Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het Chanel Le Lift huidverzorgingsassortiment werkt tegen de tekenen van de tijd in. De anti-aging producten ontwikkelen hun effect continu gedurende ongeveer 12 uur en maken de huid er stralender en jonger uitzien. Zowel genetische predisposities, milieu-invloeden en individuele leefomstandigheden kunnen het uiterlijk van de huid beïnvloeden. Chanel heeft een luxueus verzorgingsproduct ontwikkeld dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de huid. Hier worden twee uitsluitend ontwikkelde werkzame stoffen gebruikt.

Op basis van ongeveer 12 jaar wetenschappelijk onderzoek werd de natuurlijke werkzame stof 3.5-DA ontdekt en verwerkt voor Chanel Le Lift in zijn hoogste concentratie en beste zuiverheid. Het kan de genexpressie reguleren en zo het uiterlijk van de huid verbeteren. Het molecuul Resvératrol-12 heeft een speciale structuur en kan de huid vele uren verstevigen en voeden. De verzorgingslijn helpt rimpels te verminderen, de contouren van het gezicht opnieuw te definiëren en aan te spannen. De huid ziet er steviger en meer gestoffeerd uit en de dichtheid en stevigheid van de opperhuid kan ook worden verbeterd. Samen met onderzoekspartners presenteert Chanel herhaaldelijk exclusieve en gepatenteerde actieve ingrediënten voor huidverzorging.

De hoge kwaliteit van het merk wordt dus ook weerspiegeld in de cosmetica en verzorgingslijn. Gabrielle Chanel, bijgenaamd Coco, staat natuurlijk aan het begin van het label dat vandaag de dag wereldwijd in trek is. In 1913 opende ze haar eerste boetiek in Deauville, waarmee ze de basis legde voor een van de meest succesvolle luxelabels ter wereld. Karl Lagerfeld is al sinds het begin van de jaren tachtig hoofdontwerper van Chanel en zet de kenmerkende stijl van het merk voort met een moderne touch.

Naast catwalk-mode en prêt-à-porter omvat het merk ook lederwaren, sieraden, accessoires, brillen en zonnebrillen, evenals een breed assortiment decoratieve cosmetica, verzorging en geuren. Klassiekers als Chanel No. 5 of Allure maken nog steeds integraal deel uit van de parfumerie in de wereld van vandaag.

Het design

De naam Chanel staat voor exclusieve mode, adembenemende parfums en innovatieve cosmetica. Chanel is er nu in geslaagd om een nieuwe longseller te creëren met de Chanel Le Lift cosmetica serie. Bij Chanel Le Lift is het klassieke design dat het merk onderscheidt gehandhaafd. Zwart en wit blijven dus overheersende kleuren.

Ook is de vorm behouden en is de verpakking rechthoekig. Het glanzende zwarte ebbenhouten oppervlak heeft een zeer minimalistische belettering. Chanel is trouw gebleven aan zijn lijn, het ontwerp ziet er elegant en tijdloos nobel uit. Als u kiest voor het Chanel Le Lift Serum, kunt u de pompdispenser gebruiken voor gerichte doseringen.

Het assortiment

De Chanel Le Lift verzorgingslijn is speciaal ontworpen voor de rijpere huid. Chanel belooft met dit product een verstevigend rimpelwerend effect dat een regenererend effect heeft. De romige textuur wordt snel geabsorbeerd en laat geen vettige resten achter op de huid. Met het verstevigende effect van Chanel Le Lift kunnen kleine rimpels worden verminderd en wordt de teint rooskleurig en gloeiend. De dichtheid van de huid wordt verhoogd door Le Lift, het werkt als een bekleding en wordt volledig soepel. Chanel belooft een compleet nieuw huidgevoel en heeft gelijk.

De verzorgingsproducten van Chanel Le Lift worden specifiek gebruikt tegen de oorzaken van huidveroudering. Met de ingrediënten aangepast aan de rijpere huid, wordt een gerichte effectiviteit geproduceerd. Le Lift Eye Cream is gericht tegen rimpels, schaduwen en zwelling van de ogen. Alle producten in deze Le Lift lijn bevatten D-5-DA, een nieuw exclusief actief ingrediënt van Chanel. Het is in staat om de stevigheid van de huid te versterken. 3-5-DA is een speciaal ontwikkelde werkzame stof op basis van een gepatenteerde technologie. Oogverzorging moet 's ochtends en 's avonds met licht cirkelvormige bewegingen rond de ogen worden aangebracht.

Chanel Le Lift Face Cream is een kostbare crème ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de huidcellen. Het gezicht gladstrijkt als een lift en zonder injecties. Zelfs diepe rimpels worden zichtbaar verminderd. Voordat je Le Lift Face Cream aanbrengt, moet je de huid 's ochtends en 's avonds na het verwijderen van de make-up behandelen met een wattenschijfje met Chanel Cleansing Lotion. Chanel lip balsem zorgt voor zachte en zoenen lippen. Kleine rimpels rond de mondhoeken waren gisteren, met Le Lift lippenbalsem worden de lippen weer voller. Bovendien kunnen de zogenaamde nasolabie plooien worden gladgestreken. De lippenbalsem moet ook dagelijks worden aangebracht, 's ochtends en 's avonds.

De Chanel Le Lift zorgserie bevat ingrediënten die een langdurig effect van maximaal 12 uur beloven. De crème is ook een perfecte nachtmetgezel als de huid vooraf zorgvuldig is gereinigd. Met de natuurlijke werkzame stof 3-5-DA kan Chanel dus gerichte zorg bieden.