Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Veelzijdige make-up uit een adellijk huis

Als u op zoek bent naar een make-up met een uitstekend verzorgend effect en een sterke kleur en helderheid, dan zijn de producten uit de serie Chanel Les Beiges Palette Regard niet te omzeilen. Deze uniek samengestelde paletten maken een precieze en veelzijdige make-up mogelijk en zijn ideaal voor de oogcontouren. De make-up laat de huid op elk moment op natuurlijke wijze stralen en geeft haar frisheid en helderheid. Het kleurenpalet bestaat Chanel uit vijf lichte tinten die op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd. Het resultaat is een flexibele toepassing Chanel die gebruikt kan worden Les Beiges Palette Regard als oogschaduw, eyeliner, wenkbrauwdefinitie en basis. De luxueuze make-up verwent de huid met zijn zeepachtige textuur, die gemakkelijk en flexibel aan te brengen is dankzij de twee meegeleverde applicators. Met het Healthy Glow Booster Complex zet de make-up uit de serie Chanel perfect Les Beiges Palette Regard de toon voor de gezichtshuid. Titaandioxide filtert lichtstralen en reflecteert wit licht. Daarnaast reflecteren minerale pigmenten uit zachte poeders de straling en zorgen voor een lichtroze en transparante glans. De paletten uit deze serie overtuigen echter niet alleen door hun kleur en helderheid. In plaats daarvan bereiken ze een uitstekende verzorging en beschermende werking met plantaardige actieve ingrediënten. De teint is lichter, glad en gelijkmatig. De Aqua Gel formule geeft de huid frisheid en beschermt haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf en droogte.

Het bereikt de beste resultaten op een normale en droge huid. Voor een perfecte dagelijkse make-up, ontdek de producten van de serieChanel Les Beiges Palette Regard .

Beige en zwart bepalen het ontwerp

De luxe oogmake-up uit de serie Chanel Les Beiges Palette Regard brengt kleur en glans in de huid. Maar het overtuigt ook met een elegant en fantasierijk verpakkingsontwerp. Dit zijn paletten van elk vijf kleuren, in een smaakvol vormgegeven zwarte koffer. Wanneer u het beige deksel met het Chanel -logo aan de bovenkant opent, ziet u de kleuren, een geïntegreerde make-upspiegel en twee kwastvormige applicators. Hiermee kunt u de kleuren van het palet flexibel mengen en precies toepassen. Op deze manier zijn zelfs fantasierijke en uitgebreide make-up variaties zonder problemen mogelijk. Na gebruik wordt de koffer schoon en veilig gesloten. De handige en compacte vorm zorgt ervoor dat hij ook geschikt is voor reizen en reizen.

Langdurige kleuren met verzorgingseffect

De producten in het assortiment Chanel Les Beiges Palette Regard zorgen voor een veelzijdige en creatieve make-up. Met een fijne textuur wordt de gezichtshuid verfrist en duurzaam beschermd tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. Er zijn vijf verschillende kleurschakeringen beschikbaar, die naar wens kunnen worden gemengd. Zo kan de look gevarieerd en aangepast worden aan elke gelegenheid. Voor een speciale glans bevat de make-up Chanel lichtreflecterende pigmenten. Dankzij de meegeleverde geïntegreerde make-upspiegel en applicators kunt u de make-up ook onderweg comfortabel gebruiken. Het bereikt een sterke opaciteit en kan daarom ook als basis worden gebruikt. Het kan ook fungeren als eyeliner of oogschaduw. Met de grote schuimapplicator wordt de kleur gelijkmatig op het ooglid aangebracht. Met het kleine kwastje kunt u vervolgens aan de wenkbrauwen en de oogcontouren en het fineer van de kleurschakeringen werken. Belle Mine Naturelle en de andere varianten Chanel ervan Les Beiges Palette Regard zorgen voor een uitstekend effect op lange termijn, zodat de gezichtshuid de hele dag door perfect in vorm blijft. Daarnaast wordt de huid gevoed en geregenereerd met plantaardige actieve ingrediënten. Lijnen, rimpels, rimpels, oneffenheden en andere tekenen van huidveroudering worden merkbaar verminderd en zijn niet in het voordeel dankzij de sterke dekkracht. Het resultaat is een egale, frisse en gladde teint. De gelachtige textuur voorziet de huid voortdurend van frisheid en vocht. Dit heeft een ontspannende en verkwikkende werking. Ontdek de sensationele kleuren en de unieke helderheid van de make-up uit de serie Les Beiges Palette Regard by Chanel .