Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Als u op zoek bent naar een make-up met een uitstekend verzorgend effect en een sterke kleur en helderheid, dan zijn de producten uit het Chanel Les Beiges Palette Regard-assortiment een must. Deze uniek samengestelde paletten maken een nauwkeurige en gevarieerde make-up mogelijk en zijn ideaal voor de oogzone. De make-up laat de huid te allen tijde op natuurlijke wijze glanzen en geeft haar frisheid en lichtheid. Het Chanel-gamma bestaat uit vijf lichte en veelzijdige kleurnuances. Het resultaat is een flexibele toepassing waarin Chanel Les Beige's Palette Regard kan worden gebruikt als oogschaduw, eyeliner, wenkbrauw definitie en basis. De luxueuze make-up verwent de huid met haar zeepachtige textuur, die dankzij de twee meegeleverde applicators gemakkelijk en soepel kan worden aangebracht. Met het Healthy Glow Booster Complex slaagt de make-up uit de Chanel Les Beige Palette Regard-serie erin de gezichtshuid perfect in scène te zetten. Titaandioxidefilters reflecteren de lichtstralen en het witte licht. Bovendien reflecteren minerale pigmenten van zachtfocuspoeders de straling en creëren ze een zachtroze en transparante glans. De paletten uit deze serie zijn echter niet alleen overtuigend in kleur en lichtsterkte. Ze bereiken eerder een uitstekend verzorgings- en beschermingseffect met plantaardige werkzame bestanddelen. De teint wordt lichter en gladder en egaler gemaakt. De Aqua Gel formule geeft de huid frisheid en beschermt haar tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Deze luxueuze make-up van Chanel's Les Beiges Palette Regard assortiment is dermatologisch getest en aanbevolen voor alle huidtypen. Het behaalt de beste resultaten op een normale en droge huid. Ontdek de producten van het Chanel Les Beiges Palette Regard-assortiment voor een dagelijkse make-up in perfectie.

Het design

De luxueuze oogmake-up van de Chanel Les Beiges Palette Regard serie brengt kleur en glans aan de huid. Maar hij overtuigt ook met een elegant en fantasierijk verpakkingsdesign. Dit zijn paletten van vijf kleuren elk in een smaakvol vormgegeven zwarte koffer. Als u het beige deksel opent met bovenaan het Chanel-logo, ziet u naast de kleuren ook een geïntegreerde make-upspiegel en twee borstelvormige applicators. Ze kunnen gebruikt worden om de kleuren van het palet flexibel te mengen en precies toe te passen. Zo zijn ook fantasierijke en uitgebreide make-upvariaties probleemloos mogelijk. Na gebruik wordt de behuizing schoon en veilig afgesloten. De handige en compacte vorm zorgt ervoor dat hij ook geschikt is om te reizen en te reizen.

Het assortiment

De producten uit het Chanel Les Beige Regard-assortiment bieden een veelzijdige en creatieve make-up. Een fijne textuur verfrist de gezichtshuid en biedt langdurige bescherming tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. Vooral wangen en oogzone kunnen perfect glanzen met deze make-up van Chanel. Er zijn vijf verschillende kleuren beschikbaar, die naar wens gemengd kunnen worden. Zo kan de look gevarieerd en elke gelegenheid aangepast worden. Chanel make-up bevat licht reflecterende pigmenten voor die speciale glans. Dankzij de geïntegreerde make-upspiegel en de bijgeleverde applicators kan make-up ook onderweg comfortabel worden gebruikt. Het heeft een sterk dekkend vermogen en kan daardoor ook als fundering worden gebruikt. Het kan ook fungeren als eyeliner of oogschaduw. Breng de kleur gelijkmatig aan op het ooglid met behulp van de grote schuimapplicator. Met de kleine penseelaanbrenger kunt u dan aan de wenkbrauwen en de oogcontour werken en de kleurnuances mengen. Belle Mine Naturelle en de andere varianten van Chanel Les Beige's Regard bereiken een uitstekend effect op lange termijn, zodat de gezichtshuid de hele dag perfect in vorm blijft. Bovendien wordt de huid gevoed en geregenereerd met actieve ingrediënten op plantaardige basis. Lijnen, rimpels, oneffenheden en andere tekenen van huidveroudering worden merkbaar verminderd en komen niet tot hun recht dankzij de sterke dekkracht. Het resultaat is een egale, frisse en gladde teint. De gel-achtige textuur geeft de huid voortdurend frisheid en vocht. Dit heeft een ontspannend en verkwikkend effect. Ontdek de sensationele kleuren en unieke helderheid van make-up uit het Chanel assortiment Les Beiges Palette Regard.