Meer informatie:

Het concept

In de Chanel Ombre Première Powder Eyeshadow cosmetica serie is reductie echt geen probleem. Want hier wordt de volheid in alle opzichten gebruikt. Dit begint met de verscheidenheid aan kleuren, gaat verder met de verschillende afwerkingen en eindigt alleen met de ongelooflijk exclusieve textuur. Deze textuur is een ander bewijs van Chanels voortdurende bereidheid om te innoveren. Hier worden de kleinste en fijnste poederballen gebruikt, waardoor het aanbrengen heerlijk eenvoudig is. Ultrapure en sterk geconcentreerde pigmenten creëren een kleurenspectrum dat moeilijk te verslaan is in intensiteit. Hierdoor is inkleuring mogelijk die voorheen alleen in het absolute professionele assortiment te vinden was.
Met de Chanel Ombre Première Powder Eyeshadow serie maken deze looks nu deel uit van het dagelijks leven. Dit effect is voornamelijk te wijten aan de formule. Het bevat een bijzonder groot aantal langhoudende ingrediënten. Zo ontstaat een uitstraling die de hele dag aantrekkelijk blijft. Kleuren die afwijken van de norm zijn daarom ook hier mogelijk en vormen een prachtige basis voor exclusieve en soms enorm extravagante stijlen. Deze exclusieve cosmetische lijn is daarom ook geschikt voor vrouwen die hun moed in de mode willen bewijzen en willen laten zien dat ze tot de trendsetters behoren.
Dit is echter niet het enige concept dat hier wordt nagestreefd. Het Chanel Ombre Première Longwear Powder Eyeshadow maakt ook indruk met zachtere kleuren die een elegante en vrouwelijke look creëren. De matte, satijnen of metallic afwerking zorgt voor kleurcomposities die perfect op hun doel zijn afgestemd. En het doel hier is geenszins slechts een profaan bereiken van een cosmetisch doel. Met de Chanel Ombre Première Powder Eyeshadow serie zijn oogschaduwen gemaakt die elke vrouw zullen helpen haar gewenste look te bereiken. Of het nu elegant is gereduceerd of weelderig verheven wordt overgelaten aan de eigen smaak.

Het design

De fascinatie van Chanel oogschaduwen stopt niet bij de kleur. De Chanel Ombre Première Longwear Powder Eyeshadow cosmetica serie komt zelfs met dit bewijs met zijn geval. Op het eerste gezicht zult u merken dat hier zowel een kleine kwast als een applicator te vinden zijn.
Beiden maken niet alleen indruk met hun betoverende Chanel logo aan het eind. Want hier vindt u de twee gereedschappen die onderweg perfect make-up kunnen toveren. Dit wordt ook gegarandeerd door de spiegel, die de gehele ruimte van het licht hoekige deksel in beslag neemt. Hij garandeert ook dat er niet tevergeefs gezocht hoeft te worden naar perfectie buiten de make-uptafel.

Het assortiment

Het Chanel Ombre Première Powder Eyeshadow gamma leeft van de kleuren die de perfecte afwerking hebben gekregen. Dit bewijst 28 Sable zeer goed. De matte textuur maakt deze kleur zo heerlijk delicaat. 12 Rose Synthétique daarentegen toont een sterker maar helder roze en maakt tegelijkertijd indruk met een zeer subtiele afwerking. 38 Titanen zijn hier echter niet tevreden mee. Deze nuance betovert met zijn lichtgrijze en krijgt nog meer charme met zijn metalen afwerking.
Deze look markeert ook 14 Talpa. Een melange van paars, bruin en donker platina, die alleen tot leven komt met de schittering en glans van de textuur. Met 32 Bronzen Antiek zorgt deze afwerking ook voor speciale accenten. Een heldere, elegante bronzen toon wordt een blikvanger die niemand kan weerstaan. En 40 Gris Anthracite drijft het tot zijn hoogtepunt met de fantastische metallic sprankeling. Deze glans maakt het licht antraciet tot het middelpunt van de oogmake-up. Bij 34 Poudre D'Or was dit effect waarschijnlijk ook te verwachten geweest.
Maar het Chanel Ombre Première Poederoog volgt geen conventies. Het resultaat is een kleur die eruit ziet als vloeibaar goud en oneindig stralend wordt dankzij de satijnachtige afwerking. Slechts 36 Désert Rouge hebben meer macht. Chanel toont hier een elegant en toch extravagant rood, dat met zijn metallic uitstraling nog meer naar voren komt. Even stralend zijn 30 Levendig Violet, een enorm opvallend paars, en 16 Blauwe Jean, waarvan het extreem sterke blauw nooit naar de achtergrond kan worden geduwd. 18 Verde presenteert een diepgroen met metalen accenten. De materie is 22 Visone en 24 Choco Brown. Ze tonen heerlijk warme bruine tinten in een zachte afwerking. En dan is er nog 26 Noir Satin. Met deze onvergelijkbare kleur brengt Chanel een zwart gemengd met dromerig middernachtblauw.