Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

De Franse verzorging voor de gevoelige huid

De meeste mensen associëren de naam Coco Chanel met elegante mode en luxueuze parfums zoals de legendarische Chanel N°5, en al in 1927 lanceerden ze hun eerste huidverzorgingslijn met 15 producten. Coco'Chanel s opvolgers ontwikkelen vandaag de dag nog steeds exclusieve crèmes. Minder is meer. Dit geldt in het bijzonder voor de eerste vochtinbrengende crème die Chanel speciaal voor de gevoelige huid is ontwikkeld.

Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat Chanel La Solution 10 De Chanel uit slechts tien ingrediënten. Het duurde vier jaar en 117 recepten om de perfecte formule te vinden. Het resultaat is een crème die de gevoelige huid kalmeert en beter voorbereidt op schadelijke invloeden van buitenaf. Bij de keuze van de ingrediënten hebben de onderzoekers bewust vermeden om olie, geuren, parabenen en andere huidirriterende of comedogene stoffen te gebruiken. Naast gedemineraliseerd water, glycerine, sheabootextract, natriumpolyacrylaatverzachter en STEARETH-21 emulgator, Chanel bevat Chanel La Solution 10 De een aantal waardevolle ingrediënten naast de ingrediënten die kenmerkend zijn voor gezichtsverzorging.

Deze omvatten het aminozuur lauryol lysine, het antimicrobiële conserveringsmiddel fenoxyethanol, het opnieuw vetmesten van squalaan uit olijven en het vochthoudende caprylylglycol. Een groot deel van deze stoffen wordt als aanbevolen ingedeeld. Het belangrijkste werkzame bestanddeel van Chanel La Solution 10 De Chanel is echter het kostbare zilveren naaldthee-extract, dat de huid kalmeert en ontspant en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en stressgerelateerde irritaties. De edele witte theesoort wordt bijna uitsluitend geteeld op kleine plantages in de Zuid-Chinese provincies Fujian en Yunnan en op de traditionele wijze geoogst op twee droge, zonnige dagen in maart. Net als meer dan 1000 jaar geleden worden de ongeopende bladknoppen zorgvuldig met de hand geplukt en bij mooi weer in de zon gedroogd. Trouwens, een gevoelige huid heeft niet alleen invloed op vrouwen. Chanel La Solution 10 De is Chanel ook geschikt voor de gevoelige mannenhuid omdat het geen geurstoffen bevat.

Klassiek elegant in wit en zwart

"Eenvoud is de sleutel tot ware elegantie" (Coco Chanel ). Dit streven naar minimalisme komt tot uiting in het uiterlijk van de Chanel La Solution 10 DeChanel . De witte verpakking met het zwarte opschrift ziet er zeer discreet uit. Op de bovenzijde staat het typische ronde logo met de initialen Coco's in elkaar Chanel verweven spiegelbeeld. Ook de witte fles met het glanzend zwarte deksel maakt een vrij eenvoudige indruk. Dit deksel verbergt een pompdispenser, die ook zwart is en bij elke pompslag precies de juiste hoeveelheid crème afgeeft. Op de achterkant van de flacon staan alle ingrediënten in het Engels vermeld in plaats van de moeilijk te begrijpen Latijnse namen.

Met extracten van witte thee tot een mooie huid

Coco Chanel was ervan overtuigd dat luxe begint bij een perfecte huid. De groep volgt deze stelregel ook vandaag nog, want met de Chanel La Solution 10 De Chanel Crème peau sensibel en de hoogwaardige actieve bestanddelen van La Solution 10 volgt Coco Chanel zijn erfgenamen precies in de voetsporen van de oprichter van het bedrijf. In de loop der jaren zijn tien perfect op elkaar afgestemde stoffen gecombineerd tot een zeer effectieve crème, die zich vooral onderscheidt door haar optimale huidverdraagzaamheid.

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat witte thee het immuunsysteem van de huidcellen versterkt en zo de huid helpt om een beschermende barrière op te bouwen tegen de schadelijke effecten van koude, overmatig zonlicht en vrije radicalen. De bewezen antioxiderende werking van thee kalmeert niet alleen de huid. Het voorkomt ook de vorming van rimpels, ouderdomsvlekken en vroegtijdige huidveroudering. Voor de acnegevoelige huid spelen de huidverzachtende en kiemremmende eigenschappen van zilveren naaldthee en fenoxyethanol een beslissende rol. Roodheid, tintelingen, ruwheid en een gevoel van warmte of spanning zijn tekenen van stress op de huid. Deze tekenen zijn al merkbaar en zichtbaar verminderd na een twee weken durende toepassing van Chanel La Solution 10 DeChanel .

Chanel adviseert om Chanel La Solution 10 De Chanel Crème peau sensitive 's morgens en 's avonds na een grondige reiniging van de huid, bijvoorbeeld met de milde Chanel Mousse douceur, aan te brengen op het hele gezicht en de hals. De zachte, fluweelzachte textuur van de crème voelt zeer aangenaam aan en zorgt ervoor dat de crème gemakkelijk in de huid wordt opgenomen zonder een vettig gevoel achter te laten. Chanel La Solution 10 De Chanel beschermt als geen enkele andere vochtinbrengende crème tegen stress en omgevingshuidirritaties. Dit is bewezen door verschillende onafhankelijke tests en een klinische studie. Iedereen die de hoogste eisen stelt aan zijn gezichtsverzorging moet deze luxe waard zijn. Je huid zal je er dankbaar voor zijn.