Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 391
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chanel Antaeus

De geur +

Chanel Antaeus, het houtachtig-kruidige mannenparfum

Chanel Antaeus schreef al een paar jaar na de lancering geurgeschiedenis, want het werd al snel een klassieker. Zelfs vandaag de dag is de houtachtig-frisse geur nog steeds erg populair bij mannen van alle leeftijden. Er is iets heel speciaals aan Antaeus van Chanel dat lijkt te worden weerspiegeld in elke vezel van de sillage - en blijkbaar was dat precies wat Chanel wilde bereiken met de introductie van deze geur.

Maar wat betekent dit precies in kleine maar subtiele details? Antaeus werd gelanceerd in 1981 en veroverde al snel de markt. Slechts een paar maanden na de lancering lag het parfum op ieders lippen en vergezelde het mannen van alle rangen en standen in hun dagelijkse leven. Het bereikte dit met een unieke houtachtig-frisse geur die betovert met noten van onder andere bergamot, limoen, roos en basilicum - waardoor de drager extreem aantrekkelijk en begeerlijk lijkt.

Het is geen wonder dat de geur is vernoemd naar de held Antaeus, die als zoon van de Griekse aardgodin Gaeia en de zeegod Poseidon volgens talloze legendes vooral bekend stond om zijn schoonheid.

Hartnoten:
Parfümeur:
Jacques Polge
Jaar van uitgave:
1981

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Antaeus met vier sterren of meer
4,5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Hisday
Anteus pour hommes Deostick

Luchtige, licht citroenachtige geur. Eigenlijk veel te duur maar voor mij bestaat er helaas geen goed alternatief. Bij een prijs van bijna 50 cent per gram is het vervelend dat er altijd wat in het flesje achterblijft.

Commentaar van Josed1972
Antaeus - werkt altijd

Een klassieker, die gelukkig nooit werd veranderd. Heerlijk mannelijke geur. Een paar druppeltjes is genoeg om heerlijk te ruiken. Beveel ik graag aan.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten