Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

19 391
toepassen
vandaag tot-8%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Vernoemd naar de legendarische ontwerper met dezelfde naam, is Chanel Coco sinds 1984 verkrijgbaar in parfumerieën. Met Coco creëerde Jacques Polge een tijdloze vrouwengeur vol elegantie en klasse.

Een olfactorisch eerbetoon aan een unieke vrouw die vocht tegen de conventies van haar tijd en tegen alle verwachtingen in haar eigen weg ging.

Chanel Coco goedkoop kopen

De geur +

Chanel Coco, de oriëntaals-kruidige geur voor vrouwen

Coco van Coco Chanel werd in 1984 gecreëerd door de Franse parfumeur Jacques Polge en is bedoeld om de overleden oprichter van het label, Coco (Gabrielle) Chanel, te herdenken. De geur is dan ook volledig gewijd aan de modeontwerpster, zowel qua inhoud als qua uiterlijk.

De topnoot van het kruidige eau de parfum is een betoverende mix van kruidige koriander, fruitige mandarijn en perzik, maar ook lieflijke roos, jasmijn en oranjebloesem. De hartnoot van Chanel Coco bestaat uit een interessant akkoord dat vooral wordt gekenmerkt door de geur van klaverbloesem en klaverbladeren. Het bevat ook oranjebloesem en rozen, net als in de topnoot. Coco wordt afgerond door een oriëntaalse basis van labdanum, muskus, sandelhout, romige tonkabonen en fijne, wrange vanille.

Zelden was een geur zo betoverend als deze. Het feit dat Coco wordt gepresenteerd in een zeer vrouwelijke flacon, benadrukt de verleiding van de creatie en is aantrekkelijk in een delicate rosé.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Coco met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Duress1972
Generatieoverstijgend

Mijn moeder heeft deze geur ook gedragen. Nu gebruik ik hem zelf ook. Ook al probeer ik af en toe andere, ik kom iedere keer weer op deze geur terug.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Chanel Coco in vergelijking met de SRP