Geen resultaten resultaat: resultaten:

Chanel Cristalle

De geur +

De bloemige vrouwengeur Kanel Cristalle

Whoever is op zoek naar een frisse bloemrijke lentegeur moet Chanel Cristalle kiezen. Dit unieke eau de parfum geeft de indruk van een frisse bries en overtuigt door zijn eenvoudige elegantie. Het unieke parfum staat voor natuurlijkheid, verfijning, passie, kracht en lichtheid.

Het preludeertje naar Chanel Cristalle is vers en fruitig. Vooral citrus aroma's zijn in de topnoot aanwezig. De hartnoot onthult een bloemig boeket met op de voorgrond groene noten van hyacint en kamperfoelie. De basisnoot rond het parfum af met nuances van iris en jasmijn absolute. Alles bij elkaar genomen is het resultaat een harmonieuze geur die fris en natuurlijk effectief is. Natuurlijke essences van limoen, kamperfoelie, hyacint en jasmijn zorgen voor een perfect samenspel en zorgen voor een levendige geur in het voorjaar. Het harmonieert uitstekend met nonchalante lente- en zomerkleding. Het intensieve karakter van de geur, die vooral ondersteund wordt door de levendige en stimulerende citrusgeur, verdient speciale vermelding.

Met Chanel Cristalle is er een veelzijdige vrouwengeur gecreëerd die tijdloos is met zijn sprankelende, frisse en verkwikkende eigenschappen. Met de praktische spuitfles kan Chanel Cristalle doelgericht en goed gedoseerd worden aangebracht. Chanel Cristalle is nu niet alleen beschikbaar als eau de parfum, maar ook als eau de toilette en bodylotion. Geniet dus van de frisheid van het voorjaar van een volledige parfum- en verzorgingsreeks met Chanel Cristalle.

Kopnoten
Bergamot
Lelietje-van-dalen
Mandarijn
Perzik
Citroen
Hartnoten
Hyacint
Iris
Jasmijn
Rozenhout
Basisnoten
Eikenmos
Vetiver

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Cristalle met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Theareather77 van 08. november 2014
Geweldige geur

Deze geur begeleidt me de hele dag. Ik vind het een erg vrouwelijke geur, maar ook super licht. Een beetje is al genoeg om de hele dag heerlijk te ruiken.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 439
toepassen
vandaag tot-13%