Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

De cosmetische lijn Chanel Le Volume de Chanel is die naam zeker waardig. Al bij de eerste toepassing wordt een volume verkregen dat perfect geschikt is voor een dagmake-up, bij de tweede mascara worden de wimpers omgevormd tot een dichte krans, die ook voor een weelderige avondmoette het waardige kader biedt. Deze intensiteit is gebaseerd op verschillende factoren. De pigmenten spelen een belangrijke rol in het intensieve beeld, het Chanel Le Volume de Chanel is voldoende gepigmenteerd om een effect te hebben op de eerste toepassing. Carbone Black bijvoorbeeld creëert een zwart waarvan de diepte zeer intens en sterk is. Maar er zijn ook andere nuances beschikbaar om het uitzicht goed te openen.
Chanel Le Volume de Chanel combineert uiterlijk en zorg in een prachtige combinatie. Daarom is niet alleen de blik die deze mascara achterlaat een tweede blik waard. De ingrediënten zijn zo uitgebalanceerd dat de Chanel Le Volume de Chanel Mascara ook geschikt is voor contactlensdragers. Daarnaast is de formule ook op duurzaamheid ontworpen zodat deze veegvast is. Dit maakt het Chanel Le Volume de Chanel volledig geschikt voor dagelijks gebruik en niet alleen gereserveerd voor de grote uitvoering. De ingrediënten van deze hoogwaardige mascara zijn niet alleen ontworpen om er goed uit te zien, ze zorgen ook voor de wimpers. Een mengsel van vitaminen, provitamine B5 en vitamine E acetaat, versterkt en voedt de wimpers. Bovendien droogt de textuur snel en is vloeibaar, hecht de mascara uitstekend en kan hij met make-up nog steeds gemakkelijk worden verwijderd. Waxen en polymeren zijn ook opgenomen in de formule voor Chanel Le Volume de Chanel, die de onnavolgbare glans van deze mascara geeft. Bovendien geeft de gebruikte acaciagom de wimpers nog meer volume. Deze hoogwaardige ingrediënten maken het Chanel Le Volume de Chanel cosmetische assortiment geschikt voor alle vrouwen die van een intensieve look houden.

Het design

Ook in de verpakking van Chanel Le Volume de Chanel zijn twee dingen vanzelfsprekend. Het zwarte deksel en de legendarische klik waarmee Chanel Cosmetics voor het eerst zijn dienst beëindigt. Het zwart van Chanel wordt alleen onderbroken door de elegante Chanel letters. De esthetische, smalle container is daarom ook uitstekend in uw handtas. Deze cosmetica zijn overal te zien. Maar bovenal moet het borsteltje van Chanel Le Volume de Chanel centraal staan. De fijne borstelharen kunnen zelfs de zachtste wimpers in kleur bedekken en verzorgen de eerste keer dat ze worden aangebracht. Daarom, schoonheid en praktijk mix hier opnieuw op een prachtige manier.

Het assortiment

Chanel Le Volume de Chanel is verkrijgbaar in zowel traditionele als waterdichte vormen. Beide versies hebben met elkaar gemeen dat ze veegvast zijn en daardoor altijd een onberispelijk uiterlijk kunnen geven. De hoogwaardige borstel maakt van deze mascara een waardevol hulpmiddel in de dagelijkse schoonheidsverzorging. De korte en lange lamellen zijn zo gerangschikt dat ze de wimpers kunnen modelleren en scheiden. Dit geweldige effect begint bij de eerste toepassing. De textuur van de mascara en het penseel versmelten tot een onmisbare kleine helper met groot effect.
Maar ook de kleuren van het Chanel Le Volume de Chanel Mascara trekken veel aandacht. Dit begint met het diepzwarte, dat een intense look zal geven in zowel de klassieke Chanel Le Volume de Chanel 10 Noir versie als de waterdichte versie, de Waterproof 10 Noir. Een diep en rijk zwart omhult de wimpers en opent het oog zichtbaar. Maar Chanel kan meer doen. Dit blijkt uit de twee meest ongewone varianten van de cosmetische serie Chanel Le Volume de Chanel. Chanel Le Volume de Chanel 20 Bleu is een extravagante kleur, een sterk kobaltblauw dat de wimpers een mysterieuze glans geeft. En ook de variatie Chanel Le Volume de Chanel 30 Prune springt in het oog. Een diepe pruimtint in combinatie met een donkerpaarse kleur zorgt voor zeer effectieve wimpers, waarvan het uiterlijk een zachte excentriciteit krijgt door deze kleur, die voorbij elke mainstreaming gaat. Maar ook de klassieke kleuren van Chanel Le Volume de Chanel zijn allesbehalve conventioneel. Chanel Le Volume de Chanel Waterproof 20 Brun is een ongebruikelijke bruintintint waarvan de grijze componenten een indrukwekkend uiterlijk geven. Deze kleurvariatie zorgt ervoor dat zelfs de mascara alleen onderworpen is aan zijn eigen smaak. Wat u ook wilt bereiken, wat de gelegenheid ook is, het Chanel Le Volume de Chanel cosmetica assortiment heeft altijd de juiste mascara voor u.

De commerciële

Open uw ogen: Chanel Le Volume de Chanel.