Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Een perfecte gloed met Chanel Poudre Lumière

Er is het wonderwapen voor de vette, jeugdige huid, dat fascineert met de beroemde "Glow" van de huid en zo veelzijdig toepasbaar is. Het is de Chanel Poudre Lumière cosmetica lijn. De ultrafijne crème-poeder textuur betovert de huid met delicate, glinsterende gouden reflexen in verschillende ondertonen. De highlighter is het middel bij uitstek voor fashionista's, beïnvloeders en visagisten. Daar is een goede reden voor, want bij vakkundig gebruik kan het het gezicht Chanel Poudre Lumière laten stralen, een gewenste jeugdige gloed tevoorschijn toveren en de contouren van het gezicht optimaal tot hun recht laten komen met gerichte accenten. Het gebruik ervan is Chanel Poudre Lumière geschikt voor de jonge en onberispelijke huid, omdat het delicate poeder het licht vangt en weerkaatst. Als vuistregel geldt: hoe donkerder een kleur, hoe groter het effect van een schaduw op het gezicht en hoe helderder en lichter een poeder is, des te meer worden de te benadrukken kenmerken benadrukt. Zo kan bijvoorbeeld het gerichte gebruik van de Chanel Poudre Lumière perfecte illusie van uitstekende jukbeenderen worden gewekt. Het Chanel Poudre Lumière wordt altijd aangebracht nadat de make-up primer is aangebracht. De kleurschakeringen van Chanel Poudre Lumiere omvatten 10 Ivory Gold voor het iets donkerdere huidtype met een gelige of gebruinde ondertoon en 20 Warm Gold voor lichte huidskleuren. Dit Chanel Poudre Lumière kan worden omschreven als een echt allround talent, want in een oogwenk geeft het de huid een zeer natuurlijke en onweerstaanbare glans. Maar het poeder kan veel meer: als een echt allround talent kan het de jukbeenderen benadrukken en benadrukken, de lippen voller doen lijken en de ogen doen stralen. Zelfs de wenkbrauwen ervaren een optische lifting wanneer ze als Chanel Poudre Lumière highlighter onder de wenkbrauwboog worden aangebracht. Als je een bredere neus hebt, kun je hem smaller laten lijken - en dat alles in één product!

Tijdloze elegantie met een hoge herkenningswaarde - de klassieke verpakking van de productlijn

Elke creatie van Chanel ons staat voor de hoogste kwaliteit, verfijning en tijdloze elegantie. De buitenvorm van de verpakking weerspiegelt perfect deze kwaliteitsstandaard van de kostbare inhoud. Chanel Poudre Lumière wordt gebruikt in een klassiek elegant verpakkingsontwerp. De buitenste doos is in edelzwart met de identificatiemerken van Chanel - de gouden rand en de typische, lineaire Chanel - belettering. De buitenverpakking weerspiegelt al de code van het huisChanel: elegantie, intentie en betekenis. De 8,5 gram van het smeltende poeder Chanel Poudre Lumière wordt geperst in een zwarte - voor Chanel typische - poederblikken en gaat vergezeld van een flinterdunne poederkwast, waarvan de ronde vorm Chanel Poudre Lumière zich perfect aanpast aan het design van de ronde bus. Het is de kunst van het detail die Chanel altijd het kenmerk van het bedrijf is geweest en heeft het tot een van 's werelds grootste merken gemaakt. Omdat alle producten hetzelfde verpakkingsontwerp hebbenChanel , past alles visueel in elkaar. Elk detail van de productlijn creëert Chanel de indruk van tijdloze noblesse en luxe.

Producten van de Lumière cosmetische lijnChanel

Het cosmetische assortiment van Chanel Lumière omvat ook de Chanel Eclat Lumière huidoptimaliserende correctiepen, de twee uit het Chanel Vitalumière Aqua-gamma, een lichte, hydraterende make-up voor de teint of Chanel Vitalumière, een zijdezachte en delicate vloeibare make-up. Chanel Poudre Lumière De 10 Ivory Gold versie is gericht Chanel op de iets donkerdere huidskleuren. Met slechts een beetje poeder kun je perfecte highlights creëren die je gezicht doen stralen. Chanel Poudre Lumière 20 Warm Gold geeft de lichte huid een warme glans. Voor de medium huidskleuren zijn 30 rozig goud en 40 witte opaal bedoeld. White Opal heeft een duidelijke roze tint, terwijl Rosy Gold een zachtere tint heeft. Dus echt elke vrouw vindt de juiste highlighter voor haar glanzende make-up. Voor een optimaal effect is het het beste om de make-up op de hoogste punten van het gezicht aan te brengenChanel Poudre Lumière . Verspreid dan van voor naar achter. Omdat de hele Chanel Lumière lijn de huid doet stralen, wordt een iets doffer rouge zoals Chanel Jou Contraste Powder Rouge aanbevolen als aanvulling. Verkrijgbaar in vier felle kleuren, wordt deze rouge beschouwd als de legendarische rouge van Chanel . Het is onmisbaar om het gezicht te modelleren en de teint een extra portie frisheid te geven met zijn delicate, zijdezachte textuur.