Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Chanel Allure Sensuelle

De geur +

Chanel Allure Sensuelle, de bloemrijke oriëntaalse vrouwengeur

De vrouwengeur Chanel Allure Sensuelle kenmerkt zich door een bloemige frisheid die verfijnd wordt door verfijnde oosterse geuren. Mysterieus en sensueel, maar nog altijd zonnig en fris. Deze beschrijving sluit perfect aan bij de geur Chanel Allure Sensuelle, die in 2006 door de beroemde parfumeur Jaques Ploge is gecreëerd.

The Fragrance designer Jaques Ploge heeft al veel bekende parfums ontwikkeld voor het Chanel merk, waaronder de klassiekers Coco (1984) en Chance (2002). De betoverende bloemtopnoot van Chanel Allure Sensuelle betovert met de geur van perzik, bergamot, mandarijn en patchoeli. Na verloop van tijd wordt ook de hartnoot van Chanel Allure Sensuelle merkbaar en ontwikkelt zijn volle pracht en praal met smaak van roos, jasmijn, iris en roze peper.

Het parfum van Chanel Allure Sensuelle wordt afgerond met de basisnoten van lavendel, labdanum, vanille, sandelhout, Vetiver en specerijen, die de geur een karakteristieke en speciale diepte verlenen. Naast de vrouwengeur Chanel Allure Sensuelle is het merk Chanel ook bekend om zijn vele andere geuren, waarvan sommige als echte klassiekers worden beschouwd. Bijzonder populair zijn vooral de geuren Chanel No. 5, Kanel nr. 19 Chanel Coco en Chanel Coco Mademoiselle. Natuurlijk verkoopt de easyCosmetic webwinkel ook de parfums Chanel Allure Homme, Chanel Allure Homme Sport en Chanel +goíste.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Patchoeli
Perzik
Hartnoten:
Iris
Jasmijn
Roos
Roze Peper
Basisnoten:
Kruiden
Labdanum
Lavendel
Sandelhout
vanille
Vetiver

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Allure Sensuelle met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Leopull93 van 06. december 2014
Heerlijk

Lekker fris en licht. Sensuelle is een heerlijke eau de toilette spray met een lichte geur en klassieke aroma's. Zeker niet te zwaar.

Commentaar Expen1970 van 05. oktober 2014
Allure Sensuelle

Ik gebruik al jaren Chanel Allure en heb nu ook de Sensuelle besteld. Heerlijke geur, geraffineerd en heel gebalanceerd. Ik ben een echte Chanel addict!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
17 468
toepassen
vandaag tot-13%1