Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Crèmig en als een lichte ochtendmist op de huid, dat is Chanel Poudre Universal Libre. Dit hoogwaardige poeder gaat lang mee en zorgt zo voor een onberispelijke teint die ook overdag zijn aantrekkingskracht behoudt. Het lichte en delicate Chanel Poudre Universal Libre Powder weegt niet op de huid, maar zorgt betrouwbaar voor een perfecte teint. Deze glans is vooral te danken aan de beroemde lichtreflecterende pigmenten. Ze corrigeren ook de huidskleur en creëren een stralende teint die natuurlijk is maar elke onregelmatigheid verbergt. Dit resulteert in een zeer gelijkmatig uiterlijk, dat alleen maar als onberispelijk kan worden omschreven. Andere factoren zijn echter verantwoordelijk voor dit effect. Microsferen van silica zorgen bijvoorbeeld voor een matterend effect. Hierdoor lijkt de teint fluweelzacht en vol schoonheid. Dit indrukwekkende resultaat is ook te danken aan het ultrafijne talk, omdat dit natuurlijke materiaal ook uitstekend geschikt is om de huid zachtjes te matteren zonder haar onnodig te verzwaren. Deze combinatie van natuurlijke grondstoffen zorgt voor een transparant effect dat mat wordt en tegelijkertijd een heerlijk stralende uitstraling geeft. Het resultaat is een egale teint die met zo'n hoogwaardig poeder tot in de perfectie kan worden gebracht.
Chanel staat ook bekend als toonaangevend op het gebied van onderzoek naar optimale ingrediënten. Daarom maakt de Chanel Poudre Universal Libre gebruik van de uitstekende eigenschappen van lauroyllysine-derivaten en een siliconenderivaat om een allesomvattende schoonheid van de teint te garanderen. Daarnaast zijn de kleurpigmenten van Chanel Poudre Universal Libre gecoat met lipoaminozuren om ze nog huidvriendelijker te maken. Deze hoogwaardige ingrediënten vergemakkelijken het aanbrengen en verminderen de volatiliteit. Op deze manier wordt snel een uitstekend resultaat bereikt dat lang meegaat. Met zijn veelzijdigheid en waardevolle ingrediënten is Chanel Poudre Universal Libre geschikt voor alle huidtypen. Zo is het gemaakt voor alle vrouwen die elke dag willen genieten van hun egale en perfecte teint.

Het design

Chanel Poudre Universal Libre betovert niet alleen met zijn hoogwaardige smeltkroes. Hier vindt u alles wat het Chanel huis zo uniek maakt. De innovaties die garant staan voor dat extraatje. Deze prachtige filterkroes verbergt een nieuw doseersysteem dat altijd de perfecte hoeveelheid poeder aan de zachte katoenen manchet levert. En dit Chanel Poudre Universal Libre System is een pot die zal maken op elke kaptafel staat. Het edele zwarte deksel met het kenmerkende Chanel logo is een teken van weelderige luxe. Bovendien biedt het hoogwaardige, ondoorzichtige glas een exclusieve blikvanger die rondom spreekt van schoonheid en esthetiek.

Het assortiment

Lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een onberispelijke teint in elke tint van Chanel Poudre Universal Libre. En om ervoor te zorgen dat elk detail klopt, heeft Chanel ook iets bedacht voor de kleurnuances. Dit begint met het Chanel Poudre Universelle Libre Fini Naturel 20 Clair, dat onmiddellijk aan een dagje strand doet denken. Dit poeder is gemaakt voor de lichte teint, die vol frisheid zou moeten schijnen. Geen enkele kleur verstoort het uiterlijk. Het Chanel Poudre Universal Libre Fini Naturel 22 Rose Clair laat duidelijk zien dat kleuren ook hun absolute rechtvaardiging hebben in een poeder. Hier is het gezicht bedekt met een glans van rosé, wat de teint een warme en jonge uitstraling geeft. Gelukkig houdt de Chanel Poudre Universal Libre niet op bij één kleur, want zelfs de zachtste vorm van de perzik is de inspiratie voor een poeder dat perfect de Chanel look ondersteunt. Chanel Poudre Universelle Libre Fini Naturel 25 Péche Clair laat zien dat zelfs een klassieke look altijd goed kan zijn voor prachtige verrassingen. Deze poeder is vol stijl. En dankzij de uitstekende pigmentatie van Chanel Poudre Universal Libre, is deze stijl ook een uitstekende metgezel de hele dag door voor vrouwen die klassieke schoonheid waarderen.
Chanel Poudre Universal Libre kan ook vurig zijn, het Chanel Poudre Libre Fini Naturel 30 Naturel bewijst dat een donkerdere huidskleur vol elegantie kan schijnen. Maar dankzij de silicamicrobolletjes is de teint gematteerd en heeft deze een zachte glans. Gelukkig geldt dit effect ook voor de Poudre Libre Fini Naturel 40 Doré. De donkerste nuance van het Chanel Poudre Universal Libre bewijst dat zelfs op het hoogtepunt van de zomer, de klassieke chic van het Franse premium merk altijd de meest aantrekkelijke accenten zet. Ondanks hun diversiteit hebben al deze nuances hun uitstekende ingrediënten gemeen. Zo zorgen ze altijd voor een perfecte teint, waarbij alleen de vraag rijst in welke betoverende kleur ze moet worden ondergedompeld.