Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Comfortabel om te dragen en gemakkelijk te gebruiken

Om de wenkbrauwen perfect in vorm te brengen, is Le Gel Sourcils de speciale gelformule Chanel bijzonder geschikt. Met zijn fijne textuur condenseert, vormt en fixeert het de wenkbrauwen naar wens. De plantaardige actieve ingrediënten versterken de wenkbrauwen en verhogen de weerstand en groei. Bovendien biedt de gel een betrouwbare bescherming tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf.

Chanel Le Gel Sourcils wordt gekenmerkt door een aangenaam draagcomfort, omdat het niet verkruimelt of verhardt. In plaats daarvan zorgt Le Gel Sourcils een speciale vloeibare formule voor een langdurig gevoel van frisheid. Filmvormende polymeren fixeren de wenkbrauwen zachtjes zonder ze te verzwaren. De vezels in de gel zijn ideaal om de wenkbrauwen te condenseren. Dankzij de meegeleverde borstel is het aanbrengen kinderspel. Het borsteltje maakt een nauwkeurige definitie van de wenkbrauwen mogelijk en vergemakkelijkt het aanbrengen van de gel. Aanbrengen Le Gel Sourcils door de wenkbrauwen omhoog te borstelen. Het uiteinde van de borstel kan worden gebruikt om de gewenste gebieden aan te passen en te intensiveren.

Om bij alle wenkbrauwkleuren te passen, zijn Chanel 350 Transparant, 360 Blond en 370 Brun Chanel verkrijgbaar in Le Gel Sourcils de drie kleurvariantenLe Gel Sourcils . Het is huidvriendelijk en ook geschikt voor gevoelig haar. Kruidensubstanties ontvouwen een blijvend verzorgend effect. Dit houdt niet alleen de wenkbrauwen in vorm gedurende de dag, maar regenereert en versterkt ze ook rondom. Stijl en verzorging van uw wenkbrauwen met de producten uit de serieChanel Le Gel Sourcils .

Een slank, zwart potlood - typisch Chanel

De nieuwe wenkbrauw Chanel engel Le Gel Sourcils rondt de make-up af met perfect gestileerde wenkbrauwen. De fijne textuur kleeft en weegt de wenkbrauwen niet, maar zorgt ervoor dat ze eenvoudig en duurzaam kunnen worden gedefinieerd. Daarnaast ontvouwt Le Gel Sourcils zich een fascinerend verzorgend effect dat de groei en weerstand van de wenkbrauwen versterkt. Ook het verpakkingsontwerp van de wenkbrauw is Chanel iets om trots op te zijn. Het is verkrijgbaar in de vorm van een slank zwart potlood.

De fijne borstel kan met de dop worden uitgetrokken. Het zorgt ervoor dat de wenkbrauwen vloeiend gekamd en gedefinieerd kunnen worden. Dit maakt het aanbrengen en stylen veel gemakkelijker. Na gebruik kan de pen schoon en veilig weer in elkaar geschoven worden. Dankzij de compacte verpakkingsvorm Le Gel Sourcils past hij Chanel perfect in elke zak en is hij ook geschikt voor op reis of onderweg. De producten uit de serie Chanel zijn te Le Gel Sourcils herkennen aan het glanzend zwarte potlood en het Chanel logo.

Het assortiment biedt de perfecte tint voor elke wenkbrauwkleur

Voor de perfecte afwerking van wenkbrauwmake-up zijn wenkbrauwpotloden nu verkrijgbaar Chanel Le Gel Sourcils bij Ze worden gekenmerkt door een aangename en lichte textuur die de wenkbrauwen niet verzwakt of kleeft. In plaats daarvan zijn de haren omgeven door een fijne film die ze beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Ook het verzorgende effect van de gel is opmerkelijk. Met plantaardige actieve ingrediënten versterkt en regenereert het de wenkbrauwen en verbetert het de dichtheid, soepelheid en groei. Met de geïntegreerde borsten kunnen de wenkbrauwen perfect gekamd en naar wens gedefinieerd worden.

Le Gel Sourcils van de auto Chanel zorgt voor een betrouwbare grip die zelfs wind en weer geen schade kan aanrichten. Vloeistoffen en filmvormende polymeren stijl en verzorging van de wenkbrauwen op een zachte manier. Geïntegreerde vezels geven de wenkbrauwen dichtheid en extra houvast. Dompel voor het aanbrengen het penseel in de gel en borstel de wenkbrauwen van boven naar beneden. De punt van de borstel kan worden gebruikt om individuele gebieden te intensiveren en aan te passen. Met de 350 transparante, 360 blonde en 370 Brun kleuren kunt u Chanel Le Gel Sourcils eenvoudig uw wenkbrauwkleur aanpassen. Deze unieke gel is niet alleen geschikt voor blond of brunette haar, maar is ook geschikt als transparante gel voor geverfd haar.

Het is ook geschikt voor gevoelig haar en een gevoelige huid. De rijke gel fixeert niet alleen de wenkbrauwen, maar versterkt en regenereert ze voor meer volheid en dichtheid. Als u uw wenkbrauwen perfect wilt verzorgen en stylen, moet u nu Le Gel Sourcils kiezen voor de producten uit het verzorgingsassortimentChanel .