Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Neem de kans: Veel kansen worden maar één keer in je leven geboden. Coco Chanel wist de hare in zijn voordeel te gebruiken.

De frisse citrus Chanel Chance Eau Vive is meer dan alleen parfum: het is een levenshouding en een ode aan de moedige modeontwerpster die haar tijd ver vooruit was.

Chanel Chance Eau Vive kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Chance Eau Vive: De bloemige geur van Chanel voor sportieve meisjes

Dit parfum is als een frisse schop. Chance Eau Vive van Chanel betovert een sprankelende geur die de zintuigen verlevendigt. In lijn met zijn naam, de creatie gelanceerd in 2015 bubbles over met joie de vivre. Dit wordt gegarandeerd door florale noten en florale akkoordene, die de creatie van sterparfumeur Olivier Polge zijn zeer bijzondere karakter geven.

Met bloedappelsien en pompelmoes in de topnoot opent Chance Eau Vive heerlijk fruitig. In het hart, met iris nuances, worden vervolgens florale noten toegevoegd die subtiele vrouwelijkheid en perfecte elegantie uitstralen. In de basis wordt de geur afgerond met iris en ceder. Trakteer uzelf op deze adem van ontploffende joie de vivre. Chance Eau Vive is voor iedere vrouw die bereid is om te genieten van het leven in al zijn facetten.

Het wezen straalt niet alleen een joie de vivre uit dankzij zijn frisse geur, die niemand kan ontsnappen. De smooth flacon waarvan het transparante glas de vloeistof van het parfum laat glinsteren in een prachtig roze glinsterend licht, overtuigt ook als liefdevol detail.

Kopnoten:
bloedsinaasappel
Grapefruit
Hartnoten:
Jasmijn
Basisnoten:
Iris
Ceder
Parfumeur:
Olivier Polge
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 392
toepassen
vandaag tot-17%1