Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chanel Antaeus

De geur +

Chanel Antaeus, de houtachtige en pittige geur voor mannen

Chanel Antaeus schreef al een paar jaar na zijn release geschiedenis over geuren, want het werd al snel een klassieker. Ook nu nog is deze houtig-frisse geur zeer populair bij mannen van alle leeftijden. Want Antaeus by Chanel heeft iets heel speciaals dat in elke afzonderlijke geurvezel van de sillage tot uiting lijkt te komen - en dat was blijkbaar precies wat Chanel voor hem wilde bereiken met de introductie van dit parfum.

Maar wat betekent dit nu precies in kleine maar fijne details? Antaeus werd in 1981 gelanceerd en veroverde al snel de markt. Reeds enkele maanden na de lancering was het parfum het gesprek van de dag en vergezelde het mannen uit alle lagen van de bevolking in het dagelijkse leven. Dit wordt bereikt met een unieke houtig-frisse sillage die bekoort met noten van onder meer bergamot, limoen, roos en basilicum - en die de drager ervan enorm aantrekkelijk en begeerlijk doet lijken.

Geen wonder, de geur is genoemd naar de held Antaeus, die als zoon van de Griekse aardgodin Gaeia en de zeegod Poseidon vooral bekend zou hebben gestaan om zijn schoonheid.

Kopnoten:
Bergamot
Koriander
Limoen
Scharlei
Myhrre
Citroen
Hartnoten:
Basilicum
Jasmijn
Roos
Tijm
Basisnoten:
bevergeil
Eikenmos
Labdanum
Patchoeli
Parfumeur:
Jacques Polge
Jaar van uitgave:
1981

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Antaeus met vier sterren of meer
4,5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Hisday
Anteus pour hommes Deostick

Luchtige, licht citroenachtige geur. Eigenlijk veel te duur maar voor mij bestaat er helaas geen goed alternatief. Bij een prijs van bijna 50 cent per gram is het vervelend dat er altijd wat in het flesje achterblijft.

Commentaar van Josed1972
Antaeus - werkt altijd

Een klassieker, die gelukkig nooit werd veranderd. Heerlijk mannelijke geur. Een paar druppeltjes is genoeg om heerlijk te ruiken. Beveel ik graag aan.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 392
toepassen