Geen resultaten resultaat: resultaten:

Chanel Chance Eau Vive

De geur +

Chance Eau Vive: De bloemige geur van Chanel voor sportieve meisjes

Dit parfum is als een frisse schop. Chance Eau Vive van Chanel betovert een sprankelende geur die de zintuigen verlevendigt. In lijn met zijn naam, de creatie gelanceerd in 2015 bubbles over met joie de vivre. Dit wordt gegarandeerd door florale noten en florale akkoordene, die de creatie van sterparfumeur Olivier Polge zijn zeer bijzondere karakter geven.

Met bloedappelsien en pompelmoes in de topnoot opent Chance Eau Vive heerlijk fruitig. In het hart, met iris nuances, worden vervolgens florale noten toegevoegd die subtiele vrouwelijkheid en perfecte elegantie uitstralen. In de basis wordt de geur afgerond met iris en ceder. Trakteer uzelf op deze adem van ontploffende joie de vivre. Chance Eau Vive is voor iedere vrouw die bereid is om te genieten van het leven in al zijn facetten.

Het wezen straalt niet alleen een joie de vivre uit dankzij zijn frisse geur, die niemand kan ontsnappen. De smooth flacon waarvan het transparante glas de vloeistof van het parfum laat glinsteren in een prachtig roze glinsterend licht, overtuigt ook als liefdevol detail.

Kopnoten
Bloedsinaasappel
Grapefruit
Hartnoten
Jasmijn
Basisnoten
Vetiver
muskus

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 439
toepassen
vandaag tot-12%