Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Chanel Stylo Yeux Waterproof potloden voor de ogen worden gekenmerkt door een zeer goede duurzaamheid, een ruime kleurkeuze en een gladde textuur. De eyeliners zijn ideaal voor het vormen en definiëren van de ogen. Of ze nu alleen gedragen worden of in combinatie met discrete of dramatischere oogmake-ups, ze geven het oog meer expressiviteit. De navulling kan worden losgeschroefd zodat de Chanel Stylo Yeux Waterproof altijd klaar is voor gebruik. Als een nog preciezere punt nodig is, kan de in de pen geïntegreerde slijper snel en eenvoudig worden gebruikt. Ze zijn het ideale alternatief tussen vloeibare eyeliners en klassieke eyeliner potloden met houtkabel.

Verschillende wassen en filmvormende stoffen zorgen voor een zeer aangename textuur die verrassend gemakkelijk aan te brengen is. Zo wordt de gevoelige huid van het ooglid tijdens het aanbrengen niet onnodig belast. Op lange termijn kan dit ook helpen om de vorming van rimpels en irritatie van het oog te verminderen. De formule is ook verrijkt met siliconenhars. Dit zorgt voor uitstekende duurzaamheid en duurzaamheid.

De kleuren zijn bestand tegen water, vocht en talg. Dit maakt de Chanel Stylo Yeux Waterproof de perfecte keuze voor lange dagen of nachten. Ze worden ook goed verdragen bij slecht weer, wanneer de ogen kunnen water geven van wind en kou, van het verwarmen van lucht of zelfs de zon. Toch zijn de eyeliners eenvoudig te verwijderen. De make-upverwijderaar met tweefasig systeem en vette componenten verwijdert zelfs complexe kattenogen en gebogen lijnen van het ooglid in donkere kleuren zonder problemen en zonder resten.

De eyeliners werden onder oogheelkundig toezicht getest. Ze zijn ook geschikt voor contactlensdragers zonder aarzeling. Het kleurenspectrum varieert van klassieke donkere tinten tot trendbewuste tinten. Zo kunnen alle basisoogschaduwen, naaktinten en rookogen optimaal worden aangevuld. Fijne nuances tussen de waterdichte nuances van Chanel Stylo Yeux maken het makkelijker om de meest flatterende kleur te kiezen voor uw eigen oogkleur om deze te accentueren.

Het design

De Chanel Stylo Yeux Waterproof zijn zogenaamde automatische eyeliners. Dit betekent dat het potlood gemakkelijk losgedraaid kan worden wanneer dat nodig is. Dit betekent dat de mouw ook na langdurig gebruik altijd zijn oorspronkelijke lengte behoudt. Dit is niet alleen praktisch voor het gemakkelijk aflezen van de kleuraanduidingen, maar helpt ook om de toepassing te controleren.

De smalle Chanel Stylo Yeux Waterproof pen ligt intuïtief in de hand en laat u toe om exacte lijnen te trekken. Ze worden nog preciezer bij het gebruik van de geïntegreerde slijper. Een exacte tip kan worden gemaakt, zodat de eyeliners altijd toepasbaar zijn zoals bij het allereerste gebruik. De zwarte mouwen zijn gelabeld in het wit en hebben een streep in het bovenste derde om te passen bij de respectievelijke Chanel Stylo Yeux waterdichte Nuance.

Het assortiment

Of het nu gaat om Smokey Eyes of een natuurlijke uitstraling, de Chanel Stylo Yeux waterdichte contourb potloden vormen de perfecte scène voor uw ogen. Ze zijn waterdicht, duurzaam en verkrijgbaar in veel verschillende discrete of opvallende kleuren. De waterdichte Chanel Stylo Yeux textuur is zeer zacht en daarom bijzonder aangenaam om aan te brengen ondanks de lange duurzaamheid. Niet alleen op de bovenste wimperlijn, maar ook op de ooghoeken of waar de ooglidlijn getrokken moet worden, wordt de gevoelige huid niet onnodig belast of getrokken. De Chanel Stylo Yeux Waterproof eyeliner pen glijdt moeiteloos en de toepassing slaagt precies zoals gewenst.

De kabel kan naar wens verder worden geschroefd. Bovenaan is ook een kleine slijper te vinden. Grafische lijnen van het ooglid, gebogen kattenogen of zeer smalle, natuurlijk uitziende lijnen kunnen ook gemakkelijk worden getekend. Hoewel zwart het klassieke eyeliner potlood is, zijn er ook hier subtiele verschillen. Chanel Stylo Yeux Waterdichte Contour van de Yeux Longue Tenue 10 Ebène lijkt meer op steenkool, terwijl Chanel Stylo Yeux Waterdichte Contour van de Yeux Longue Tenue 88 Noir Intense diep zwart is. De contour van de Yeux Longue Tenue 20 Espresso is zachter, een warm donkerbruin. Een iets roodder kastanjebruin is de Chanel Stylo Yeux Waterdichte Contour van de Yeux Longue Tenue 906 Marron Glacé. Een licht grijsachtig donkerblauw is te vinden met Contour van de Yeux Longue Tenue 30 Marine. Het is dus veelzijdiger te combineren dan puur zeeblauw.

Maar kleuraccenten hoeft u ook niet te missen, want Chanel Stylo Yeux Waterproof 909 Bleu Métallique is verkrijgbaar in staalblauw met metallic afwerking. Als alternatief is er de meer matte 908 Iris, een paars blauw. Liefhebbers van keramiek en vakmanschap zullen bekend zijn met de Chanel Stylo Yeux Waterproof 60 Celadon schaduw. Het Chanel Kajal potlood heeft niet het karakteristieke jadegroen, maar een donkerdere versie van een grijsgroen dat ook in het dagelijks leven gemakkelijk te dragen is. Een mengsel van kaki en goud is de kleur Contour van de Yeux Longue Tenue 104 Khaki Précieux met metallic afwerking. Voor het Chanel Stylo Yeux Waterproof 83 Cassis eyeliner potlood was de bes natuurlijk naamgever. Het donkerrode is vooral populair in herfst en winter. De waterdichte formule is bestand tegen vloeistoffen, water en talg, zodat vlekken van de verf worden vermeden. Alle waterdichte nuances van Chanel Stylo Yeux zijn ontwikkeld en getest onder oftalmologisch toezicht. Ze kunnen ook gebruikt worden door contactlensdragers.