Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Chance Eau Vive: De bloemige geur van Chanel voor sportieve meisjes

Dit parfum is als een frisse schop. Chance Eau Vive van Chanel betovert een sprankelende geur die de zintuigen verlevendigt. In lijn met zijn naam, de creatie gelanceerd in 2015 bubbles over met joie de vivre. Dit wordt gegarandeerd door florale noten en florale akkoordene, die de creatie van sterparfumeur Olivier Polge zijn zeer bijzondere karakter geven.
Met bloedappelsien en pompelmoes in de topnoot opent Chance Eau Vive heerlijk fruitig. In het hart, met iris nuances, worden vervolgens florale noten toegevoegd die subtiele vrouwelijkheid en perfecte elegantie uitstralen. In de basis wordt de geur afgerond met iris en ceder. Trakteer uzelf op deze adem van ontploffende joie de vivre. Chance Eau Vive is voor iedere vrouw die bereid is om te genieten van het leven in al zijn facetten.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Het wezen straalt niet alleen een joie de vivre uit dankzij zijn frisse geur, die niemand kan ontsnappen. De smooth flacon waarvan het transparante glas de vloeistof van het parfum laat glinsteren in een prachtig roze glinsterend licht, overtuigt ook als liefdevol detail.

Chanel's Chance Eau Vive is gemaakt door de ster parfumeur Olivier Polge

In 2015 creëerde Chanel sterparfumeur Olivier Polge een s Chance Eau Vive met een van zijn meest delicate vrouwengeuren. De Fransman is al jaren een van de groten in de parfumindustrie. Zoals veel van zijn collega's is Polge geboren in Grasse, de parfumhoofdstad van Frankrijk. De zoon van parfumontwerper Jacques Polge, ook een beroemdheid in zijn beroep, studeerde kunstgeschiedenis voordat hij de seminars van de parfumgiganten ACM en Charabot bijwoonde.
In 1998 trad Polge in dienst bij International Flavors & Fragrances (IFF) als stagiair. Het startschot voor een succesvolle carrière. In 2009 won Olivier de Prix International du Parfum, een van de belangrijkste prijzen in de parfumindustrie. Zijn bekendste creaties zijn Paris L'Eau Rose, Miss Wild, Spicebomb, Only the Brave, Jil, Jil, Flowerbomb, Pure Poison, The Beat, Noa Perle, Hot Water, Midnight in Paris en In the mood for love Man.
Voor andere creaties werkte hij samen met succesvolle collega's zoals Béatrice Piquet, Anne Flipo, Jean-Christophe Hérault, Massenet, Pierre Wargnye, Bruno Jovanovic, Sophie Labbé, Domitille Bertier en Véronique Nyberg. De meester hielp Chance Eau Vive om een geur te creëren die heeft wat nodig is om een wereldwijde klassieker te worden. Met zijn bloemig-kruidige ingrediënten heeft de essence al miljoenen vrouwenharten veroverd. En er is geen einde aan het succesverhaal in zicht.

Ronde fles Chanel Chanel Chance Eau Vive symboliseert het rad van het lot.

Wat een betoverende vergelijking: De rond fles van Chanels Chanel's Chance Eau Vive zou een herinnering moeten zijn aan het rad van het lot dat ons leven draait. Speels decoraties en sieraden zijn niet terug te vinden in deze look.
Op de buik van de fles gemaakt van doorzichtig glas, wordt alleen de naam Chanel in hoofdletters geschreven, en de naam van het parfum in kleinere letters gedrukt. Hoe discreter het ontwerp, hoe duurzamer de geur kan worden. Chance Eau Vive is een energische combinatie van pompelmoes en bloedappelsien, die gecombineerd wordt met jasmijn en witte muskus.
The Floral-spurry aura de essentie heeft er voor gezorgd dat de geur die als nieuwkomer op de markt is gebracht ondertussen een bestseller is geworden. De topnoot opent de creatie met grapefruit en bloedappelsien, waardoor het een ontploffende frisheid krijgt. In haar hart glanst ze met akkoorden van jasmijnbloeiers. De geur heeft een bloemige afwerking met tonen van cederhout en iris.
De frisse aura gaat verder met het ontwerp van de fles, die is ontworpen met een vrouwelijke look. De parfumvloeistof bijvoorbeeld glanst door het transparante glas in een delicate roze kleur, waardoor een bijzonder vrouwelijk uiterlijk ontstaat. De glazen fles is dus in elke badkamer een peeker.

De ronde kans eau vive fles van Chanel verandert in een bowlingbal in de promotieclip

Nauwelijks gefilmd, al een hit op internet. Op de promotieclip van Chanel's Chance Eau Vive werd alleen al in een jaar geklikt door bijna vijf miljoen mensen. Het beschikt over vier modellen in pastel tutu rokken spelen bowling met een ronde XXL parfumfles. Dit maakt duidelijk welke doelgroep het luxe huis in gedachten heeft voor zijn nieuwe geur uit de Chance lijn: Jonge, sportieve meisjes zouden degenen moeten zijn die hun vrouwelijkheid nog willen vieren.
Een mooie op fleek productie met een focus op Chanel's Chance Eau Vive fles.
Met zijn pittige snijwonden en heerlijk funky beelden, is de plek een optische traktatie voor de zintuigen - net als de geur. De Eau Vive interpreteert frisheid op een geheel nieuwe manier en laat ons dromen van net gevallen zomerse regen. De sprankelende bloemige essentie was in staat om de harten van de dames te veroveren vanaf het begin. Zo werd de voormalige trendsetter een van de meest succesvolle vrouwengeuren tot nu toe.
In de topnoot wordt de essence geopend met tonen van samplemuse en bloedappelsien en kan zo een exploderende frisheid laten zien die nauwelijks kenmerkend is voor een andere geur. De hartnoot van jasmijnbloesems zorgt er ook voor dat het parfum een bepaalde extra krijgt, waardoor het zich van alle andere onderscheidt en heerlijk onmiskenbaar wordt. Het is deze vorm van vrouwelijkheid die de geur zo succesvol maakt. En het succesverhaal is nog lang niet ten einde.