Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

21 391
toepassen
vandaag tot-11%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Grijp je kans: veel kansen krijg je maar één keer in je leven. Coco Chanel wist hoe ze die van haar moest benutten.

Het frisse, citrusachtige Chanel Chance Eau Vive is meer dan alleen een parfum: het is een manier van leven en een ode aan de moedige modeontwerpster die haar tijd ver vooruit was.

Chanel Chance Eau Vive goedkoop kopen

De geur +

Chance Eau Vive: Chanel s bloemige geur voor sportieve meisjes

Dit parfum is als een frisse schop. Chance Eau Vive van Chanel betovert een sprankelende geur die de zintuigen verlevendigt. In lijn met zijn naam, de creatie gelanceerd in 2015 bubbles over met joie de vivre. Dit wordt gegarandeerd door florale noten en florale akkoordene, die de creatie van sterparfumeur Olivier Polge zijn zeer bijzondere karakter geven.

Met bloedappelsien en pompelmoes in de topnoot opent Chance Eau Vive heerlijk fruitig. In het hart, met iris nuances, worden vervolgens florale noten toegevoegd die subtiele vrouwelijkheid en perfecte elegantie uitstralen. In de basis wordt de geur afgerond met iris en ceder. Trakteer uzelf op deze adem van ontploffende joie de vivre. Chance Eau Vive is voor iedere vrouw die bereid is om te genieten van het leven in al zijn facetten.

Het wezen straalt niet alleen een joie de vivre uit dankzij zijn frisse geur, die niemand kan ontsnappen. De smooth flacon waarvan het transparante glas de vloeistof van het parfum laat glinsteren in een prachtig roze glinsterend licht, overtuigt ook als liefdevol detail.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Olivier Polge
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten