Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chanel No. 19

De geur +

Kanaal Nr. 19, de bloemengroen-groene klassieker met kruidige charme

De parfumreeks Chanel-nr. 19 werd in 1971 gecreëerd als een hommage aan Gabrielle en Coco? Chanels verjaardag, die plaatsvond op 19. augustus 1910. De stichter van het label, dat wereldwijd nog steeds bekend is, was in januari 1971 overleden. Dit is de reden waarom deze geur waarschijnlijk doet denken aan deze zeer bijzondere vrouw met haar vele natuurlijke en toch nobele nuances.

Dat is waarom het waarschijnlijk iets licht, levendig, levendig en toch tijdloos moet zijn dat ons voor vele generaties aan Coco Chanel zal herinneren. De geschiedenis van fruity-fruity-flowery en toch spicy geurreeks Chanel No. 19, zoals zo vaak het geval is, begon natuurlijk met een vrouwenparfum. Deze werd begin jaren zeventig samengesteld door Henri Robert, een bekende parfumeur, voor het label.

Tussen mengde hij noten als bergamot, neroli, galbanum en hyacint in het hoofd, iris, roos, jasmijn, lelie van het dal, narcis en ylang-ylang in het hart en leer, eikenmos, muskus, sandelhout en cederhout in de basis tot een zijde die vandaag nog steeds onmiskenbaar herkenbaar is green Vandaag de dag is het parfum een van de meest gewilde vrouwengeurklassiekers ter wereld en naast parfum bevat de serie ook dingen als soap of bodylotion.

Kopnoten:
Galbanum
Hyacint
Neroli
Bergamot
Hartnoten:
Iris
Jasmijn
Ylang Ylang
Roos
Narcis
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
leder
Sandelhout
muskus
Eikenmos
Cederhout
Vetiver
Parfumeur:
Henri Robert
Jaar van uitgave:
1970

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel No. 19 met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Rounnefaid
Chanel No. 19 Poudré Eau de Parfum Spray

Ik probeer alle producten van Chanel aan mijn verzameling toe te voegen en ben al een behoorlijk eind op weg. Dit is mijn laatste toevoeging en ik ben er erg blij mee!

Commentaar van Cittly
Chanel no 19

Ik vind het een typische Chanel geur. Voor mij een van de beste. Na het opsproeien zeer intensief, daarna een stuk zachter. Ik draag de geur graag als het koud is of als ik 's avonds uitga.

Commentaar van Gostain
Verrukt!

Ik ben echt verrukt van deze geur. Zeer persoonlijk, geen 13 in ene dozijn. Ruikt pas na 10 minuten op zijn best.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 392
toepassen