Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het cosmetische assortiment Chanel Le Blanc de Chanel draait om de natuurlijke glans van de huid. Als primer of serum helpt het bij het creëren van een gelijkmatige uitstraling. Chanel Le Blanc de Chanel Serum Èclaircissant Unifiant heeft een balancerend en verhelderend effect. De iconische parelkettingen van de Mademoiselle Chanel zijn hiervan het voorbeeld. Deze weerkaatsen ook het licht en bepalen de sfeer voor de jurk en de teint. Voor de zorg zijn drie geselecteerde werkzame stoffen gecombineerd. Ze helpen oxidatieve stress tegen te gaan en verminderen zo de vorming van hyperpigmentatie en het verlies van helderheid. Ascorbylglucosiden helpen pigmentvlekken en hun nieuwe vorming tegen te gaan. In de cosmetica van Chanel Le Blanc de Chanel wordt geen bleekeffect begrepen als een verzachtend effect, maar als een balanceringsresultaat. Zonvlekken, ouderdomsvlekken en andere pigmentaandoeningen moeten bij voortdurend gebruik in toenemende mate worden geneutraliseerd. Een extract van parels hydrateert en reflecteert tegelijkertijd het licht. Ten slotte combineert Chanel Le Blanc de Chanel extracten van de daglelie, die de helderheid nog verder versterken.

Zichtbare resultaten werden binnen acht weken in tests bereikt. De pigmentvlekken werden met ongeveer 19 procent verlicht en de teint verscheen 17 procent helderder. Chanel Le Blanc de Chanel Serum kan 's ochtends en 's avonds voor de crème gebruikt worden en is geschikt voor het gezicht, de hals en de oogcontour. De Chanel Le Blanc de Chanel Base Lumiére Universelle is bestemd voor gebruik in het kader van de Stichting. Het onderstreept ook het lichteffect en vergemakkelijkt tegelijkertijd de gelijkmatige toepassing van de andere make-upproducten. Ook de duurzaamheid kan op deze manier positief worden beïnvloed. De poriën worden verminderd door toverhazelaarsextract. Een poeder van silica helpt om de huid betrouwbaar te matteren. Tenslotte heeft Chanel Le Blanc de Chanel vochtinbrengende eigenschappen en is daardoor bijzonder aangenaam voor de huid. In feite kan de vloeibare textuur ook direct worden gemengd met de make-up. Na het gronderen kan het ook als highlighter op wangen, voorhoofd of kin worden aangebracht. Lichtreflecterende pigmenten van minerale oorsprong zorgen voor highlights. De Chanel Le Blanc de Chanel serie is niet alleen een goede keuze voor vrouwen met pigmentvlekken. Vooral de make-upprimer is een veelzijdige helper die de bleke en onregelmatige teint corrigeert.

Het design

Zoals moeilijk anders te verwachten is, wordt de Chanel Le Blanc de Chanel serie voornamelijk in het wit bewaard. Zwart-wit zijn ook de klassieke nuances voor Chanel ontwerpen in de mode. De tijdloze elegantie wordt ook overgebracht op de cosmetica lijn. De Chanel Le Blanc de Chanel Base Lumiére Universelle is verpakt in een glazen fles en wordt geleverd met een bijpassende plastic spatel. Op deze manier kan het product hygiënisch en vooral precies gedoseerd worden verwijderd. Chanel Le Blanc de Chanel Serum heeft een gelijkaardige verpakking, maar heeft een wit deksel in plaats van een zwart deksel. De container is ook iets smaller en hoger. Deze kan via de pompdispenser worden verwijderd en is daarmee beschermd tegen verontreiniging.

Het assortiment

Of het nu gaat om een bleke teint of problemen met pigmentvlekken, de Chanel Le Blanc de Chanel serie biedt de oplossing voor diverse huidproblemen. Het ophelderende Chanel Le Blanc de Chanel Serum Èclaircissant Unifiant kan in de reguliere verzorgingsroutine worden geïntegreerd. s Ochtends en 's avonds wordt het voor de crème aangebracht op het gezicht, de hals of zelfs de oogcontour. Een speciale werkzame stof in Chanel Le Blanc de Chanel helpt bij het reguleren van de synthese van melanine. Reeds bestaande pigmentvlekken kunnen binnen een aanbrengperiode van acht weken worden verlicht. Tegelijkertijd wordt nieuwe ontwikkeling voorkomen. De huid krijgt meer glans door parelextract en actieve ingrediënten van de daglelie. Ze versterken de natuurlijke uitstraling en zorgen tegelijkertijd voor vocht. Chanel Le Blanc de Chanel Base Lumière Universal Primer is verkrijgbaar als aanvulling of als alternatief. De vloeibare basis kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het wordt op klassieke wijze op het gezicht voor de foundation aangebracht. De poriën worden verkleind door toverhazelaarsextract en de huid ziet er fijner uit. Een extract van zoethout wortel in Chanel Le Blanc de Chanel helpt ook om de teint gelijkmatiger te voeden.

Vochtinbrengende ingrediënten zorgen voor een aangenaam draaggevoel en verbeteren de toepassing van make-up. De houdbaarheid kan ook worden verlengd om overdag of 's avonds een perfect blijvend resultaat te bereiken. De Chanel Le Blanc de Chanel basis heeft een mat effect en kan ook gebruikt worden om roodheid of donkere schaduwen te compenseren. Gemengd met een normale make-up kan een extra lichteffect worden gecreëerd zodat de huid er bijzonder fris en stralend uitziet. Ten slotte kan de vloeibare textuur van Chanel Le Blanc de Chanel ook worden gebruikt over de afgewerkte foundation. Lichtreflecties kunnen als highlighters worden ingesteld. Het speciale mica wordt verkregen door minerale pigmenten. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan de primer zoals gebruikelijk worden gecombineerd met make-up, rouge en brons. Het is ook geschikt en veelzijdig voor vrouwen die niet op zoek zijn naar een speciaal witmakend effect voor pigmentvlekken. Chanel Le Blanc de Chanel Base Lumière Universelle geeft de huid een stralend en geperfectioneerd uiterlijk in het dagelijks leven of voor speciale evenementen.