Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Chanel Allure Homme Sport

Chanel Allure Homme Sport is één van de meest populaire creaties ter wereld. Risico, verkwikkend en sensueel op hetzelfde moment.

Chanel Allure Homme Sport is de laatste jaren uitgegroeid tot een van 's werelds populairste mannengeuren, en niet voor niets. Het geheim van het succes is de unieke samenstelling van de afzonderlijke geurcomponenten. Chanel Het Allure Homme Sport is levendig, verkwikkend en sensueel tegelijk. Toch wordt het mannenparfum ook gekenmerkt door een aangename natuurlijkheid.

Chanel -Parfumeur Jacques Polge richtte zijn aandacht op de frisheid van mandarijn, munt en cipres. De hartnoot met accenten van salie en zwarte peper daarentegen is aantrekkelijk en sensueel. De mannengeur is zeer zacht in de basisnoot. Daar ronden akkoorden van sandelhout, witte muskus en cederhout de geurbeleving af. Deze mix geeft elke man een onweerstaanbaar en individueel charisma.Chanel Het Allure Homme Sport is perfect voor jonge en hartsjonge mannen die energiek en opwindend willen overkomen.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Gemaakt in 2007 door Jacques Polge, is de geur nog steeds een langlopende hit bij miljoenen mensen over de hele wereld. Het kan worden gekocht in verschillende concentraties, die sterk van elkaar verschillen in geurintensiteit. De lichtste versie is de Eau de Cologne Spray, de vollere versie is de Chanel Allure Homme Sport Eau de Toilette en de meest intense is de Eau Extrême.

alle klanten beoordelen positieve
Chanel Allure Homme Sport
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen

Commentaar van
heerlijk verzorgingsproduct
Ik heb het voor mij perfecte product gevonden om mijn huid te verzorgen na het scheren. En dan ook nog van mijn lievelingsgeur.
Commentaar van
Cologne beter dan eau de toilette
Super product! Ruikt heerlijk fris, vooral door de dominerende citroengeur. Dit citruskarakter onderscheidt de eau de cologne van de eau de toilette, die niet zo intensief citroentachtig is.
Commentaar van
Zeer verfrissend
Wat een geur en nu kan ik hem ook al ' ochtends onder de douche gebruiken om warm te worden!

Jacques Polge is Chanels "neus" en verantwoordelijk voor veel van de meest succesvolle parfumcreaties van het bedrijf.

Chanel Allure Homme Sport is gemaakt door de sterparfumeur Jacques Polge. De Fransman werkt sinds 1978 voor Chanel en is de derde parfumontwikkelaar in de geschiedenis van het bedrijf. Voor zijn creaties vestigde de 72-jarige een zeer unieke traditie van het Franse luxemerk. Speciaal voor het modehuis heeft hij jasmijn, rozen, salie en de snelgroeiende groenblijvende ylang-ylang boom geplant in speciale delen van de aarde.

De parfumeur houdt de extracten die hij gebruikt altijd in de gaten en kan persoonlijk de hoge kwaliteit van zijn grondstoffen garanderen. Tot zijn geuren behoren Une fleur de Chanel, Sycromore, Platinum Egoiste, N°5 Eau Premiere, N°22, N°19 Poudre, Jersey, Gardenia en vele andere zeer beroemde creaties van Chanel, Tiffany, Ungaro en Yves Saint Laurent.

Jacques Polge groeide op in Grasse, de parfumhoofdstad van de wereld. Na zijn studie filologie besloot hij een parfumopleiding te volgen. Sinds 1978 stelt hij zijn fijne neus exclusief ter beschikking van Chanel. In zijn laboratorium ontwikkelde de meester ook baanbrekende parfums zoals Coco, Égoïste en Allure. Verbazingwekkend: de succesvolle parfumeur draagt geen geur om irritatie van zijn reukzin te voorkomen. Maar, zei hij zelf, hij parfumeert zijn auto en zijn huis - natuurlijk met zijn eigen creaties.

Een mannelijk, onderscheidend flesje is de perfecte symbiose met de geur.

Net als de geur is de fles Chanel Allure Homme Sport ontworpen om zeer mannelijk en onderscheidend te zijn. Jacques Helleu, een van de meest creatieve geesten van Jacques Helleu sinds vier decenniaChanel , heeft hem een puristisch-obele vormgeving gegeven die geen overbodige bloei nodig heeft.

De glazen fles is zilver gelakt. De fles siert de naam van het parfum, nobel in zwart en rood. Bovendien vormen de zwarte sluiting met de zilveren sierring en fijne zwarte Chanel letters een visueel zeer aantrekkelijk contrast. Voor het ontwerp richt Jacques Helleu zich bewust op sportieve kleuren.

Het ontwerp van de fles biedt de perfecte setting voor het parfum. Puristisch, modern en nobel.

Danny Fuller - gewoon een goed opgeleide surfer op zijn board, dat is alles wat de Chanel Allure Homme Sport campagne nodig heeft.

Een mannelijke geur heeft een geschikt mannelijk model nodig voor de reclamecampagne. Chanel heeft gekozen voor de professionele surfer Danny Fuller voor Chanel Allure Homme Sport. In de vier zwart-wit clips die in Hawaï zijn opgenomen, mag de extreme atleet met de nonchalante wollige manen precies laten zien wat hij het beste kan doen: Paardrijden op de golven van de zee op een surfplank.

Chanel reclamecampagne voor Allure Homme Sport met professionele surfer Danny Fuller

Het zijn indrukwekkend sterke foto's, waarvoor regisseur Kathryn Big below verantwoordelijk is. De 63-jarige is geen onbekende voor de filmindustrie. De Amerikaan won als eerste vrouw ooit een Oscar voor beste regisseur in 2013. In Hollywood doen al jaren geruchten de ronde dat Kathryn Bigelow binnenkort de eerste vrouw zal zijn die een James Bond thriller op de planken brengt. Voor de reclamesport van Chanel Allure Homme Sport bracht ze zonder franje model Danny Fuller op de planken. Geen onnodige details, niets om af te leiden. Alleen de goed getrainde surfer op zijn board.

De zwart-wit uitstraling geeft de vlekken een vleugje elegantie. Een gebakken huid, golven van enkele meters hoog - nog nooit eerder paste deze combinatie zo goed in elkaar als in de reclameclip voor Chanels frisse klassieker onder mannengeuren. Nog voor de surfer Danny Fuller ter plekke aan boord kwam, had de atleet al tal van lifestylebladen in zijn mars. Daarnaast toont de 33-jarige ster van een realityshow over professionele surfers.