Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 391
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geur van een zelfverzekerde man die weet wat zijn verleidingskracht is. Een fascinerende, nauwelijks tastbare persoonlijkheid met karakter.

Chanel Égoïste is een eerbetoon aan de compromisloze man. De kruidige, houtachtige geur is voor uitzonderlijk sterke, onafhankelijke mannen die rechtop en vastberaden in elke situatie staan.

Chanel Égoïste goedkoop kopen

De geur +

Chanel Égoïste, de houtachtig-kruidige geur voor mannen

Chanel Égoïste is een woody mannengeur, gedomineerd door een intens muskuskarakter en licht bloemige elementen. De geur van de mannen, die in 1993 werd gecreëerd door Jacques Polge, met zijn atypische bloemrijke geurelementen, is nog steeds zeer modern en vernieuwend, omdat bloemige aroma's in de jaren negentig slechts zelden werden gebruikt in de geur van mannen.

De houtachtige masculiene eau de toilette opent met een aromatische topnoot van rozemarijn, lavendel, sprankelende neroli en graansmaak. In de hartnoot onthult Chanel Égoïste dan zijn bloemige geurige elementen jasmijn en geraniums, afgerond met aromatische saliearoma's en bittere galbanumhars.

De basisnoot van de aantrekkelijke Chanel geur Egoiste Platinum bestaat deels uit de houtachtige elementen ceder en sandelhout, een ander deel van aromatische taart smaken zoals amber, eikenmos en vetiver en een derde deel van een intense muskus noot, die typisch is voor het muskus karakter van de eau de toilet.

Kopnoten:
Rozemarijn
Lavendel
Neroli
graan
Hartnoten:
Salie
Jasmijn
Galbanum
Geranium
Basisnoten:
Ambra
Cederhout
Sandelhout
Eikenmos
Vetiver
Parfumeur:
Jacques Polge
Jaar van uitgave:
1993

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Égoïste met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Foring1997
Goede deobescherming

Deze deo stick beschermt uitstekend teken transpiratie geur en natheid. Ik ben echt heel enthousiast en koop deze stick graag weer opnieuw.

Commentaar van Youldne
Egoïste

Ik besloot eens een beetje de egoist uit te hangen en mezelf iets te gunnen. Had er al vaker aan gesnuffeldd maar vond de geur erg duur voor mezelf. Bij easycosmetic was dat beter en dus heb ik de knoop doorgehakt!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten