Gegevensoverzicht Chanel Allure Homme Sport

Productsoort:Herenparfum
Merk:Chanel
Parfumeur:Jacques Polge
Jaar van uitgave:2007

Chanel Allure Homme Sport is één van de meest populaire creaties ter wereld. Risico, verkwikkend en sensueel op hetzelfde moment.

Chanel Allure Homme Sport is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de populairste mannengeuren ter wereld, en niet voor niets. Het geheim van het succes is de unieke samenstelling van de afzonderlijke geurcomponenten. Chanel Allure Homme Sport is levendig, verkwikkend en sensueel tegelijk. Toch wordt het parfum van de mannen ook gekenmerkt door een aangename natuurlijkheid.

Chanel parfumeur Jacques Polge richtte zich in de topnoten op de versheid van mandarijn, munt en cipres. De hartnoot met accenten van salie en zwarte peper, aan de andere kant, is aantrekkelijk en sensueel. Het parfum van de mannen in de basisnoot is zeer zacht. Daar vervolledigen akkoorden van sandelhout, witte muskus en ceder de geurbeleving. Chanel Allure Homme Sport is perfect voor jonge en jonge harten die energiek en opwindend willen lijken.

Het parfum is in 2007 gemaakt door Jacques Polge en is nog steeds een grote hit voor miljoenen mensen wereldwijd. Het is verkrijgbaar in verschillende concentraties die sterk van elkaar verschillen qua geurintensiteit. De lichtste variant is de Eau de Keulse Spray, de Chanel Allure Homme Sport Eau de Toilette is iets rijker en heeft de meest intense geur van Eau Extrême.

Kopnoten:aldehyde, Orange, Mandarine, Grapefruit, Bergamotte, Zitrone, Neroli
Hartnoten:Zeder, Pfeffer, Neroli
Basisnoten:Tonkabohne, Zedernholz, Vetiver, Pfeffer, White musk
Geurnoten:fris, houtachtig, kruidig

De parfumeur

De parfumeur van de geur is de Fransman Jacques Polge. Hij is al sinds 1978 bij Chanel en pas de derde geurontwikkelaar in de geschiedenis van het huis Chanel. Zijn creaties staan helemaal in lijn met de gedachte van de bedrijfsoprichtster Coco Chanel. Speciaal voor het modehuis wordt op bijzondere plekken jasmijn, rozen, salie en ylang-ylang verbouwd. Daardoor beschikt de geurontwerper altijd over de beste en reinste extracten van de gewassen waardoor een hoge kwaliteit van de grondstoffen gegarandeerd kan worden. Door hem gecreëerde geuren zijn bijvoorbeeld Une Fleur de Chanel, Sycromore, Platinum Egoïste, N°5 Eau Premiere, N°22, N°19 Poudre, Jersey, Gardenia en vele andere, beroemde en zeer populaire creaties van Chanel, Tiffany, Ungaro en Yves Saint Laurent.

Een mannelijk, onderscheidend flesje is de perfecte symbiose met de geur.

Net als de geur, is de Chanel Allure Homme Sport fles ontworpen om duidelijk mannelijk en onderscheidend te zijn. Jacques Helleu, een van Chanels meest creatieve geesten sinds vier decennia, heeft het een puristisch, nobel ontwerp gegeven dat geen overbodige bloei vereist.

De glazen fles is in zilver gelakt. De fles is versierd met de naam van het parfum, adellijk in zwart en rood. De zwarte sluiting met de zilveren decoratieve ring en de fijne zwarte Chanel letters vormen een visueel aantrekkelijk contrast. Jacques Helleu heeft zijn ontwerp bewust gericht op sportieve kleuren.

Het ontwerp van de fles biedt de perfecte instelling voor het parfum. Puristisch, modern en nobel.

De reclame

Het model van de reclamecampagne voor de geur Allure Homme Sport van Chanel is de prfessionele surfer Danny Fuller. Voor de spot werkt hij samen met regisseuse en oscarwinnares Kathryn Bigelow. De 4 spots werden op Hawaï opgenomen in zwart-wit. Korte films die zich op het wezenlijke concentreren.

Klantbeoordelingen van Chanel Allure Homme Sport

5 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen

De laatste beoordeling van Chanel Allure Homme Sport Aftershave balsem (100 ml) door op

Ik heb het voor mij perfecte product gevonden om mijn huid te verzorgen na het scheren. En dan ook nog van mijn lievelingsgeur.

meer 6 Klantrecensies voor Chanel Allure Homme Sport Aftershave balsem (100 ml)

De laatste beoordeling van Chanel Allure Homme Sport Eau de Cologne Spray (150 ml) door op

Super product! Ruikt heerlijk fris, vooral door de dominerende citroengeur. Dit citruskarakter onderscheidt de eau de cologne van de eau de toilette, die niet zo intensief citroentachtig is.

meer 6 Klantrecensies voor Chanel Allure Homme Sport Eau de Cologne Spray (150 ml)

De laatste beoordeling van Chanel Allure Homme Sport Douchegel (200 ml) door op

Wat een geur en nu kan ik hem ook al ' ochtends onder de douche gebruiken om warm te worden!

meer 6 Klantrecensies voor Chanel Allure Homme Sport Douchegel (200 ml)

Meer producten van Chanel

Naast Chanel Allure Homme Sport vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: