Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Achter de naam Chanel Joues Contraste schuilt de legendarische poederrouge van het Franse merk. Niet alleen mode en accessoires, maar ook de cosmetica lijn van Chanel staat bekend om zijn zeer hoge kwaliteit en luxe design. De nuances van Chanel Joues Contraste bieden kleuren om de jukbeenderen te accentueren en de teint te verfrissen. Maar er is ook een keuze uit meer neutrale tinten die gebruikt kunnen worden voor delicate contouren. Ze zijn allemaal verrassend licht en zijdeachtig. Op deze manier kunnen zeer natuurlijk uitziende overgangen worden gecreëerd. Afhankelijk van uw voorkeur of make-uplook kan de kleurintensiteit echter ook stap voor stap worden opgebouwd. Om dit onderweg snel en eenvoudig te maken, zijn een spiegel en een penseel in zakformaat meegeleverd in de Chanel Joues Contraste can. Het Chanel Joues Contraste ontwerp wordt gecompleteerd door een kleine fluwelen kast die bijdraagt aan de luxe ervaring. Bovendien vervult het zeer praktische functies en beschermt het tegen krassen.
Rouge Chanel Joues Contraste is geschikt voor alle huidtypen. Bij een speciaal productieproces worden in het geheel geen vetstoffen gebruikt. Dit houdt de textuur ultra-zacht en gemakkelijk te mengen. Dit betekent dat vrouwen met een gemengde of vette huid ook Joues Contraste kunnen bereiken. De roze, oranje en roodachtige tinten van Chanel Joues Contraste zijn ideaal om de teint in een mum van tijd fris te maken. De huid ziet er levendiger en jonger uit.
Als contour kunnen bruine kleuren worden verspreid onder het jukbeen, op de slapen, het voorhoofd of rond de rand van het gezicht. Hierdoor ontstaan natuurlijke schaduwen en wordt de nadruk gelegd op de proporties van het gezicht. Afhankelijk van de huidskleur kan Chanel Joues Contraste poeder ook gebruikt worden als bronzer om de huid meer warmte en een lichte bruining te geven. Minder is meer, maar het motto blijft hetzelfde, om de eigen gelaatstrekken op een voordelige manier te benadrukken en niet te overschilderen. Vooral wanneer de huid is samengesteld uit make-up en make-up producten, kan de huid er snel bleek en maskerachtig uitzien. Het poeder rouge van Chanel Joues Contraste vult de look hier perfect aan.

Het design

Het Chanel Joues Contraste is één van de klassiekers in de make-up lijn van het Franse luxelabel. De tijdloze elegantie van Chanel design is ook duidelijk zichtbaar in de verpakking. De zwarte Chanel Joues Contraste blik met een glanzende afwerking draagt het CC logo van het merk. In het deksel is een spiegeltje geïntegreerd, waarmee de teint ook onderweg gecontroleerd of ververst kan worden. De rouge zelf is rond en licht gewelfd. Op deze manier kan het gemakkelijk verwijderd worden. De borstel in zakformaat, die ook zijn vaste plaats in het blik heeft, helpt hierbij. Een klein zwart fluwelen doosje wordt meegeleverd om krassen in de handtas of make-uptas te voorkomen.

Het assortiment

De Chanel Joues Contraste Rouge wordt gekenmerkt door het fabricageproces uitsluitend ontwikkeld door Chanel. Dit zorgt voor een zeer fijne en gladde textuur, wat een moeiteloze aanbrenging mogelijk maakt. De overgangen kunnen dus heel eenvoudig worden gemengd en de blush of de contour lijken natuurlijk. Bovendien worden tijdens het persen geen vetstoffen gebruikt, zodat het poeder zacht blijft.
De Chanel Joues Contraste Fards á Joues Poudre 03 Brume D'Or is een bruinoranje tint die geschikt is voor zowel de lente als de herfst. Het geeft de teint onmiddellijk meer warmte. Chanel Joues Contraste Fards á Joues Poudre 55 In Love is een zacht, delicaat roze. Het is een mix van oud roze en koraal, zodat de nuance zeer goed draagbaar is. Een donkerdere variatie uit dezelfde kleurfamilie is Chanel Joues Contraste Fards á Joues Poudre 190 Angélique. De kleur Chanel Joues Contraste Fards á Joues Poudre 64 Pink Explosion, een klassiek roze. Dankzij de fijne textuur kan de nuance naar wens worden geïntensiveerd. Ook de toon Chanel Joues Contraste Fards á Joues Poudre 71 Malice is intens. Het komt in het oranjerode kleurenspectrum en ziet er niet alleen geweldig uit op een donkerdere teint. Zoals de naam al doet vermoeden, is Chanel Joues Contraste Fards á Joues Poudre 72 Rose Initial een typische rozettoon. De kleur is een klassieker voor blush en past goed bij zowel alledaagse als speciale feestlooks. Een donkerdere variatie is Chanel Joues Contraste Fards á Joues Poudre 170 Rose gletsjer. Cooler is Chanel Joues Contraste Fards á Joues Poudre 160 Innocence, een lichte mauve toon. Er is ook een selectie van kleurvariaties in het meer neutrale bruine spectrum, dat ook kan worden gebruikt voor contouren, afhankelijk van de teint. Chanel Joues Contraste Fards á Joues Poudre 82 Reflex gaat in de terracotta richting zonder te roodachtig te zijn. De donkerste toon in de collectie is de Chanel Joues Contraste Braun Fards á Joues Poudre 89 Canaille. Elke Nuance heeft een hoogwaardige poederkruik met een praktische compacte spiegel in het deksel. Naast het poeder vindt u een geschikte borstel in miniformaat. Tot slot wordt een zwarte hoes gebruikt voor het veilig opbergen in uw handtas of cosmetische tas.