Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Chanel Inimitable Intense draagt het concept van de serie al in haar naam. Deze mascara zorgt voor een onvergelijkbaar intens 3D-effect. De wimpers worden verlengd, krijgen een nieuwe krul en worden tegelijkertijd perfect van elkaar gescheiden. Het resultaat is niet alleen indrukwekkend, maar ook heel natuurlijk.

Dit verlevendigt het uiterlijk effectief, maar overschildert het nooit. De wimpers zijn zeer belangrijk voor een succesvolle make-up. Chanel onnavolgbare Intense helpt om schoonheid toe te voegen aan deze plaats. Het extreme volume, de lengte en de magische sweep worden mogelijk gemaakt door een geheel nieuwe productformule. De focus ligt op het Chanel Onnavolgbaar Intens vinylpolymeer complex. Dankzij dit complex kunnen de wimpers precies worden gescheiden en rondom worden omhuld. Dit resulteert ook in een zeer uniform uiterlijk. En deze formule is slechts een deel van de basis van het beknopte 3D-effect.

Er zijn echter ook andere ingrediënten nodig om zo'n perfect beeld te creëren. Daaronder vallen paraffine en wasmicrobolletjes, die de wimpers net dat beetje langer maken. Carnauba en bijenwas zijn verantwoordelijk voor de glans, het creëren van een look die echt onvergelijkbaar is. Chanel houdt het daar niet bij op en zorgt er met provitamine B5 voor dat de wimpers gevoed en verzorgd worden. Prachtige wimpers vormen immers de basis voor een even mooie make-up. Hierdoor zijn de wimpers een blikvanger die de hele make-up een perfecte look geeft.

Dit effect wordt nog versterkt door de kleuren van Chanel Inimitable Intense, waar de focus op zwart ligt, wat toch de inspiratie is voor andere nuances die zich aan de rest van de oogmake-up kunnen aanpassen. Daarom is Chanel Inimitable Intense ook geschikt voor alle vrouwen die van een perfecte en exclusieve make-up houden. Er zijn geen uitzonderingen op deze speciale mascara, alleen intensieve perfectie telt.

Het design

Chanel Onnavolgbare Intense is niet alleen perfect in termen van ingrediënten. Ook de verpakking van deze hoogwaardige mascara is indrukwekkend. Het diepe zwart onthult op het eerste gezicht dat dit een Chanel cosmetica is. Maar bovenal staat de Chanel Onnavolgbare Intense Applicator in het middelpunt. Het ontwerp is uitsluitend gericht op de actieve ingrediënt complex van Chanel onnavolgbare Intense en zorgt zo voor professionele resultaten. Bovendien zorgt de kegelvorm voor een perfecte make-up, want zelfs de fijnste wimpers zijn bedekt met de mascara. Zo kan de oogmake-up ook stijlvol en effectief op de weg naar de perfectie worden gebracht.

Het assortiment

Bij de verzorging van de wimpers krijgt het hele gezicht een goed verzorgd en onberispelijk uiterlijk. Chanel Inimitable Intense kan hieraan bijdragen, niet alleen door de formule van de werkzame stof, maar ook de kleuren van deze mascara komen overeen met wat je kunt verwachten van een specialist als Chanel.

Om de ogen scherp te stellen is zorg net zo belangrijk als kleur, die nooit onaangenaam uit het totaalbeeld mag springen. De kleuren van de Chanel Onnavitable Intense zijn daarom in elk opzicht op deze taak voorbereid. Dit begint met het klassieke zwart dat de Mascara Chanel onnavolgbaar Intense Multi-Dimensionnel Sophistiqué 10 Noir zo bijzonder maakt. Het kan precies worden aangebracht met behulp van de elastomeerborstel. Zo wordt een optimaal resultaat bereikt, dat met een gelijkmatige afwerking indruk kan maken.

Maar dit is nog maar het begin van het kleurenpalet. Chanel Onnavolgbare Intense Mascara Multi-Dimensionnel Sophistiqué 20 Brun is een goede keuze speciaal voor vrouwen die hun make-up een natuurlijke touch willen geven. Het beeld is vol expressie, maar het totaalbeeld is niet al te dramatisch. Voor een perfecte make-up moeten de bovenste wimpers van onder tot boven mascarabel zijn. Met een kleur als Chanel Inimitable Intense Mascara Multi-Dimensionnel Sophistiqué 40 Rouge Noir wordt het gewenste effect daarom meestal bereikt bij de eerste toepassing. De ogen schijnen en de wimpers schijnen in een zeer mysterieus licht. Deze nuance heeft al voor sensatie gezorgd en geniet nu de reputatie van een moderne legende.

Chanel Onnavolgbaar Intens Mascara Multi-Dimensionnel Sophistiqué 50 Paars is ideaal voor nog meer drama. Deze kleur is zeer extravagant, maar getuigt toch van de elegante Chanel-look, die de Chanel Inimitable Intense tot de speciale producten op het gebied van decoratieve oogcosmetica maakt. Extravagantie wordt onderdeel van een elegant drama dat grote indruk weet te maken. Zo ontstaan looks die niet alleen de gehele make-up een exclusieve afwerking geven. Chanel Onnavolgbare Intense zorgt ervoor dat de ogen in het midden staan en tegelijkertijd een nog stralender en intenser effect hebben.