Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Het concept

De nieuwe Chanel Rouge Coco Gloss staat niet alleen voor een prachtige lipgloss waardoor elke mond er onweerstaanbaar uitziet, maar zorgt er ook voor dat je mond het vocht krijgt dat hij nodig heeft. Een ongelooflijk langdurige, intensieve glans wordt gecombineerd met lipverzorging op maat van je mond. De glanzende Gel Chanel Rouge Coco Gloss is lang niet plakkerig. Integendeel, het verbindt zich binnen zeer korte tijd met de lippen van de gebruiker. Lipgloss en mond smelten altijd betrouwbaar samen. Het zeer brede kleurengamma dat Chanel u biedt, geeft u de pijn van de keuze. Of u nu de voorkeur geeft aan een onopvallende, transparante lipgloss of uw lippen een intense kleur wilt geven.

U bepaalt zelf welk uiterlijk u met uw lippen wilt bereiken. Je kunt niet alleen kiezen tussen kleuren, maar ook tussen verschillende effecten. Waarom probeer je niet een glinsterende lipgloss of een lipgloss afgewisseld met lakteffecten? Uw medemensen zullen verbaasd zijn. Het rijke kleurenpalet zorgt ervoor dat jong en oud de juiste kleur vinden. Het gebruik van Chanel Rouge Coco Gloss is altijd zeer eenvoudig. Met de geïntegreerde applicator kunt u op alle mogelijke manieren met uw lipgloss spelen. Dit is altijd zacht voor de lippen en zorgt voor een perfecte controle over het resultaat. Zo behaalt u in een handomdraai een geweldig resultaat als van een professionele make-up artiest.

Het is ook mogelijk om meerdere kleuren tegelijk aan te brengen. Er zijn geen grenzen aan de bereidheid om te experimenteren. De verzorgingsformule op basis van het hydraboostcomplex voorkomt uitdroging van de lippen. De gebruikte jojoba-, mimosa-, zonnebloem- en kokosoliewas voorkomt niet alleen uitdroging van de lippen, maar maakt ze ook gladder en gladder. Na het aanbrengen voelt u onmiddellijk een kalmerend verschil dat, dankzij de zacht smeltende textuur van Chanel Rouge Coco Gloss Lip Glosses, zich perfect aanpast aan uw mond en lang aanhoudt.

Het design

Chanel heeft altijd voorop gelopen in het productontwerp. Chanel zet deze langdurige kwaliteit voort met de Rouge Coco Gloss serie. Het eerste wat opvalt is de nobele afwerking. Het contrast tussen het zwarte deksel en het gouden composietstuk tussen het glansbakje en het deksel valt meteen op. De gebruiker merkt bij de eerste toepassing van de Chanel Rouge Coco Gloss het gebruik van hoogwaardige componenten. De schroefdop opent gemakkelijk en kan steeds weer goed worden gesloten. Dit voorkomt lekkage in uw handtas. Niets over de lipgloss is onnodig. Het grootste deel van de container is gemaakt van hoogwaardig, licht plastic. Dankzij het kristalheldere kunststof ziet u op het eerste gezicht de kleur van de lipgloss. Elk effect en elke Chanel Rouge Coco Gloss schaduw is te zien.

Het assortiment

De Chanel Rouge Coco Gloss cosmetische lijn heeft een breed scala aan producten. De kleuren variëren van transparante, eerder onopvallende kleuren voor dagelijks gebruik tot intense, glanzende kleuren voor het avondbezoek aan de cocktailbar. CHANEL biedt in totaal 20 verschillende producttypes aan. Het zijn verschillende kleuren die glinsterend, glanzend of subtiel zijn, maar altijd een ongelooflijke kleur hebben. Chanel Rouge Coco Gloss 726 Icing bijvoorbeeld is een lipgloss met een lichtroze kleur die door het ontbreken van glitter of andere effecten altijd overtuigend is door understatement en daardoor perfect is voor dagelijks gebruik.

Andere kleuren die ook zonder glitter effect zijn Chanel Rouge Coco Gloss 716 Karamel, 736 Douceur, 738 Amuse-Bouche, Chanel Rouge Coco Gloss 748 Nectar, 762 Heart Beat, 764 Counfusion, Chanel Rouge Coco Gloss 766 Karakter, 768 Decadent, 772 Epique. Vooral de donkere vertegenwoordigers zorgen voor een onweerstaanbare kus. Zo zorgt de 762 Heart Beat ervoor dat je na het aanbrengen Marilyn Monroe wordt. Als de intense kleuren niet genoeg zijn, heeft de Chanel Rouge Coco Glossy serie nog steeds varianten in het assortiment die zorgen voor een onvergetelijke uitstraling met glitter effecten. Deze omvatten 106 Amarena, 119 Bourgeoisie, 166 Fysiek, 172 Tendresse, 722 Noce Moscata, 728 Rose Pulpe, 744 Subtil, 752 Bitter Orange, 754 Opulence en 756 Chili.

Vooral het gouden glitter effect, dat de edele charme heeft die zo typerend is voor Chanel, maakt u het middelpunt van de aandacht op elke partij. Alle producten uit de Chanel Rouge Coco Gloss Serie geven uw lippen niet alleen de perfecte uitstraling, ze verzorgen ze ook. Uitdrogen met een lipgloss behoort tot het verleden. Elke Chanel Rouge Coco Gloss heeft de praktische en moderne applicator geïntegreerd in het deksel. Door zijn gebogen ontwerp past hij zich perfect aan de boven- en onderlip aan. Deze ergonomie is gewoon revolutionair en zorgt ervoor dat u elke kleur van de Rouge Coco Gloss serie in een handomdraai kunt aanbrengen.

De commerciële

Simpelweg onweerstaanbaar: Lily Rose Depp is het gebaar van de reclamecampagne voor Chanel Rouge Coco Gloss.