buitengewone zorg voor de handen

De producten van de serie Chanel La Créme Main zorgen voor een bijzonder zachte en effectieve verzorging van de handen. Met een volledig nieuwe buisvorm wordt de handcrème Chanel een permanente metgezel en kan overal gemakkelijk en snel worden gebruikt. De zachte textuur geeft de handen veel vocht en wordt snel opgenomen. Er ontstaat onmiddellijk een aangenaam huidgevoel. Handen en nagels worden niet alleen optimaal gehydrateerd, maar ook voorzien van waardevolle vitaminen, sporenelementen en mineralen. In een oogwenk ontstaat een gladde, egale en frisse teint, die de teint lichter en stralend maakt. De speciale textuur beschermt de huid effectief tegen schadelijke invloeden van buitenaf en droogte. Dit houdt uw handen efficiënt en klaar voor gebruik de hele dag lang. Gebarsten huid en allerlei huidirritaties worden snel en merkbaar verlicht.

Daarnaast hebben de producten uit de serie Chanel La Créme Main een indrukwekkend anti-aging effect. Rimpels, lijntjes en oneffenheden zijn in balans voor een vlekkeloze teint. Bovendien wordt de huidstructuur resistenter en worden de nagels versterkt. De cuticula wordt glad en soepel en dus perfect voorbereid op de manicure. De uitstekende verzorgende en anti-aging eigenschappen van dit product zijn La Créme Main gebaseerd op iris pallida extracten en May rose wax. Deze actieve ingrediënten voeden, beschermen en verzorgen de gestresste handen zodat ze snel weer een zachte, soepele, lichte en gelijkmatige teint krijgen.

Alle producten in het assortiment Chanel La Créme Main zijn dermatologisch getest. Ze hebben bewezen uiterst huidvriendelijk te zijn en zijn ook geschikt voor mensen met een allergie. De crèmes overtuigen vooral door hun delicate textuur, die niet vet is en de handen alles geeft wat ze nodig hebben. Het discrete parfum moet ook worden benadrukt, wat de handcrèmes tot een sensuele ervaring maakt. Ook u kunt vertrouwen op de crèmes uit de serie om uw handen Chanel La Créme Main te verzorgen.

Praktisch design in wit

De producten uit de serie Chanel La Créme Main maken gebarsten en gestresste handen soepel, vers en zelfs weer snel. Een platte witte dispenser vervangt een klassieke tube. Het heeft een ovale vorm en is daarom bijzonder compact en ruimtebesparend. In plaats van ornamenten wordt het alleen geïdentificeerd door een zwarte inscriptie en het Chanel logo. De onconventionele vorm maakt de verpakking echter op het eerste gezicht onmiskenbaar. De dispenser maakt een nauwkeurige en schone dosering mogelijk en kan na gebruik weer betrouwbaar worden gesloten. De vormvaste verpakking beschermt de verzorgingsformule en heeft een praktisch handtasformaat. De crème La Créme Main uit de serie wordt Chanel een constante metgezel op de weg en op reis.

Voor soepele handen en nagels

Voor de verzorging van de handen Chanel is er een nieuwe verzorgingslijn ontwikkeld Chanel die de gestresste en gebarsten huid La Créme Main verfrist, verzorgt en regenereert en zorgt voor een onberispelijke huid en nagels in de twinkeling van een oogopslag. De delicate textuur wordt snel geabsorbeerd en begint onmiddellijk in werking te treden. Het is licht en niet vet. Tegelijkertijd voorziet het de huid en nagels van voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en sporenelementen. De huid wordt beschermd, opgebouwd en versterkt met extracten van iris pallida en de was van de meiroos. Als een dunne beschermende film bedekt de crème de huid en beschermt deze tegen schadelijke milieu-invloeden en vochtverlies. De vochtreserves van de huid worden ook aangevuld met hyaluronzuur. Dit La Créme Main versnelt de natuurlijke regeneratie van de huid en doet lijntjes, rimpels en oneffenheden verdwijnen. Het resultaat is een frisse, gladde en egale teint die ook lichter wordt. De huid wordt resistenter en blijft in vorm bij alle weersomstandigheden.

De crème vergeet ook de nagels niet. Ze zijn zo ontworpen dat ze soepel en gelijkmatig zijn en perfect voorbereid op manicure. Chanel Dankzij het uitzonderlijke verpakkingsontwerp zijn ze La Créme Main uiterst flexibel en veelzijdig in gebruik. De crème kan eenvoudig en nauwkeurig worden afgegeven. Naast de verzorging en het anti-aging effect, ontvouwt het ook een kalmerende en discrete geur.

De populaire variant Smooth-Soften-Brighten is gewijd aan de droge en gebarsten huid. Het verbetert de huidstructuur en maakt het fris en gelijkmatig. De huid wordt weer fluweelzacht en zacht. Tegelijkertijd verheldert de crème een bleke teint en laat de huid weer stralen. Een lichte en transparante waslaag beschermt de handen tegen vochtverlies en ongunstige omgevingsomstandigheden. Dit houdt uw handen de hele dag soepel en fris. Ontdek de producten uit de serie voor handverzorgingChanel La Créme Main .