Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Chanel heeft een revolutie en uitbreiding van haar lipgloss collectie met de nieuwe Chanel Rouge Coco Gloss Top Coat cosmetische lijn. De Chanel Rouge Coco Gloss Top Coat werd speciaal ontwikkeld om over een lippenstift aan te brengen - als toplaag - om volledig nieuwe en individuele kleuren te creëren. Afhankelijk van de gekozen toplaag en lippenstift kan een bijna onbegrensde kleurenkeuze worden gemaakt. De serie bestaat uit drie multi-effect lipglosses, die de lippen extra glans en een nieuwe kleurnuance geven aan de lippenstift die eronder wordt aangebracht. Op deze manier kan hij snel en eenvoudig de make-up look veranderen zonder een nieuwe lippenstift aan te brengen.

De favoriete lippenstift kan snel een nieuwe kleur krijgen en zo worden aangepast aan elke dagelijkse situatie. De Chanel Rouge Coco Gloss Top Coat is daarom bijzonder geschikt voor onderweg als de zakelijke look is om een avond te worden kijken snel en gemakkelijk. Het compacte formaat van de Chanel Rouge Coco Gloss Top Coat is ook perfect voor de Beautybag. De formule met kokosolie, vitamine E en een hydraboost complex hydrateert, verzacht de lippen en zorgt voor een aangenaam, licht draaggevoel zonder te plakken. Hierdoor voelt de glans op de lippen bijna aan als lippenverzorging. Dit is vooral te danken aan kokosolie, die de afgelopen maanden steeds bekender en populairder is geworden in de schoonheidsindustrie.

Kokosolie hydrateert en voedt niet alleen de huid, maar kan ook een helende werking hebben. De aanwezige vetzuren hebben een antibacteriële werking en bevorderen de wondgenezing. Hierdoor is Chanel Rouge Coco Gloss Top Coat ideaal voor lippen die uitdrogen en broos worden door conventionele glans. De peptiden hebben ook een anti-aging effect omdat ze de natuurlijke collageenproductie van de huid stimuleren. De geltextuur zorgt er ook voor dat de lippen voller en sensueler lijken, zodat vrouwen met vrij smalle lippen in een mum van tijd de perfecte toverstift kunnen oproepen.

Het design

De Chanel Rouge Coco Gloss Top Coat verpakking is eenvoudig en elegant, in het typische Chanel ontwerp met een gouden detail bij de opening van de plastic container. De transparante verpakking maakt het gemakkelijk om de kleuren van de individuele glans te zien. De naam van de lipgloss en het nummer staan op de onderkant van de fles. De "Cocoon" applicator is aangepast voor de nieuwe Lipgloss collectie door het applicatorkussen breder te ontwerpen en met langere haren aan het uiteinde van de applicator.

Deze helpen om precies de juiste hoeveelheid lipgloss te absorberen zodat het desgewenst in meerdere lagen kan worden aangebracht. Bovendien is de vorm meer gebogen en zachter dan voorheen, zodat het kussen zich perfect aan de lippen aanpast. De gebogen vorm maakt een sensuele en eenvoudige make-up van de onderlip mogelijk, terwijl de gebogen vorm ideaal is voor de bovenlip. De glans is daardoor preciezer en met minder slagen aan te brengen en geeft een urenlang intensief kleurresultaat.

Het assortiment

Chanel Rouge Coco Gloss Top Coat is ontwikkeld in drie spannende kleuren: 774 Excitatie, 776 Impulsie en 778 Caviar. Of het nu discreet is voor de dag of opvallend voor de avond, de kleurkeuze biedt iets voor elk moment van de dag en voor elke voorkeur. Door de hoge pigmentatie van de glans is slechts een kleine hoeveelheid product nodig en krijgt u toch een overtuigend en sterk kleurresultaat als de glans als toplaag wordt gebruikt. De gel-achtige textuur van de Chanel Rouge Coco Gloss Top Coat-collectie voorkomt dat het product draait en zorgt voor een bijzonder nauwkeurige applicatie. De textuur is zo gecreëerd dat een bijzonder licht en aangenaam draagcomfort wordt gecreëerd.

Elk van de drie deklagen geeft onmiddellijk een nieuwe tint aan de kleur van de lippenstift, zodat u uw make-uproutine nieuw leven kunt inblazen met slechts één product. De Top Coat kan ook gemengd worden met elke lipgloss uit de Coco Rouge Gloss collectie of alleen op de lippen aangebracht worden. De bovenvacht geeft als enkel product een zeer subtiel resultaat en verandert de natuurlijke tint van de lippen slechts in geringe mate.

Chanel Rouge Coco Gloss Top Coat is ontwikkeld zonder geur, waardoor het ideaal is voor vrouwen die de zoete geur van lipproducten onaangenaam vinden. De Rouge Coco Gloss 774 Excitation-variant heeft sprankelende gouddeeltjes zodat de lippen verleidelijk schijnen en voller lijken. De Chanel Rouge Coco Gloss Top Coat 776 Impulsie is ontworpen om de kleur van de lippenstift te benadrukken en is voedend en hydraterend. De Nuance 778 Caviar uit de Chanel Rouge Coco Gloss serie is een donkere glans die de lippen een nobele, bijna goddeloze glans geeft. Breng de topcoat alleen heel voorzichtig aan op de lippen die al make-up hebben ondergaan en creëer zo een individueel uiterlijk.