Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Chanel onnavolgbare Mascara belooft een indrukwekkend 3D-effect zonder te plakken. Deze mascara houdt ook betrouwbaar zijn belofte in en geeft hem ook een zeer natuurlijk ogende look.
De wimpers krijgen veel meer volume, het borsteltje geeft de wimpers een mooie krul en ook de scheiding van de fijne haren is hier natuurlijk. Dit opmerkelijke effect is te danken aan het feit dat Chanel onderzoek niet alleen de formule intensief heeft bestudeerd, maar ook het penseel hierop heeft afgestemd.
Deze combinatie zorgt ervoor dat de hoogwaardige Chanel onnavolgbare Mascara nauwkeurig kan worden aangebracht vanaf het eerste gebruik. Dit maakt het gemakkelijk om een onberispelijke oogmake-up te maken. Zelfs de fijne wimpers op het onderste ooglid zijn vanaf het eerste gebruik volledig gecoat met de rijk gepigmenteerde mascara. Tegelijkertijd worden de fijne haren zo gescheiden dat ook het onderste deel van het oog geen speciale aandacht nodig heeft. En om deze onberispelijke look bij elke toepassing te garanderen, staat de formule in het middelpunt van deze mascara.
De Chanel Onnavolgbare cosmetische lijn is gebaseerd op een complex van natuurlijke en innovatieve ingrediënten die essentieel zijn voor het 3D-effect. De nadruk ligt hierbij vooral op rijstwas en -polymeren. Ze zijn verantwoordelijk voor de ongeëvenaarde krul van de wimpers en voor het volume en de lengte. Carnauba en bijenwas zijn ter plaatse om de wimpers een delicate glans te geven die ze een betoverende glans geeft.
Chanel heeft ook provitamine B5 toegevoegd aan de Chanel onnavolgbare formule, bekend als een rijke voedingsstof die de groei van de wimpers kan bevorderen. Deze hoogwaardige formule, die is getest onder oogheelkundige controle, maakt Chanel onnavolgbare Mascara ideaal voor contactlensdragers. Zo kan iedere vrouw dat iets extra's toevoegen aan haar blik.

Het design

De bakken van de Chanel Onnavolgbare cosmetica serie worden niet alleen gekenmerkt door het klassieke Chanel zwart, het gouden buikverband is het eerste wat opvalt als je deze mascara ziet. Dit heeft geleid tot een aantrekkelijke en esthetische combinatie die het Chanel onnavolgbare cosmetische assortiment in elk opzicht onderscheidt.
En het bevat ook de innovatieve high-tech borstel, die bekend staat om zijn perfecte toepassing van Chanel onnavolgbare Mascara. Het zachte en elastische elastomeer van deze kleine borstel is een prachtige hulp om een vlekkeloze make-up te creëren. Ook hier, schoonheid en voordeel paren op een prachtige manier.

Het assortiment

De combinatie van hoogtechnologische borstels en innovatieve productformule maakt de Chanel onnavolgbare cosmetische serie tot de topklasse op het gebied van decoratieve cosmetica. Het resultaat van de Chanel onnavolgbare Mascara is altijd zo uitstekend dat het niet regelmatig hoeft te worden bewerkt. Daarnaast is deze hoogwaardige mascara ook verkrijgbaar in een waterdichte versie, zodat ook de strandvriendelijke versies in het assortiment zijn opgenomen.
De Chanel Onnavolgbare Waterdichte Mascara Multi-Dimensionnel 10 Noir is waarschijnlijk het beste voorbeeld. Het diepe zwart van deze mascara is mat, maar de verzorgende wassen geven de wimpers ook een zachte glans. Daarom is deze versie perfect uitgerust voor elk seizoen en elke gelegenheid.
Alle versies van Chanel Inimitable hebben echter één ding gemeen: ze delen een speciale productformule. In een mum van tijd zijn volume, krul en lengte een attribuut dat dagelijks van toepassing is op de wimpers. Daarnaast is er echter een zeer goede pigmentatie, die ook in prachtige kleuren is ondergedompeld.
De Chanel Onnavolgbare Mascara Multi-Dimensionnel 30 Noir Brun staat voor de zachtere versie. Het rijke bruin heeft een mooi antracietgehalte en zorgt zo voor diepte en een gedefinieerde uitstraling, zelfs met lichte wimpers en een even lichte huid. De grijze component van deze nuance zorgt ervoor dat de wimpers er natuurlijk en toch sterk uitzien. Als deze kleur twee keer wordt aangebracht, hebben de wimpers een zeer dramatisch effect, wat uitstekend is bij elke avond make-up.
En voor degenen die hun wimpers nog meer kleur en diepte willen geven, is de Chanel onnavolgbare Mascara Multi-Dimensionnel 10 Noir-Black de beste keuze. De perfect uitgebalanceerde formule maakt zwart nog aantrekkelijker en geeft het een zeer zachte glans die het zicht effectief opent en nooit te zwaar lijkt. Want zelfs met de zwarte variatie van de Chanel onnavolgbaar, is natuurlijkheid altijd de troef.