Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Intense kleur met een elegante fluwelen afwerking wordt aangeboden door het Chanel Rouge Allure Fluwelen assortiment. De lippenstiften zijn mat en bijzonder goed gepigmenteerd. In het cosmeticaprogramma van het Franse luxe merk Chanel vormen ze het alternatief tussen de hydraterende Rouge Coco kleuren, de glanzende Rouge Coco Shine en de zeer briljante satijnstiften Rouge Allure.

Geïnspireerd door de fluweelzachte stof heeft de Allure Fluweel een mat karakter, maar verliest toch zijn helderheid niet. Dit wordt bereikt door zeer fijne parelmoer deeltjes in de Chanel Rouge Allure Fluwelen formule. Sterk geconcentreerde pigmenten bereiken een onvergelijkbare kleurdiepte. Alle componenten zijn ultrafijn en zuiver, waardoor een zeer aangename textuur ontstaat. Het versmelt met de lippen en droogt, in tegenstelling tot veel matte producten, minder uit. Siliconen kralen, die de soepele toepassing ondersteunen, helpen hier.

Het bevat ook een jojoba-oliederivaat. Het heeft geen invloed op het matte resultaat, maar helpt de lippen van binnen naar buiten te verzorgen en glad te maken. Zo kan de kleur perfect geaccentueerd worden en ontstaat een comfortabel draaggevoel. Fijne rimpels of zelfs droge plekken worden niet benadrukt, zodat de kleur er bijzonder gelijkmatig uitziet.

Het kleurenpalet Chanel Rouge Allure Velvet is voornamelijk gericht op de roze en rode gebieden. Zo ontstaan talrijke nuances die geschikt zijn voor speciale gelegenheden of die elegante uitspraken doen in het dagelijks leven. Vooral de meest intensieve en felle kleuren komen tot hun recht in combinatie met de bijpassende Chanel lipcontourpotloden. Hiermee kunnen de contouren van de mond getraceerd of zelfs licht gecorrigeerd worden. De borstel op de pen kan ook gebruikt worden om Chanel Rouge Allure Velvet aan te brengen. Zo wordt de kusmond vlekkeloos geënsceneerd en kan de kleur gelijkmatig worden aangebracht. Maar toepassing direct vanuit de lippenstiftbehuizing is natuurlijk ook mogelijk. De mooie Chanel Rouge Allure Velvet verpakking met click-opening zorgt voor een glamoureuze make-up gevoel onderweg en is een grote schoonheid accessoire.

Het design

Chanel Rouge Allure Fluwelen Lippen hebben het bekende klikmechanisme dat ook voor andere lipproducten van de Allure Serie wordt gebruikt. De hoes is in glanzend zwart en rechthoekig. Op de onderrand staat het Chanel logo in het wit, op de onderzijde staat het label met kleurnummer en naam. De gouden Chanel Rouge Allure Fluwe binnenhoes is zo volledig omheind. Het toont de bovenzijde met het reliëf CC logo.

Met lichte druk wordt het losgelaten en kan de lippenstift normaal verwijderd worden. Ook vergrendelt hij weer op zijn plaats wanneer hij gesloten is, zodat de lippenstift ook veilig in een cosmetische tas of handtas kan worden opgeborgen. Het elegante ontwerp van Chanel Rouge Allure Velvet weerspiegelt perfect het imago van Chanel en het kleurenconcept van make-up.

Het assortiment

Chanel Rouge Allure Fluwelen lippenstiften hebben een elegant fluweel effect. Ze zijn matten zonder te saai lijken. Dit wordt bereikt door het toevoegen van ultrafijne parelmoer deeltjes, die een subtiele glans en meer kleur glans te bereiken. In plaats van droge vlekken te benadrukken, helpt de formule met een jojoba-oliederivaat om de lippen glad te strijken en zo een gelijkmatig kleurresultaat te creëren. In tegenstelling tot veel andere matproducten voor de lippen, zijn het aanbrengen en het draagcomfort zo aangenaam. Vrouwen die de neiging hebben om drogere lippen te hebben zullen ook houden van de extreem gladde textuur. Alle Chanel Rouge Allure Fluwelen tinten hebben sterk geconcentreerde pigmenten en zijn daarom zeer intens.

Een favoriet voor het voorjaar en de zomer zou kunnen zijn Chanel Rouge Allure Velvet Le Rouge Velours Lumineux 43 La Favorite. De koraalkleur houdt de balans tussen oranje, rood en roze in stand en gaat bijna naar kreeftrood. Chanel Rouge Allure Velvet Le Rouge Velours Lumineux 34 La Raffinée is een verfijnde roze met heldere violette invloeden. Het is draagbaarder dan klassieke magenta, nog briljanter dan mauve. Iets donkerder en in de richting van framboosrood is Chanel Rouge Allure Velvet Le Rouge Velours Lumineux 37 L'Exubérante. De helderste kleur in de collectie is Chanel Rouge Allure Velvet Le Rouge Velours Lumineux 42 L'Eclatante, een typisch kauwroze. Het is erg meisjesachtig en toch elegant omdat het resultaat saai is.

Een donkere Mauveton is Chanel Rouge Allure Velvet Le Rouge Velours Lumineux 47 L'Amoureuse, die een koelere variatie op de bessen tonen biedt. Een bestseller in de lippenstiftcollectie is het felroze van Le Rouge Velours Lumineux 38 La Fascinante. De ietwat koele toon is zeer flatteus voor veel verschillende types. Het harmonieert met zomerse, lichte looks, maar ook met dramatische outfits. De Chanel Rouge Allure Velvet Le Rouge Velours Lumineux 46 Malicieuse is de klassieke rode toon van het assortiment. In plaats van vuurrood werd een meer gedempte kersenrood gebruikt, die zo veelzijdig is om te dragen. Het resultaat is perfect in combinatie met het Chanel lip contour potlood. Chanel Rouge Allure Velvet kan direct vanaf de mouw of met een lippenseel worden aangebracht. Zo slaagt een verleidelijke kussende mond.