Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Chanel CC Cream is de 5-in-1 oplossing voor een perfecte teint. De onderzoekslaboratoria van Chanel hebben de correctieve zorg ontwikkeld in samenwerking met de creatieve geesten van de Chanel make-upstudio's. CC staat voor Colour Correction in cosmetics en is een variant op of verdere ontwikkeling van de populaire BB Creams. Ze bevatten kleurpigmenten die aangepast zijn aan verschillende huidtypen en zo de teint in evenwicht helpen brengen. Zo kan de roodheid worden verminderd of de teint er frisser uitzien. Ze kunnen ook een snel alternatief zijn voor concealersticks en dergelijke, omdat ze als een vochtinbrengende crème kunnen worden gebruikt. In feite biedt Chanel CC Cream een pluspunt in zorg. Hyaluronzuur ondersteunt het vochtgehalte van de huid en helpt haar te hydrateren.
Rejuvenica is een door Chanel ontwikkeld actief ingrediënt met anti-verouderende eigenschappen. Het stimuleert de aanmaak van collageen en helpt zo tekenen van huidveroudering te minimaliseren. Niet alleen de gevoelige huid profiteert van het kalmerende korenbloesemwater, waardoor de huid zijdezacht en aangenaam aanvoelt. De geïntegreerde lichtbescherming met SPF 30 biedt voldoende bescherming, zelfs bij een lichte teint, en vermindert het risico op zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering door licht. Tenslotte heeft, zoals de naam al doet vermoeden, de Chanel CC Cream een corrigerend effect. De teint ziet er gelijkmatiger uit doordat pigmentvlekken, roodheid en poriën er optisch verzacht uitzien. Dankzij het uitgebreide effect is de crème ideaal voor vrouwen die make-up nodig hebben om snel aan te brengen. Maar ook op vakantie of als slechts een lichte make-up afwerking gewenst is, is de verzorgende correctie crème met zonwering ideaal. Het merk Chanel is al vele decennia één van de marktleiders in de luxesector. Niet alleen mode en accessoires, maar ook tal van geuren en decoratieve en verzorgende cosmetica voor mannen en vrouwen behoren tot het assortiment. De nieuwste trends zoals CC Creams zijn geïmplementeerd in de gebruikelijke hoge kwaliteit van Chanel, zodat er ook veel producten zijn speciaal voor droge of gevoelige huidtypen.

Het design

De Chanel CC Cream is ontworpen in het typisch Franse luxe merk. Zwart-wit met hoog contrast wordt aangevuld met een heldere inscriptie met de volledige productnaam. Zo ontstaat een tijdloos design dat ook nog eens eenvoudig in gebruik is. De CC Cream is verpakt in een buis met schroefdop. Door de opslag op het deksel kan het product zuinig en hygiënisch worden gedoseerd en volledig worden geleegd. Door de smalle opening kan de crème direct op de rug van de hand of een applicator worden aangebracht.

Het assortiment

Chanel CC Cream Correction Complète 32 Beige Rosé is een gezichtsverzorging met een anti-verouderingscomponent, zonwering en corrigerende kleur. De delicate rosétoon helpt roodheid, pigmentvlekken en vergrote poriën te verbergen. De teint ziet er gelijkmatiger en geperfectioneerd uit. De natuurlijke werkzame stof Rejuvencia, ontwikkeld door Chanel, stimuleert de aanmaak van collageen in de huid en helpt zo de huid er steviger en steviger uit te laten zien. Hyaluronzuur is een bewezen ingrediënt in de antiverouderings- en hydraterende verzorging, omdat het de vochtbalans in evenwicht houdt.
Korenbloemwater kalmeert ook de gevoelige huid en verlicht roodheid en irritatie. De zonbescherming met LSF 30 biedt ook voldoende bescherming tegen UVA- en UVB-straling en vroegtijdige, door licht veroorzaakte huidveroudering voor lichtere huidtypen. Hierdoor is de Chanel CC Cream een allround oplossing voor vrouwen die hun make-up routine snel willen laten verlopen. De Colour Correcting Cream kan ook worden gebruikt op vakantie, in de vrije tijd of wanneer een natuurlijke make-up look moet worden gemaakt met weinig moeite. Voor de droge huid kan het boven de gewone dagverzorging gebruikt worden.

De commerciële

Chanel CC Cream: Een echt voordeel.