Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

21 391
toepassen
vandaag tot-30%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met Gabrielle Chanel wijdt het Huis zijn tweede geur aan de modeontwerpster. Bloemig en fruitig, Gabrielle Chanel is de olfactorische belichaming van de vrouw die de geur inspireerde.

Een geur voor sterke, vrije vrouwen die breken met conventies en zich afzetten tegen de regels van de maatschappij.

Chanel Gabrielle Chanel goedkoop kopen

De geur +

Gabrielle Chanel - een buiging voor de grote Coco

Met Gabrielle Chanel brengt het legendarische Franse modehuis een eerbetoon aan een waar icoon - Coco Chanel. In werkelijkheid was haar voornaam Gabrielle en ze is nog steeds een van de meest invloedrijke ontwerpers op het gebied van haute couture. Ze had ook een enorme invloed op het beroemde Chanel No. 5 parfum, dus het is geen wonder dat mensen haar eer bewijzen. Met Coco is er al een parfum dat haar naam draagt, maar er kan natuurlijk nooit genoeg eer zijn voor zo'n reuzin.

Chanel Gabrielle Chanel put uit de geest en de inhoud van beide geuren. De noten van de nieuwe geur draaien dan ook bijna allemaal rond bloemige en fruitige thema's. De topnoten beginnen met mandarijn, sinaasappel, grapefruit en zwarte bes. De hartnoten onthullen op hun beurt hints van tuberoos, ylang-ylang, jasmijn en oranjebloesem. Ten slotte leggen sandelhout en muskus in de basisnoot de solide basis voor de hele compositie.

De geur Chanel Gabrielle Chanel is dan ook een bloemige, frisse creatie die ongelooflijk vrouwelijk is, maar tegelijkertijd staat voor veel zelfbewuste vrouwelijkheid.

Parfümeur:
Olivier Polge
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Chanel Gabrielle Chanel in vergelijking met de SRP