Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Chanel Allure Sensuelle, de bloemrijke oriëntaalse vrouwengeur

De vrouwengeur Chanel Allure Sensuelle kenmerkt zich door een bloemige frisheid die verfijnd wordt door verfijnde oosterse geuren. Mysterieus en sensueel, maar nog altijd zonnig en fris. Deze beschrijving sluit perfect aan bij de geur Chanel Allure Sensuelle, die in 2006 door de beroemde parfumeur Jaques Ploge is gecreëerd.

The Fragrance designer Jaques Ploge heeft al veel bekende parfums ontwikkeld voor het Chanel merk, waaronder de klassiekers Coco (1984) en Chance (2002). De betoverende bloemtopnoot van Chanel Allure Sensuelle betovert met de geur van perzik, bergamot, mandarijn en patchoeli. Na verloop van tijd wordt ook de hartnoot van Chanel Allure Sensuelle merkbaar en ontwikkelt zijn volle pracht en praal met smaak van roos, jasmijn, iris en roze peper.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Het parfum van Chanel Allure Sensuelle wordt afgerond met de basisnoten van lavendel, labdanum, vanille, sandelhout, Vetiver en specerijen, die de geur een karakteristieke en speciale diepte verlenen. Naast de vrouwengeur Chanel Allure Sensuelle is het merk Chanel ook bekend om zijn vele andere geuren, waarvan sommige als echte klassiekers worden beschouwd. Bijzonder populair zijn vooral de geuren Chanel No. 5, Kanel nr. 19 Chanel Coco en Chanel Coco Mademoiselle. Natuurlijk verkoopt de easyCosmetic webwinkel ook de parfums Chanel Allure Homme, Chanel Allure Homme Sport en Chanel +goíste.

alle klanten beoordelen positieve
Chanel Allure Sensuelle
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen

Commentaar van
Niet te verslaan
Ik ben dol op de geur. Onverslaanbaar, net als de prijs. Het is niet gemakkelijk deze geur verder aan te bevelen omdat iedereen een eigen smaak heeft. Ik vind hem in ieder geval helaas geweldig.
Commentaar van
Heerlijk
Lekker fris en licht. Sensuelle is een heerlijke eau de toilette spray met een lichte geur en klassieke aroma's. Zeker niet te zwaar.
Commentaar van
Allure Sensuelle
Ik gebruik al jaren Chanel Allure en heb nu ook de Sensuelle besteld. Heerlijke geur, geraffineerd en heel gebalanceerd. Ik ben een echte Chanel addict!

Ster parfumeur Jacques Polge creëerde Chanel Allure Sensuelle

De Franse parfumeur Jacques Polge is de neus achter de Chanel Allure Sensuelle parfumserie. Van 1978 tot 2015 was hij hoofd parfumeur bij Chanel en was daarom niet alleen verantwoordelijk voor Chanel Allure Sensuelle, maar ook voor vele andere geuren van het traditionele Franse couturehuis. Tot zijn creaties voor Chanel behoren Coco Mademoiselle, Coco Noir, Chance, Allure en Allure Homme.

Naast de geuren voor zijn vlaggenschipwinkel Chanel, creëerde Jacques Polge ook andere parfums zoals Rive Gauche voor Yves Saint Laurent, Diva voor Emanuel Ungaro of Tiffany voor Mannen voor Tiffany. Jacques Polge komt oorspronkelijk uit het dorpje Lagnes Vacluse in de Provence en groeide op in de buurt van de zogenaamde parfumhoofdstad Grasse. Voordat hij als parfumeur in zijn geboortestad Grasse begon, studeerde hij echter eerst Engelse filologie.

Volgens zijn eigen verklaring is het aan zijn oorsprong in de parfumstreek van Zuid-Frankrijk te danken dat hij parfumeur is geworden. Als hij in Parijs of Noord-Frankrijk was opgegroeid, had hij nooit geweten dat het beroep van parfumeur bestond. Tijdens zijn opleiding als parfumeur in Grasse bij Givaudan raakte hij vertrouwd met meer dan 3.000 geurcomponenten.

Vandaag de dag kent Polges niet alleen talloze natuurlijke grondstoffen, maar ook innovaties uit de organische chemie. In zijn complexe creaties put hij nog steeds uit deze grote reukstofkennis. Zijn jeugd in de Provence en de geuren rondom Grasse inspireren hem nog dagelijks. Om zijn reukzin niet te irriteren en zijn hoofd vrij te houden, gebruikt Jacques Polges zelf geen parfum.

Flacon van Chanel Allure Sensuelle schittert met felrode details.

Het flacon van Chanel Allure Sensuellee heeft zeer elegante optiek, wat perfect past bij deze bloemige-oriale geur. De eenvoudige vorm en de rode versieringen accentueren de gouden, glinsterende geur in het glazen flacon. De kartonnen verpakking van het parfum Chanel Allure Sensuelle is ook betoverend met courageous elegance en daarmee het prestigieuze merk Chanel.

Due to the dark red color and the golden details, de doos ziet eruit als een heel bijzonder cadeau dat iets zeer waardevols verbergt. De naam "Chanel Allure Sensuelle" bevindt zich in het midden van de verpakking en onderscheidt zich op een subtiele manier. Zowel de fles als de kartonnen verpakking zijn een perfecte verpakking voor de damesgeur Chanel Allure Sensuelle, die fris en betoverend is tegelijk.

Een bloemige oriëntaalse verleiding: de Chanell Allure Sensuelle campagne

De tijdloze campagne verbeeldt perfect het karakter van de Chanel Allure Sensuelle parfumserie voor vrouwen door de mysterieuze, verleidelijke maar frisse en intense noten te reproduceren. De klassieke zwart-witfotografie toont de verleidelijke elegantie waar Chanel Allure Sensuelle u in laat opgaan. Een mysterieuze schoonheid in een elegante Chanel look werd opgevoerd voor de campagne. Met een verleidelijke blik in de camera belichaamt ze de sensuele uitstraling van de vrouwengeur van vanille-, amber- en patchoeli-noten.

Dit mysterieuze effect wordt versterkt door de sensuele houding van het model. Liggend en ondersteund op één arm werpt ze een intense blik naar de toeschouwer. Terwijl de fotografie in zwart-wit wordt gehouden, zijn er twee gekleurde accenten op de campagnefoto gezet. In het paarse, kenmerkend voor de parfumserie, licht het schrijven "Allure" op aan de bovenkant en boeit de toeschouwer. Rechts van het campagnebeeld is bovendien de fles Chanel Allure Sensuelle te zien, die ook in kleur is gereproduceerd.

De fles met paarse en gouden details past perfect in het sensuele totaalbeeld van de campagne voor de Chanel Allure Sensuelle parfumserie. Net als de Chanel Allure Sensuelle parfumserie zelf, is de campagne mysterieus en verleidelijk, maar tegelijkertijd zeer elegant en tijdloos door de discrete kleurstelling.

Dit weerspiegelt perfect de complexiteit van Chanel Allure Sensuelle door het vastleggen van de oosterse vrouwelijke, maar tegelijkertijd zoetbloemige geuren in zwart-wit fotografie. De kleurrijke paarse accenten staan voor de frisse en luchtige nuances waarmee het parfum Chanel Allure Sensuelle verrast.