Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Bedekken, verlichten en corrigeren, dit alles belooft het Chanel Le Correcteur de Chanel. Het is een klassieke concealer met een speciale en zeer lichte textuur. Het is filmachtig en daardoor zeer resistent tegen talg. Dit verbetert de duurzaamheid en levert perfecte resultaten tot acht uur. De formule is ook geoptimaliseerd om de teint te perfectioneren en tegelijkertijd een hoog draagcomfort en een goede compatibiliteit te garanderen.

Donkere schaduwen, donkere kringen rond de ogen en andere tekenen van vermoeidheid kunnen het totaalbeeld licht en gespannen doen lijken. Le Correcteur helpt dit te compenseren en is geoptimaliseerd voor gebruik op de gevoelige huid rond de ogen. Een afgeleide van bruine algen geeft de huid nieuwe energie en revitaliseert haar. De teint krijgt meer frisheid en helderheid. De concealer hydrateert ook de huid en is daarom ideaal voor alle huidtypen tot drogere of rijpere huid. Het make-up product corrigeert ook direct visueel. Het bevat lichtreflecterende deeltjes die donkere gebieden verlichten en het invallende licht bijzonder gunstig verspreiden. Het uitzicht lijkt alerter en de uitstraling van de huid wordt benadrukt. Het product kan ook gebruikt worden met donkere kringen rond de ogen. Het biedt een middelmatige tot intensieve opaciteit, die individueel kan worden ingesteld. Het kan gebruikt worden onder make-up of om het te verfrissen.

Met behulp van de sponsapplicator kan de lichte textuur selectief worden aangetrokken. Het kan direct en voorzichtig met de vingertoppen worden geblindeerd en gestabberd. Als alternatief kan natuurlijk ook een cosmetische spons worden gebruikt. Er zijn verschillende nuances om uit te kiezen. Vooral wanneer de oogcontouren verlicht en verfrissend zijn, is het aan te raden om discreet lichtere kleuren te kiezen om het effect te versterken. De formule is getest door oogartsen en bevat onder andere een natuurlijk mineraal. De concealer dekt zo kleine onvolkomenheden af en fungeert ook als ontharder. Het compacte ontwerp biedt ook ruimte in de handtas om de teint een frisse kick tussendoor te geven.

Het design

Chanel Le Correcteur de Chanel is een klassiek bekledingsproduct met een vrij vloeibare textuur. De verpakking lijkt dan ook op die van een lipgloss. De zeer slanke, vierkante buis is gemakkelijk te openen en kan ook gemakkelijk op de weg gedragen worden. De hoekige vorm voorkomt bijvoorbeeld dat het van de make-uptafel afrolt. Door het transparante ontwerp is tegelijkertijd de betreffende kleurnuance te zien. Bij langdurig gebruik wordt altijd een overzicht van de vulhoeveelheid gegeven. Het deksel is zwart en biedt een goede grip om het aanbrengen te vergemakkelijken.

Daarnaast is er een klassieke spons applicator. Het kan worden gebruikt om fijne plekken aan te brengen op de corresponderende gebieden van de huid. Het kan ook worden afgeveegd op de achterkant van de hand als onzuiverheden en dergelijke moeten worden verborgen. Hierdoor blijft het product langer hygiënisch schoon. De textuur kan direct met de vingers worden gemengd, zodat de concealer ook goed is om de make-up overdag op te frissen. Het functionele en toch chique design wordt afgerond met het CC-logo op de bovenkant van het deksel.

Het assortiment

Chanel Le Correcteur de Chanel zijn ontwikkeld voor gebruik op de gevoelige huid rond de ogen. De concealers zijn daarom goed te verdragen, goed afgedekt en bevatten ook geselecteerde verzorgende ingrediënten. Met een gemiddelde tot hoge opaciteit kunnen ze voor verschillende probleemgebieden worden gebruikt. Donkere schaduwen kunnen worden weggewerkt, net zoals een vermoeide huid over het algemeen een nieuwe glans kan krijgen. Speciale lichtreflectoren en een mineraal helpen hierbij. Het actieve ingrediënt van natuurlijke oorsprong werkt als een verzachter en helpt de huid optisch te perfectioneren. Het wordt afgebogen door kleine onregelmatigheden en door lijntjes en rimpels. De huid wordt gerevitaliseerd en voelt prettig verzorgd aan. Het bevat een afgeleide van bruine algen aangevuld met hydraterende extracten. De formule is getest door oogartsen en is geschikt voor alle huidtypen. De textuur is verrassend licht en creëert een soort film. Deze blijft tot acht uur bestand tegen talg, zodat de concealer ook optimaal is voor de gemengde en vette huid.

Voor een verhelderend effect moet een iets lichtere tint worden gekozen, waarbij er naast de standaardkleuren ook kleurcorrectievarianten zijn. De Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Concealer 10 Beige is de helderste toon, een zeer neutraal beige. In het medium kleurenspectrum is er de Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Concealer 20 Beige en tenslotte de iets donkerder Le Correcteur de Chanel Longwear Concealer 30 Beige. De volgende complementaire kleuren zijn ook beschikbaar om speciale huidproblemen te verbergen. De Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Colour Corrector Rose heeft een roze tint. Dit harmoniseert zeer goed met bijzonder bleke huidtinten, net zoals het de bleke huid nieuwe vitaliteit geeft. De perzikkleurige tint van Le Correcteur de Chanel Longwear Colour Corrector Abricot is geschikt voor donkere en zeer donkere huidtinten. Het helpt ook om pigment en andere donkere vlekken te corrigeren. Ten slotte neutraliseert een groene concealer met Le Correcteur de Chanel Longwear Colour Corrector Vert rood geworden huid en zichtbare aderen. Zo kunnen de afdekkleuren individueel worden gecombineerd. Ze kunnen onder of over make-up worden aangebracht. Hierdoor zijn de smalle afdekplaatjes met de geïntegreerde applicator ideaal voor gebruik onderweg.