Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De bloemige vrouwengeur Kanel Cristalle

Whoever is op zoek naar een frisse bloemrijke lentegeur moet Chanel Cristalle kiezen. Dit unieke eau de parfum geeft de indruk van een frisse bries en overtuigt door zijn eenvoudige elegantie. Het unieke parfum staat voor natuurlijkheid, verfijning, passie, kracht en lichtheid.
Het preludeertje naar Chanel Cristalle is vers en fruitig. Vooral citrus aroma's zijn in de topnoot aanwezig. De hartnoot onthult een bloemig boeket met op de voorgrond groene noten van hyacint en kamperfoelie. De basisnoot rond het parfum af met nuances van iris en jasmijn absolute. Alles bij elkaar genomen is het resultaat een harmonieuze geur die fris en natuurlijk effectief is. Natuurlijke essences van limoen, kamperfoelie, hyacint en jasmijn zorgen voor een perfect samenspel en zorgen voor een levendige geur in het voorjaar. Het harmonieert uitstekend met nonchalante lente- en zomerkleding. Het intensieve karakter van de geur, die vooral ondersteund wordt door de levendige en stimulerende citrusgeur, verdient speciale vermelding.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Met Chanel Cristalle is er een veelzijdige vrouwengeur gecreëerd die tijdloos is met zijn sprankelende, frisse en verkwikkende eigenschappen. Met de praktische spuitfles kan Chanel Cristalle doelgericht en goed gedoseerd worden aangebracht. Chanel Cristalle is nu niet alleen beschikbaar als eau de parfum, maar ook als eau de toilette en bodylotion. Geniet dus van de frisheid van het voorjaar van een volledige parfum- en verzorgingsreeks met Chanel Cristalle.
alle klanten beoordelen positieve
Chanel Cristalle
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Geweldige geur
Deze geur begeleidt me de hele dag. Ik vind het een erg vrouwelijke geur, maar ook super licht. Een beetje is al genoeg om de hele dag heerlijk te ruiken.

Kasteel Kristal van Jacques Polge

De frisse en bloemrijke lentegeur Chanel Cristalle is ontworpen door de beroemde Franse parfumeur Jaques Polge. Hij werd bekend door talloze mannen- en vrouwengeuren voor toonaangevende internationale merken. Tot zijn creaties behoren Tiffany for Men, Diva en Senso van Emanuel Ungaro. Polge behaalde echter het grootste succes voor Chanel met de begeerde geuren Bleu de Chanel, Coco, Allure Homme en Egoiste.
Polge gebruikt ook een eenvoudige en gereduceerde geurcombinatie voor Chanel Cristalle. Het gebruikt relatief weinig ingrediënten, maar zorgt ervoor dat het mengsel en de intensiteit een fascinerende lentegeur produceren. Chanel Cristalle geeft de indruk van een frisse zeebries. De geur voor vrouwen staat voor lichtheid, frisheid, opwinding, passie en energie.
Voor een fris en fruitig begin, de topnoot benadrukt prachtige citrusaroma's. Ze zorgen niet alleen voor frisheid en levendigheid, maar ook voor een vleugje zoetigheid. In het hart geeft een uitgebreid boeket bloemen het eau de parfum een licht bloemig karakter. Hondsuiker- en hyacintenextracten komen naar voren. De bloemige en groene aroma's worden in de basisnoot afgerond met jasmijn absolue en iris.
Het resultaat is een unieke parfumsamenstelling die frisheid en natuurlijkheid uitstraalt. De duidelijk gestructureerde geur is niet overbeladen, maar toch rijk aan nuances. De natuurlijke geuren van citrusvruchten, hyacint, kamperfoelie en jasmijn creëren een evenwichtige geur die doet denken aan een lichte lentesfeer. Geen wonder dat Chanel Cristalle goed past bij casual voorjaars- en zomerkleding. Natuurlijk heeft Chanel Cristalle ook de nodige elegantie. Eau de Parfüm is nu ook verkrijgbaar als eau de toilette en bodylotion. Krijg de complete geurcombinatie voor het voorjaar met Chanel Cristalle producten.

Chanel Cristalle - De smaakvolle smakelijke vlacon

Characteristic voor Chanel Cristalle is de frisse citrusgeur, maar ook de fantasierijk ontworpen fles. Het is een doorzichtige glazen fles met een zwarte dop. Onderaan is de praktische spuitkop aangebracht, waarmee het eau de parfum kan worden aangebracht en naar wens gedoseerd. De hoekige, rechthoekige fles kenmerkt zich door een eenvoudige elegantie en accentueert perfect de unieke inhoud. Bovendien vallen de zilverkleurige contrasterende randen direct op.
Daarnaast is het ontwerp van de fles ook zeer praktisch. Dit geldt niet alleen voor de sproeikop, maar ook voor de compacte vorm. De kleine en compacte kolf past comfortabel in elke bagage en kan daardoor zonder problemen onderweg worden gebruikt. De buitenverpakking is een hoekige opvouwbare doos in witte basiskleur met zilveren inscriptie. Chanel Cristalle kan worden herkend aan de eenvoudige glazen fles en het Chanel logo.

Chanel Kristal - De reclamecampagne

Chanel Cristalle is een unieke en levendige lentegeur. Dit is ook de focus van de reclamecampagne van Chanel. Chanel verwijst in eerste instantie naar de fles. Het heldere en transparante ontwerp suggereert frisheid en levendigheid. Zo wordt de fles geënsceneerd met fascinerende spiegel- en lichteffecten in affiche- en tv-reclame.
Natuurlijk is de sfeer erg belangrijk voor de promotie van een lentegeur. Hier richt de reclamecampagne zich op zon, strand en zee, wat het begeerde doel zal worden als de temperaturen in het voorjaar weer stijgen. De poster en TV reclame voor Chanel Cristalle toont een zomer strand scène. Niemand minder dan Claudia Schiffer zelf is gewonnen als gezicht voor Chanel Cristalle. Ze is gekleed met een wit zomertopje dat op het strand ligt. Een deel van haar lichaam is bedekt met een mannelijk model dat met haar rug naar de camera voor Claudia Schiffer ligt.
Schiffer strijkt zijn haren, die door de wind licht worden bewogen. Bewegingen, snitten, kleuren en verlichting creëren een echt strandgevoel. Bijzonder opmerkelijk is de schittering van het licht, die de plek en affiche een geslaagde zomerse sfeer geeft. De verbinding met het eau de parfum is kunstig gemaakt als de blik van het model langzaam valt schuin naar beneden op de fles. Met deze beweging wordt de kijker meegenomen en bewust gemaakt van het product.
Al met al is het resultaat een succesvolle campagne die, naast de celebrity factor, ook kan voortbouwen op een succesvolle selectie van locaties, kleuren, sneden en beelden. Het verfrissende, stimulerende en bloemrijke karakter van Chanel Cristalle wordt uitstekend gepresenteerd. Chanel laat de foto's voor zichzelf werken en verloochent haar eigen slogan.