Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chanel Coco Noir

De geur +

Chanel Coco Noir, de bloemrijke oriëntaalse vrouwengeur

Het parfum Chanel Coco Noir is een weelderige, bijna barokgeur. Het is een eerbetoon aan Chanel oprichter Coco Chanel, die de kleur zwart aanbidde en met haar creaties beroemd maakte. Coco Chanel:"Niemand durfde zwart te dragen," zegt Coco Chanel. In Venetië rouwde Gabrielle Chanel eens over de dood van haar geliefde Boy Capel, de enige man van wie ze ooit gehouden was.

In deze stad beleefde ze een nieuw begin en een opstanding. Venetië fascineerde en inspireerde haar al vanaf het eerste moment. Haar kijk op schoonheid en leven is radicaal veranderd in deze stad en weerspiegelt zich in haar creaties en leven. De geur Coco Noir herinnert aan deze tijd van verrijzenis en nieuw begin. Een nocturnale visie van de Orient, die tegelijk in Venetië begint en eindigt, zich in mij vestigde en dat was wat ik wilde bereiken,"is hoe Jacques Polge zijn inspiratie beschrijft, die me herinnert aan de zachte glinstering van nocturnal zwart fluweel.

Coco Noir is een lichtgevend oriëntaalse geur met een levendige top noot van grapefruit, oranje en bergamot. Hierna volgen zachte, bloemige accenten van jasmijn, roos, patchoeli en geraniums in de weelderige hartnoot. De basis wordt gedomineerd door zeer sensuele akkoorden van frankincense, muskus, vanille en tonkabonen en vervolledigt deze uitzonderlijke geur perfect. Een geur hele weelde, sensualiteit en pracht en praal.

Kopnoten:
Bergamot
Grapefruit
Sinaasappel
Hartnoten:
Geranium
Jasmijn
Patchoeli
Roos
Basisnoten:
Sandelhout
Tonkaboon
vanille
Wierook
witte muskus
Parfumeur:
Jacques Polge
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Coco Noir met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Dayinkic
Topgeur!

Ik ben gek op Chanel! Ik heb Nr. 5 en Mademoiselle en nu deze Noir geur. Ik ben een steenbok en de geur is als voor mij gemaakt.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 392
toepassen