Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Chanel Égoïste

De geur +

Chanel Égoïste, de houtachtige en pittige geur voor mannen

Chanel Égoïste is een woody mannengeur, gedomineerd door een intens muskuskarakter en licht bloemige elementen. De geur van de mannen, die in 1993 werd gecreëerd door Jacques Polge, met zijn atypische bloemrijke geurelementen, is nog steeds zeer modern en vernieuwend, omdat bloemige aroma's in de jaren negentig slechts zelden werden gebruikt in de geur van mannen.

De houtachtige masculiene eau de toilette opent met een aromatische topnoot van rozemarijn, lavendel, sprankelende neroli en graansmaak. In de hartnoot onthult Chanel Égoïste dan zijn bloemige geurige elementen jasmijn en geraniums, afgerond met aromatische saliearoma's en bittere galbanumhars.

De basisnoot van de aantrekkelijke Chanel geur Egoiste Platinum bestaat deels uit de houtachtige elementen ceder en sandelhout, een ander deel van aromatische taart smaken zoals amber, eikenmos en vetiver en een derde deel van een intense muskus noot, die typisch is voor het muskus karakter van de eau de toilet.

Kopnoten:
Rozemarijn
Lavendel
Neroli
Granen
Hartnoten:
Salie
Jasmijn
Galbanum
Geranium
Basisnoten:
Ambra
Cederhout
Sandelhout
Eikenmos
Vetiver

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Égoïste met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Foring1997 van 07. december 2014
Goede deobescherming

Deze deo stick beschermt uitstekend teken transpiratie geur en natheid. Ik ben echt heel enthousiast en koop deze stick graag weer opnieuw.

Commentaar Youldne van 02. oktober 2014
Egoïste

Ik besloot eens een beetje de egoist uit te hangen en mezelf iets te gunnen. Had er al vaker aan gesnuffeldd maar vond de geur erg duur voor mezelf. Bij easycosmetic was dat beter en dus heb ik de knoop doorgehakt!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
17 468
toepassen
vandaag tot-6%1