Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De producten uit het Chanel La Créme Main assortiment zorgen voor een bijzonder zachte en effectieve handverzorging. Met een volledig nieuwe buisvorm wordt Chanel handcrème een permanente metgezel en kan overal gemakkelijk en snel gebruikt worden. De zachte textuur hydrateert de handen en wordt snel geabsorbeerd. Een aangenaam huidgevoel ontwikkelt zich onmiddellijk. Handen en nagels worden niet alleen optimaal gehydrateerd, maar ook voorzien van waardevolle vitaminen, sporenelementen en mineralen. In een handomdraai ontstaat een gladde, egale en frisse teint, die wordt verlicht en glanst. De speciale textuur beschermt de huid effectief tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Dit houdt uw handen productief en klaar voor gebruik de hele dag door. Gebarsten huid- en huidirritaties van allerlei aard worden snel merkbaar verlicht. Daarnaast hebben de producten uit het Chanel La Créme Main assortiment een indrukwekkende anti-aging werking. Rimpels, lijnen en oneffenheden zijn uitgebalanceerd voor een onberispelijke teint. Daarnaast wordt de huidstructuur resistenter en worden de nagels versterkt. De nagelriem is glad en soepel gemaakt en dus perfect voorbereid op de manicure. De uitstekende verzorging en anti-aging werking van La Créme Main is gebaseerd op extracten van iris pallida en de was van mayrose. Deze actieve ingrediënten voeden, beschermen en verzorgen gestresste handen zodat ze snel weer een zachte, soepele, lichte en egale teint krijgen. Alle producten van de Chanel La Créme Main serie zijn dermatologisch getest. Ze hebben bewezen uiterst huidvriendelijk te zijn en zijn ook geschikt voor allergiepatiënten. De crèmes overtuigen vooral door hun delicate textuur, die geen vettig effect heeft en toch de handen alles geeft wat ze nodig hebben. De discrete parfum, die de handcrèmes een sensuele ervaring, moet ook worden benadrukt. Ook u kunt rekenen op de crèmes uit het Chanel La Créme Main assortiment voor handverzorging.

Het design

De producten uit de Chanel La Créme Main-serie maken de gebarsten en gestresste handen snel soepel, fris en zelfs nog eens. Chanel crèmes hebben ook een uniek verpakkingsdesign. Een platte witte dispenser vervangt een klassieke tube. Het heeft een ovale vorm en is daardoor bijzonder compact en ruimtebesparend. In plaats van decoraties is het alleen gemarkeerd met een zwart opschrift en het Chanel-logo. De unieke vorm maakt de verpakking echter op het eerste gezicht onmiskenbaar. De dispenser maakt een nauwkeurige en schone dosering mogelijk en kan na gebruik weer betrouwbaar worden gesloten. De stabiele verpakking beschermt de verzorgingsformule en heeft een praktisch handtasformaat. Hierdoor is de crème uit het La Créme Main-gamma van Chanel een constante metgezel op de weg en op reis.

Het assortiment

Chanel heeft een nieuw assortiment handverzorgingsproducten ontwikkeld. Chanel La Créme Main verfrist, voedt en regenereert een gestresste en gebarsten huid en zorgt in een mum van tijd voor een onberispelijke huid en nagels. De delicate textuur wordt snel geabsorbeerd en begint onmiddellijk in te werken. Het is licht en niet vettig. Tegelijkertijd voorziet het huid en nagels van voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en sporenelementen. De huid wordt beschermd, opgebouwd en versterkt met extracten van iris pallida en de was van mayrose. Als een dunne beschermende film bedekt de crème de huid en beschermt deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf en vochtverlies. Ook de vochtreserves van de huid zijn gevuld met hyaluronzuur. La Créme Main versnelt de natuurlijke regeneratie van de huid en doet lijntjes, rimpels en oneffenheden verdwijnen. Het resultaat is een frisse, gladde en egale teint die ook wordt verlicht. De huid wordt resistenter en blijft in vorm bij alle weersomstandigheden. Ook de crème vergeet de nagels niet. Ze zijn glad en gelijkmatig ontworpen en perfect voorbereid voor de manicure. Chanel La Créme Main is uiterst flexibel en veelzijdig in gebruik dankzij het uitzonderlijke verpakkingsdesign. De crème kan eenvoudig en nauwkeurig gedoseerd worden. Naast de verzorgende en antiverouderende werking ontwikkelt het ook een aangename en subtiele geur. De populaire variant Smooth-Soften-Brighten is gewijd aan droge en gebarsten huid. Het verbetert de huidstructuur en maakt het fris en gelijkmatig. De huid wordt weer fluweelzacht. Tegelijkertijd verzacht de crème een bleke teint en herstelt de huid haar glans. Een lichte en transparante waxlaag beschermt de handen tegen vochtverlies en ongunstige omgevingscondities. Dit houdt de handen de hele dag soepel en fris. Voor handverzorging, ontdek de producten van het Chanel La Créme Main gamma.