Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Chanel bewijst ook haar positie als een uitstekende maker van zeer hoogwaardige cosmetica voor lippenverzorging potloden. De Crayon Contour des Lèvres Précision draagt terecht haar naam. Dit zijn contourbennen die met uiterste precisie indruk kunnen maken.
Chanel Le Crayon Lèvres kan echter niet vergeleken worden met conventionele potloden omdat ze de lipmarge niet zo gemakkelijk laten uitdrogen. Toch zijn ze zeer gepigmenteerd en bieden dus een lange houdbaarheid. Deze duurzaamheid hoeft niet ten koste te gaan van de zorg, dankzij de hoogwaardige actieve ingrediënten die Chanel gebruikt in de Chanel Le Crayon Lèvres pennen. Natuurlijke oliederivaten verhogen de glij-eigenschappen van de pen. Katoenzaden en jojoba zijn verantwoordelijk voor de verzorging, die verder wordt versterkt door de toevoeging van vitamine E. Duidelijk gedefinieerde lippen en gelijktijdige verzorging zijn vanzelfsprekend. Deze verzorgende stoffen in de potloden van Chanel Le Crayon Lèvres maken het aanbrengen ook gemakkelijker, want het potlood glijdt zachtjes en bijna zonder weerstand over de lippen.
De geïntegreerde borstel in de Chanel Le Crayon Lèvres pen maakt het gemakkelijk om de kleur te verdelen en daarom zijn de randen die conventionele lippenpotloden achterlaten niet te vrezen met deze hoogwaardige potloden. Deze hoge kwaliteit maakt de Crayon Contour des Lèvres Précision geschikt voor alle vrouwen die van een perfecte make-up houden. Hier zit alles op de eerste lijn.
Ook de potloden van Chanel Le Crayon Lèvres hebben het voordeel dat ze ook als lippenstift kunnen worden gebruikt. De verf wordt dan eenvoudig op de hele lippen aangebracht en wazig met een kwast. Zo kunt u onderweg uw make-up snel opfrissen zonder dat u teveel cosmetica in uw handtas hoeft te stoppen. En aangezien het kleurengamma van Chanel Le Crayon Lèvres geschikt is voor elk type vrouw, zijn er geen compromissen meer met deze lippenstiften. Ze zijn geschikt voor elke vrouw, voor elk huidtype en ook voor elke leeftijd.

Het design

De Crayon Contour des Lèvres Précision is bijna te mooi om in een handtas te verdwijnen. Ook hier domineert de prachtige zwarte lak die deel uitmaakt van de Chanel look in cosmetica. Chanel Le Crayon Lèvres pennen hebben ook een aantal zeer praktische functies. De kleurlood kan perfect geslepen worden voor even perfecte resultaten.
Aan de andere kant van het potlood van Chanel Le Crayon Lèvres zit een penseel. Deze borstel heeft een zeer puntige vorm zodat hij ook bij het perfectioneren van de kleur de nodige precisie kan garanderen. De kleur van de pen is ook duidelijk te zien op de buik van de pen wanneer deze gesloten is, zodat de bijpassende nuance van Chanel Le Crayon Lèvres snel bij de hand is.

Het assortiment

Het productaanbod van Chanel Le Crayon Lèvres is gelukkig zeer uitgebreid. Op deze manier kan elke kleurtoon en elke persoonlijke smaak worden geperfectioneerd door de maximale precisie die deze pennen bieden. Ze passen zich gewoon perfect aan de lippenstift aan. Zelfs als ze ook op zichzelf kunnen staan.
Het mooie kleurenpalet begint met de Crayon Contour des Lèvres Précision 05 Mordoré-Nude, waarvan het dramatische rood is gemaakt voor al die vrouwen die er vanzelfsprekend uitzien. De Chanel Le Crayon Lèvres Crayon Contour des Lèvres Précision 09 Rouge Noir vamp spelen in dezelfde competitie, alleen hier worden chocolade nuances toegevoegd. De Chanel Le Crayon Lèvres Crayon Contour des Lèvres Précision 32 Pivoine en de Crayon Contour des Lèvres Précision 68 Rose Poudré zijn veel helderder, hier wordt de foto gedomineerd door roze, natuurlijk is dit ook te zien in het Chanel Le Crayon Lèvres Contour des Lèvres Précision 88 Rose Clair.
De Chanel Le Crayon Lèvres 4 Natural, de Crayon Contour des Lèvres Précision 93 Beige Innocent en de Crayon Contour des Lèvres Précision 96 Acajou zijn ook verkrijgbaar. Toch bepalen de roodtinten nog steeds de wereld van de lippenstiften. Of het nu klassieker is zoals de Chanel Le Crayon Lèvres 57 Rouge Profond of de sterke Chanel Le Crayon Lèvres 95 Scarlet. De Crayon Contour des Lèvres Précision 89 Beige Satin zorgt ook voor een prachtige terracotta toon.
Nog fantasierijker zijn de Chanel Le Crayon Lèvres Crayon Contour des Lèvres Précision 69 Rose Ardent en de Chanel Le Crayon Lèvres Crayon Contour des Lèvres Précision 55 Fuschia. En voor Oranjes vrienden biedt het assortiment ook veel, de Chanel Le Crayon Lèvres Crayon Contour des Lèvres Précision 56 Orange Intense, de Crayon Contour des Lèvres Précision 94 Nectarine en de Crayon Contour des Lèvres Précision 90 Rouge Candy zijn waarschijnlijk de beste voorbeelden.