Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het mannenparfum met een sterk karakter Birkholz Cinema Collection KIDA van het exclusieve parfumhuis is een samenwerking met en een eerbetoon aan het al even sterke karakter Kida Khodr Ramadan - en aan Berlijn.

De tv-hit "4 Blocks" draait om "Toni" Hamady, gespeeld door Ramadan, en om de stad en haar tegenstellingen. Het is precies deze pulserende levenshouding die het Eau de Parfum wil vastleggen.

de exclusieve Birkholz Cinema Collection

De geur +

Door de straten van Berlijn met Birkholz Cinema Collection KIDA

Berlijn: vrijheid, contrasten, de ups en downs van het leven. De stad is een van de personages in de bekroonde serie "4 Blokken" - een andere, natuurlijk, Ali "Toni" Hamady, gespeeld door Kida Khodr Ramadan. De rol in de gootveeg heeft de acteur niet ongeschonden gelaten. Samen met het parfumbedrijf Birkholz creëerde hij Birkholz Cinema Collection KIDA. Een mannengeur zoals de straten van de hoofdstad. Houtachtig, kruidig en rokerig. Smerig, maar met charisma.

Parfumeur Philip Birkholz creëerde Birkholz Cinema Collection KIDA, een eau de parfum dat past bij Neukölln maar zich ook thuis voelt in Charlottenburg. Kardemom, hazelnoot en tabak beginnen rokerig. Het hart van oud, cederhout, amber en vetiver geeft de geur een flinke dosis verve, zoals het pulserende leven op straat. De basis van tonkaboon, patchoeli en musk sluit het veelzijdige parfum af met een sterk karakter. Net als Berlin van "4 Blocks" verbergt de mannengeur zijn ruwe kantjes niet. Het kent de kracht die ze geven en weet hoe ze te gebruiken.

De geur is gebotteld in een kenmerkende fles van Birkholz. Voor KIDA is de glazen kubus echter verpakt in fluweelzacht zwart. In het goud is de naam van het parfumhuis Birkholz en een verwijzing naar Cinema Collection te lezen. KIDA staat in grote, gouden letters - bovenaan en onderaan extra geaccentueerd door glanzende balken. De cilindervormige, gouden kap is verpakt in een zwart lederen band waarop de merknaam wordt herhaald. De imposante flacon wordt verder versterkt voor de KIDA Limited Edition, die beperkt is tot 50 stuks. Het wordt geleverd met een gouden plaquette met het serienummer en de handtekening van Kida Khodr Ramadan.

De in Beiroet geboren Ramadan groeide op in Berlijn en is nu een van de bekendste Duitse acteurs. Hij maakte zijn filmdebuut in 2003 in "Alltag", gevolgd door rollen in "Tatort", "Knallhart" en ook "Blockbustaz". De rol van clanleider Ali "Toni" Hamady in de misdaadserie "4 Blokken" leverde hem de Duitse Televisieprijs en de Grimme Award op. De serie zelf ontvangt ook vele prijzen en wordt beschouwd als een onbevooroordeelde kijk op Berlijn in het algemeen en Neukölln in het bijzonder. Philip Birkholz en Kida Khodr Ramadan hebben deze ervaring - eerlijk, ongekunsteld en zelfverzekerd - in een geur gegoten met Birkholz Cinema Collection KIDA die je niet snel weer zult vinden.

Kopnoten:
Tabak
hazelnoot
Kardemom
Hartnoten:
Amber
Oud
Vetiver
Cederhout
Basisnoten:
Tonkaboon
Patchoeli
muskus
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

13 461
toepassen

Birkholz x Ramadan: Cinema Collection Kida

"Philip, ich habe eine Idee.", spricht Kida Khodr Ramadan in sein Telefon – und Philip Birkholz hört zu. Der Schauspieler und der Parfumsommelier kreieren einen Duft wie Berlin: kantig, aber mit Charisma.
Birkholz Cinema Collection

"4 Blocks" hallen nach

Das Crime Drama um einen libanesischen Clan in der Bundeshauptstadt wird vielfach ausgezeichnet und gilt als eine der besten deutschen Serien. Kida Khodr Ramadan kann für seine Rolle selbst einige Preise einheimsen.
Birkholz Cinema Collection

Geschichten, die das Leben schreibt

Kida Khodr Ramadan wird in Beirut geboren und wächst in Berlin auf. Seit 20 Jahren ist er vor und hinter der Kamera genauso erfolgreich wie als Autor und einer der bekanntesten deutschen Schauspieler.