Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Chanel staat voor perfectie op elk gebied. Dit blijkt natuurlijk ook uit de zeer hoogwaardige Chanel Rouge Allure producten. Deze lippenstiften overtuigen zowel door hun ingrediënten als door hun effect. Een smeltende textuur van Chanel Rouge Allure zorgt ervoor dat de lippenstift zeer goed aan te brengen is en ook zeer goed bedekt. Deze dekkracht wordt enerzijds mogelijk gemaakt door de uitstekende pigmentatie en anderzijds door de verzorgende Chanel Rouge Allure ingrediënten, die ook verantwoordelijk zijn voor de beroemde satijnen look. Extreem fijne pigmenten en een mix van amandelolie en groene thee verwennen en verfraaien de lippen. En ook het exclusieve sappanhout heeft zijn weg gevonden naar de decoratieve cosmetica van Chanel Rouge Allure. Hierdoor ontstaat een actief ingrediëntcomplex dat speciaal is ontwikkeld voor de veeleisende huid van de lippen. Hierdoor kunnen de producten van Chanel Rouge Allure ook zeer lang houdbaar zijn zonder de tere huid van de lippen onnodig uit te drogen.

Deze lippenstiften van Chanel Rouge Allure kruipen niet in de kleine rimpeltjes, maar liggen als een verzorgend beschermend schild over de lippen. De combinatie van uitstekende ingrediënten maakt Chanel Rouge Allure Lipstick zeer gemakkelijk aan te brengen met een kwast. Dit geeft de look een nog exclusievere afwerking. En omdat Chanel Rouge Allure lippenstiften verkrijgbaar zijn in veel verschillende tinten, kan elke vrouw gemakkelijk de perfecte lippenstift vinden. Dit maakt de Chanel Rouge Allure lippenstiften onmisbaar metgezellen voor alle vrouwen. Chanel biedt een kleurengamma aan dat zo uitgebreid is dat niet alleen de trends maar ook de klassiekers hier verzameld zijn.

Of het nu gaat om een extravagante of een discrete vrouwelijke look, Chanel Rouge Allure heeft altijd de schaduw die in een mum van tijd het gewenste effect bereikt. Er zijn geen grenzen, noch aan de leeftijd, noch aan de textuur van de huid. Dit betekent schoonheid voor iedereen, want perfect opgemaakte lippen zijn nog steeds een van de belangrijkste kenmerken voor een goed verzorgde look.

Het design

Het handelsmerk van Chanel Cosmetics is niet alleen de bekende naam, vooral de zwarte pianolak maakt op het eerste gezicht duidelijk uit welk goed huis het product komt. Zo toont de Chanel Rouge Allure in eerste instantie ook zijn uiterst elegante zwarte coating. De kleur zelf onderscheidt zich door een hoogwaardige goudkleurige hoes en toont zo op het eerste gezicht zijn volle schoonheid.

De lippenstift van Chanel Rouge Allure is precies uit het doosje te draaien, wat het aanbrengen vergemakkelijkt. Deze nauwkeurigheid is vooral belangrijk als de verf met een kwast moet worden aangebracht. Hieruit blijkt dat Chanel ook aan het kleinste detail denkt.

Het assortiment

Dit palet van schoonheid begint met de Chanel Rouge Allure lippenstiften met de roze tinten die Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 91 Séduisante onderdompelen in een warm roze. Gelukkig biedt Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 138 Fougueuse een even aantrekkelijk alternatief, zodat de look altijd fris en brutaal blijft. De Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 94 Extatique en de Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 145 Rayonnante met hun delicate uitstraling zijn een geweldige keuze voor vrienden van de zachte roos.

De grens tussen roze en rood is sterker, zoals Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 102 Palpitante indrukwekkend laat zien. Maar ondanks dit alles is rood nog steeds de populairste kleur voor lippenstiften. Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 98 Coromandel laat daarom een diep, glanzend rood zien en de Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 148 Foudroyante maakt duidelijk dat deze kleur ook een doffe afwerking kan hebben.

De Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 119 Captivante daarentegen, staan samen met de Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 136 Mélodieuse voor een fijne en discrete look die toch zeer in het oog springt. Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 99 Pirate, aan de andere kant, is Keck, en Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 104 Passie bewijst hoe diep en klassiek de rode kan zijn. Maar oranje kan ook een verleiding zijn. Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 90 Pimpante tonen een sterke oranje, terwijl Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 96 Excentrique kan baden de lippen in een herfst gouden licht.

Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 125 Indécise en Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 135 Énigmatique zijn ook verrukkelijke karamels. Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 109 Rouge Noir en zijn donkerbruine, maar ook Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 122 Farouche trekt de aandacht met zijn bruine en pruimen noten. Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 116 Envoûtante gaan nog een stap verder, hun paarse lila kan nooit over het hoofd worden gezien. En in Chanel Rouge Allure Le Rouge Intense 149 Élégante strijden paars, bruin en rood met elkaar.