Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 391
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chanel Coco Noir

De geur +

Chanel Coco Noir, de bloemig-oriëntaalse geur voor vrouwen

De Chanel Coco Noir geur is een weelderige, bijna barokke geur. Het is een eerbetoon aan de oprichtster van Chanel, Coco Chanel, die dol was op de kleur zwart en deze met haar creaties beroemd maakte. "Vóór mij durfde niemand zwart te dragen," zei Coco Chanel. In Venetië rouwde Gabrielle Chanel ooit om de dood van haar minnaar Boy Capel, de enige man van wie ze ooit hield.

In deze stad beleefde ze een nieuw begin en een wederopstanding. Venetië fascineerde en inspireerde haar vanaf het eerste moment. Haar kijk op schoonheid en het leven veranderde fundamenteel in deze stad en werd weerspiegeld in haar creaties en haar leven. De geur Coco Noir is een herinnering aan deze tijd van wederopstanding en een nieuw begin. "Een nachtelijke visie van de Oriënt, die tegelijkertijd begint en eindigt in Venetië, greep me aan en dat was waar ik naar streefde", zegt Jacques Polge over zijn inspiratie, die doet denken aan de zachte glans van nachtzwart fluweel.

Coco Noir is een heldere oriëntaalse geur met een levendige topnoot van grapefruit, sinaasappel en bergamot. Dit wordt gevolgd door zachte, bloemige accenten van jasmijn, roos, patchoeli en geranium in de weelderige hartnoot. De basis wordt gedomineerd door zeer sensuele akkoorden van wierook, muskus, vanille en tonkabonen en rondt deze buitengewone geur perfect af. Een geur vol weelde, sensualiteit en pracht.

Kopnoten:
Bergamot
Grapefruit
Sinaasappel
Hartnoten:
Geranium
Jasmijn
Patchoeli
Roos
Basisnoten:
Sandelhout
Tonkaboon
vanille
Wierook
witte muskus
Parfümeur:
Jacques Polge
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Coco Noir met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Dayinkic
Topgeur!

Ik ben gek op Chanel! Ik heb Nr. 5 en Mademoiselle en nu deze Noir geur. Ik ben een steenbok en de geur is als voor mij gemaakt.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten