Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De meesten associëren de naam Coco Chanel met sportieve en elegante mode en luxueuze parfums zoals het legendarische Chanel N°5, dat al in 1927 zijn eerste huidverzorgingslijn van 15 producten lanceerde. Tot op de dag van vandaag blijven de opvolgers van Coco Chanel exclusieve crèmes ontwikkelen. Minder is meer. Dit geldt vooral voor de eerste vochtinbrengende crème die Chanel speciaal voor de gevoelige huid heeft ontwikkeld. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat Chanel La Solution 10 De Chanel uit slechts tien ingrediënten. Het kostte vier jaar en 117 recepten om de perfecte formule te vinden. Bij de selectie van de ingrediënten hebben de onderzoekers bewust olie, geuren, parabenen en andere huidirriterende of comedogene stoffen vermeden. Chanel La Solution 10 De Chanel bevat gedemineraliseerd water, glycerine, sheaboterextract, natriumpolyacrylaat ontharder en STEARETH-21 emulgator, evenals een aantal waardevolle ingrediënten. Het gaat onder meer om het aminozuurlauryollysine, het antimicrobiële conserveermiddel fenoxyethanol, het herspatten van squalaan uit olijven en het vochthoudende capryl glycol. Een groot deel van deze stoffen wordt door Hautschutzengel.de als aanbevelenswaardig aangemerkt. Het belangrijkste actieve ingrediënt van Chanel La Solution 10 De Chanel is echter het kostbare thee-extract van zilvernaalden, dat de huid kalmeert en ontspant en beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en stressgerelateerde irritaties. Deze fijne witte thee wordt bijna uitsluitend geteeld op kleine plantages in de Zuid-Chinese provincies Fujian en Yunnan en wordt op traditionele wijze geoogst op twee droge, zonnige dagen in maart. Zoals meer dan 1000 jaar geleden worden de ongeopende bladknoppen zorgvuldig met de hand geplukt en bij mooi weer in de zon gedroogd. Een gevoelige huid treft niet alleen vrouwen. Chanel La Solution 10 De Chanel is ook geschikt voor de gevoelige huid van mannen omdat het geen geurstoffen bevat.

Het design

"Eenvoud is de sleutel tot elke echte elegantie."(Coco Chanel) Dit streven naar minimalisme wordt weerspiegeld in de verschijning van Chanel La Solution 10 De Chanel. De witte verpakking met het zwarte opschrift ziet er zeer discreet uit. Op de bovenzijde staat het typische ronde logo met de spiegelverse verweven initialen van Coco Chanel. De witte fles met de glanzende zwarte dop maakt ook een vrij eenvoudige indruk. Onder dit deksel zit een zwarte pompdispenser, die bij elke pompslag precies de juiste hoeveelheid crème doseert. Op de achterkant van de fles staan alle ingrediënten in het Engels in plaats van de moeilijk te begrijpen Latijnse namen.

Het assortiment

Coco Chanel was ervan overtuigd dat luxe begint bij een perfecte huid. De groep volgt vandaag de dag nog steeds deze stelregel: met de Chanel La Solution 10 De Chanel Crème peau sensitive en haar hoogwaardige actieve ingrediënten treden de erfgenamen van Coco Chanel in de voetsporen van de oprichter van het bedrijf. Na vele jaren werken werd uit tien perfect op elkaar afgestemde stoffen een zeer effectieve crème ontwikkeld, die zich vooral onderscheidt door zijn optimale huidcompatibiliteit. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat witte thee het immuunsysteem van de huidcellen versterkt en zo de huid helpt om een beschermende barrière op te bouwen tegen de schadelijke effecten van koud, overmatig zonlicht en vrije radicalen. De bewezen antioxiderende werking van thee kalmeert niet alleen de huid. Het voorkomt ook het ontstaan van rimpels, ouderdomsvlekken en vroegtijdige huidveroudering. De huidverzachtende en kiemremmende eigenschappen van de werkzame bestanddelen zilvernaalden thee en fenoxyethanol spelen een beslissende rol bij de behandeling van de huid die gevoelig is voor acne. Roodheid, tintelingen, ruwheid en een gevoel van warmte of spanning getuigen van een gestresste huid. Deze tekenen worden merkbaar en zichtbaar verlicht na slechts twee weken gebruik van Chanel La Solution 10 De Chanel. Chanel raadt aan Chanel La Solution 10 De Chanel Crème peau 's ochtends en 's avonds na grondige reiniging van de huid toe te passen, bijvoorbeeld met de milde Chanel Mousse douceur over het hele gezicht en hals. De zachte, fluweelzachte textuur van de crème voelt zeer aangenaam aan en zorgt ervoor dat de crème gemakkelijk in de huid opneemt zonder een vet gevoel achter te laten. Chanel La Solution 10 De Chanel beschermt als geen ander hydraterend middel tegen stress en huidirritatie. Dit is bewezen door verschillende onafhankelijke tests en een klinische studie. Iedereen die de hoogste eisen stelt aan gezichtsverzorging moet deze luxe waard zijn. Uw huid zal u er dankbaar voor zijn.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.