Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

De aquatische frisheid Davidoff Cool Water wordt beschouwd als een van de grootste klassiekers onder de mannengeuren. Het door Pierre Bourdon ontworpen parfum maakte al golven toen het in 1988 op de markt kwam.

Zelfs de commercial met de aantrekkelijke, goed getrainde "Cool Water Man" is niet geheel onschuldig aan de populariteit van deze geur. Dus Cool Water elk jaar krijgt het een nieuw, fris reclamegezicht.

Davidoff Cool Water kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Davidoff Cool Water, de oergesteente van de aquatische geuren van mannen

Davidoff Cool Water Dit is pure verfrissing in combinatie met een aantrekkelijk mannelijk parfum. Dit parfum werd in 1988 gecreëerd door Pierre Bourdon en is een boeiende mix van aromatische en aquatische geuren. Deze cultklassieker van het merk Davidoff Zino staat al lang geleden symbool voor vrijheid, energie en frisheid. Met name de gebruikte waterelementen zorgen voor een krachtig en dynamisch parfumkarakter, waardoor het parfum de laatste 20 jaar een echte loper is geworden. Zo vol kracht en passie als de golven van de oceaan, die een gevoel van tintelende frisheid geven.

Het opent Cool Water met Davidoff een aromatische topnoot van lavendel, koriander, verfrissende munt en een revitaliserend zeewateraroma.

Het centrum van het parfum is een kernnoot van kruidig sandelhout, zoete jasmijn, geranium en neroli. De klassieke Davidoff mannengeur wordt afgerond Cool Water met een bittere basis van eikenmos, amber, tabak, muskus en cederhout.

Na het baanbrekende succes van het mannenparfum Cool Water van Woman, werd in 1996 een geschikte vrouwengeur Davidoff gelanceerd onder de titel Davidoff Cool Water Woman, die sindsdien minstens evenveel enthousiasme heeft genoten. Sindsdien is de Cool Water geurlijn uitgebreid Davidoff met tal van andere parfums. De geuren Cool Water Frozen, Cool Water Freeze Me en Cool Water Ice Fresh zijn slechts enkele van de vele zomergeuren die elk jaar in beperkte speciale edities worden gelanceerd.

Kopnoten:
Lavendel
Koriander
Groene Accenten
Munt
Rozemarijn
Zeewater
Hartnoten:
Sandelhout
Jasmijn
Geranium
Neroli
Basisnoten:
Eikenmos
Amber
Tabak
muskus
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Cool Water met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 11 klant adviezen
Commentaar Hishat van 02. november 2014
Aangenaam op de huid

Super bescherming tegen oksel zweten en natheid. De geur is aangenaam en houdt lekker lang aan. Ik voel me een stuk zekerder.

Commentaar Clet1968 van 11. oktober 2014
Meteen besteld

Davidoff Cool Water is en blijft ene klassieker. Altijd prima, ook om cadeau te dien. Super dat het nu voor een goede prijs in deze set verkrijgbaar is,

Commentaar Raccuporly van 08. oktober 2014
Deze koop ik graag weer bij jullie

Deze geur zul je in mijn badkamer altijd weer vinden. Of als aftershave of als eau de toilette. Energiegevend - fris - de vrouwtjes mogen het graag. Super!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-70%1