Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Davidoff Cool Water

Davidoff Cool Water, de oergesteente van de aquatische geuren van mannen

Davidoff Cool Water Dit is pure verfrissing in combinatie met een aantrekkelijk mannelijk parfum. Dit parfum werd in 1988 gecreëerd door Pierre Bourdon en is een boeiende mix van aromatische en aquatische geuren. Deze cultklassieker van het merk Davidoff Zino staat al lang geleden symbool voor vrijheid, energie en frisheid. Met name de gebruikte waterelementen zorgen voor een krachtig en dynamisch parfumkarakter, waardoor het parfum de laatste 20 jaar een echte loper is geworden. Zo vol kracht en passie als de golven van de oceaan, die een gevoel van tintelende frisheid geven.

Het opent Cool Water met Davidoff een aromatische topnoot van lavendel, koriander, verfrissende munt en een revitaliserend zeewateraroma.

Het centrum van het parfum is een kernnoot van kruidig sandelhout, zoete jasmijn, geranium en neroli. De klassieke Davidoff mannengeur wordt afgerond Cool Water met een bittere basis van eikenmos, amber, tabak, muskus en cederhout.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Na het baanbrekende succes van het mannenparfum Cool Water van Woman, werd in 1996 een geschikte vrouwengeur Davidoff gelanceerd onder de titel Davidoff Cool Water Woman, die sindsdien minstens evenveel enthousiasme heeft genoten. Sindsdien is de Cool Water geurlijn uitgebreid Davidoff met tal van andere parfums. De geuren Cool Water Frozen, Cool Water Freeze Me en Cool Water Ice Fresh zijn slechts enkele van de vele zomergeuren die elk jaar in beperkte speciale edities worden gelanceerd.

alle klanten beoordelen positieve
Davidoff Cool Water
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 11 klant adviezen

Commentaar van
Super.... Davidoff Cool Water
Herenparfum van Pierre Bourdon uit vorige eeuw ... Dank U Davidoff Cool Water Eau de Toilette Spray is een echte aanrader... Zo een frisse geur laat je nooit meer los(t) :-)
Commentaar van
Aangenaam op de huid
Super bescherming tegen oksel zweten en natheid. De geur is aangenaam en houdt lekker lang aan. Ik voel me een stuk zekerder.
Commentaar van
Meteen besteld
Davidoff Cool Water is en blijft ene klassieker. Altijd prima, ook om cadeau te dien. Super dat het nu voor een goede prijs in deze set verkrijgbaar is,

Cool Water is het meesterwerk van parfumlegende Pierre Bourdon

De maker van het klassieke Davidoff Cool Water is de Franse Pierre Bourdon. Hij werd in 1946 geboren als zoon van Rene Bourdon, toen directeur-generaal van Christian Dior. De voorwaarden om voet aan de grond te krijgen in de modewereld waren dan ook in zijn wieg gelegd, maar hij begon zijn carrière als parfumeur pas laat, na zijn eerste studie politieke wetenschappen.

In 1971 begon Bourdon zijn opleiding als parfumeur aan de gerenommeerde L'Ecole de Parfumerie de Roure in Grasse. Daarnaast kreeg hij twee keer per week les van Edmound Roudnitska. Roudnitska, die zulke belangrijke geuren als Dior Diorella en Diorissimo creëerde, wordt beschouwd als de grondlegger van de moderne parfumerie.

Pierre Bourdon, die zijn carrière begon in 1971 in de parfumhoofdstad Grasse, werkte zijn leven lang voor tal van grote parfumbedrijven zoals Takasago Europe, Quest and Fragrance Resources en creëerde er vele naast zijn meest succesvolle parfum Davidoff Cool Water. Davidoff Parfums Good Life voor hem en haar, Escada Magnetism en de vrouwengeurklassieker Jil Sander Sun zijn zijn creaties.

Pierre Bourdon is een kunstenaar en een fijne geest door en door. De regels van de kunst van het parfum, die hij tot in het kleinste detail beheerst, implementeert hij volgens zijn eigen ideeën en zijn belangrijke creaties spreken gewoon keer op keer voor zich.

Van Peter Schmidt tot een tijdloze parfumklassieker verpakt door Peter Schmidt

De Davidoff fles van de geur wordt Cool Water gepresenteerd in een eenvoudige maar elegante glazen fles waarvan de vorm en kleur de essentiële elementen van de geur weerspiegelen. In overeenstemming met het thema van verfrissend en koel water, werd de rechthoekige fles geverfd in een levendige turquoise groene kleur die doet denken aan de kleur van de oceaan.

De fles is versierd met het typische Davidoff logo en de letters "Cool Water " ", die in sensuele gebogen letters over de fles lopen. Het klassieke mannelijke beeld van de fles wordt afgerond met een eenvoudige zwarte, cilindrische dop. De flacon is Davidoff verpakt Cool Water in een kartonnen verpakking - ook turquoise - die licht gespiegeld is.

De Davidoff "koele water man" in de loop van de decennia

Sinds de lancering in 1988 is Davidoff Cool Water in talrijke reclamecampagnes op de markt gebracht. De vaak zeer verleidelijk vormgegeven commercials en reclame-afbeeldingen tonen vooral mannelijke, pittige en goed getrainde mannen, die met de verfrissende golven van het donderende zeewater in het spel zijn.

In de huidige commercial van Cool Water is Scott Eastwood, zoon van de beroemde acteur Clint Eastwood - te bewonderen als model.

Davidoff won de afgelopen jaren modellen als Matt Vonnegut, Jo Gogol, Axel Hermann en Laird Hamilton voor de Cool Water-campagnes. In 2007 werd de Amerikaanse acteur Josh Holloway het gezicht van de succesvolle Davidoff Cool Water commercial.

Ter plekke wandelt Holloway op een bijzonder warme dag naar de kust bij een haven om af te koelen. Als hij aan de kust is, trekt hij zijn overhemd van zijn lichaam en springt moedig in de brullende golven, terwijl hij wordt geobserveerd door een onbekende, bruinharige schoonheid. De Amerikaanse acteur werd beroemd om zijn hoofdrol in de Amerikaanse serie "Lost". Een paar jaar later werd Paul Walker uitgeroepen tot de nieuwe Davidoff Cool Water Man, helaas overleed hij tragisch in een auto-ongeluk in 2013.

De nieuwe campagne start in 2015 met de opkomende jonge acteur Scott Eastwood, zoon van acterende legende en regisseur Clint Eastwood. Scott Eastwood's passie voor duiken en surfen heeft altijd een diepe band met de zee gehad. Hij brengt deze levenshouding nu met veel authenticiteit tot leven als het nieuwe gezicht van het merk Davidoff Cool Water.