Gegevensoverzicht Chanel Allure Homme Sport

Productsoort:Herenparfum
Merk:Chanel
Parfumeur:Jacques Polge
Jaar van uitgave:2007

De geur

De geur Allure Homme Sport van Chanel is aan de ene kant een prikkelende, verkwikkende creatie. Aan de andere kant is het echter ook een geur met een zeer natuurlijke, edele sensualiteit. Ook deze geur werd door Jacques Polge gecreëerd. Polge is sinds 1978 bij Chanel en daarmee pas de derde geurontwikkelaar van het huis Chanel. De door hem gecreëerde lijn Allure Homme Sport bevat vier geurfacetten van Allure Homme. Bij deze lijn werd de focus duidelijk op het frisse facet gelegd. De frisse noot van mandarijn, mint en cipres in de kopnoot komt in de hartnoot tot ontwikkeling door accenten van salie en zwarte peper. De basisnoot is heel zacht door akkoorden van sandelhout, witte muskus en cederhout.

Kopnoten:aldehyde, Orange, Mandarine, Grapefruit, Bergamotte, Zitrone, Neroli
Hartnoten:Zeder, Pfeffer, Neroli
Basisnoten:Tonkabohne, Zedernholz, Vetiver, Pfeffer, White musk
Geurnoten:fris, houtachtig, kruidig

De parfumeur

De parfumeur van de geur is de Fransman Jacques Polge. Hij is al sinds 1978 bij Chanel en pas de derde geurontwikkelaar in de geschiedenis van het huis Chanel. Zijn creaties staan helemaal in lijn met de gedachte van de bedrijfsoprichtster Coco Chanel. Speciaal voor het modehuis wordt op bijzondere plekken jasmijn, rozen, salie en ylang-ylang verbouwd. Daardoor beschikt de geurontwerper altijd over de beste en reinste extracten van de gewassen waardoor een hoge kwaliteit van de grondstoffen gegarandeerd kan worden. Door hem gecreëerde geuren zijn bijvoorbeeld Une Fleur de Chanel, Sycromore, Platinum Egoïste, N°5 Eau Premiere, N°22, N°19 Poudre, Jersey, Gardenia en vele andere, beroemde en zeer populaire creaties van Chanel, Tiffany, Ungaro en Yves Saint Laurent.

De fles

De puristische, edele flacon werd door Jacques Helleu gecreëerd. Hij is al 40 jaar één van de creatieve koppen bij Chanel. Hij werkte met talrijke artistieke coryfeeën samen. Van de fotograaf Helmut Newton tot regisseur Baz Luhrman en actrice Catherine Deneuve en vele andere prominenten. De flacon van Allure Homme Sport is zeer masculien en sportief vormgegeven. De glazen fles in koel zilver wordt enkel door de zwarte dop en een beetje rood en zwart voor het opschrift gesierd.

De reclame

Het model van de reclamecampagne voor de geur Allure Homme Sport van Chanel is de prfessionele surfer Danny Fuller. Voor de spot werkt hij samen met regisseuse en oscarwinnares Kathryn Bigelow. De 4 spots werden op Hawaï opgenomen in zwart-wit. Korte films die zich op het wezenlijke concentreren.

Klantbeoordelingen van Chanel Allure Homme Sport

5 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen

De laatste beoordeling van Chanel Allure Homme Sport Aftershave balsem (100 ml) door op

Ik heb het voor mij perfecte product gevonden om mijn huid te verzorgen na het scheren. En dan ook nog van mijn lievelingsgeur.

meer 6 Klantrecensies voor Chanel Allure Homme Sport Aftershave balsem (100 ml)

De laatste beoordeling van Chanel Allure Homme Sport Eau de Cologne Spray (150 ml) door op

Super product! Ruikt heerlijk fris, vooral door de dominerende citroengeur. Dit citruskarakter onderscheidt de eau de cologne van de eau de toilette, die niet zo intensief citroentachtig is.

meer 6 Klantrecensies voor Chanel Allure Homme Sport Eau de Cologne Spray (150 ml)

De laatste beoordeling van Chanel Allure Homme Sport Douchegel (200 ml) door op

Wat een geur en nu kan ik hem ook al ' ochtends onder de douche gebruiken om warm te worden!

meer 6 Klantrecensies voor Chanel Allure Homme Sport Douchegel (200 ml)

Meer producten van Chanel

Naast Chanel Allure Homme Sport vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: