Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met Gabrielle Chanel draagt het huis het tweede parfum op aan de modeontwerper. Bloemig en fruitig, Gabrielle Chanel is de geurbelichaming van de vrouw die de geur heeft geïnspireerd.

Een parfum voor sterke, vrije vrouwen die de conventies doorbreken en zich tegen de regels van de maatschappij verzetten.

Chanel Gabrielle Chanel kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Gabrielle Chanel - een buiging voor de grote Coco

Met Gabrielle Chanel brengt het legendarische Franse modehuis een eerbetoon aan een waar icoon - Coco Chanel. In werkelijkheid werd ze Gabrielle genoemd bij haar voornaam en is ze nog steeds een van de meest invloedrijke makers op het gebied van haute couture. Tegelijkertijd had ze een enorme invloed op het beroemde parfum Chanel No. 5. Geen wonder dat mensen voor haar buigen. Bij Coco is er al een geur die haar naam draagt, maar het kan natuurlijk nooit genoeg zijn voor zo'n reus.

Chanel Gabrielle Chanel sluit aan bij de geest en de inhoud van beide geuren. Bijna alle noten van de nieuwe geur staan dan ook in het teken van de thema's bloemen en vruchten. De topnoot begint met mandarijn, sinaasappel, grapefruit en zwarte bessen. De hartnoot daarentegen doet denken aan tuberoos, ylang-ylang, jasmijn en oranjebloesem. In de basisnoot worden sandelhout en muskus gebruikt om de basis te leggen voor de gehele compositie.

De Chanel Gabrielle Chanel Chanel geur is daarom een bloemige, frisse creatie die ongelooflijk vrouwelijk is, maar tegelijkertijd ook staat voor veel zelfverzekerde vrouwelijkheid.

Basisnoten:
Ylang Ylang
Jasmijn
Sinaasappelbloesem
Mandarijn
Grapefruit
Zware Aalbessen
grasse-tuberoos
Sandelhout
muskus
Parfumeur:
Olivier Polge
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Chanel Gabrielle Chanel in vergelijking met de SRP
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 391
toepassen
vandaag tot-26%1