Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Chanel Le Vernis is de felbegeerde nagellak serie van het cultmerk Chanel. Steeds meer vrouwen hebben ingezien dat goedkope nagellak er een paar minuten na het aanbrengen mooi uitziet, maar het volgende moment weer versplintert. De investering in de rijke, ondoorzichtige verven van Chanel Le Vernis heeft zijn prijs, maar gaat veel langer mee dan conventionele verven. En Chanel zou Chanel niet zijn als de trendy nagellak van de Chanel Le Vernis serie niet gebaseerd zou zijn op de respectievelijke seizoenskleuren, maar tegelijkertijd klassiek en stijlvol.
Met Chanel Le Vernis richt Chanel zich tot de verfijnde, moderne dame die iets waard is. Haar nagels krijgen niet wat er naast haar is, maar wat is echt goed voor haar. Bij Chanel Le Vernis betekent geen nagellak oranje, rood of zwart. Het zijn Chanel Le Vernis Holiday, Chanel Le Vernis Lotus Rouge en Chanel Le Vernis Black Satin, omdat ze een levenshouding uitdrukken van eeuwig vrouwelijk modebewustzijn.
Le Vernis betekent "de nagellak" - en dat is precies wat het is: de enige nagellak die geschikt is voor de Chanelliefhebber. Mat of hoogglanzend, de kleur glanst. De applicatie met de extra fijne borstel in elke fles slaagt zonder ongewenste kleur naast de vingernagel en naar beneden naar de cuticula naadloos.
De zwarte kap van Chanel Le Vernis is niet alleen stijlvol maar ook ergonomisch gevormd en vergemakkelijkt het aanbrengen zelfs met de linkerhand, zodat het resultaat direct uit de nagelstudio kon komen. De hoogwaardige Chanel Le Vernis nagellak is zo op de textuur van de vingernagel afgestemd dat hij dagenlang niet versplintert of mat lijkt - tenzij Chanel de matte trend oppakt.
De dame van Chanel manicureert niet alleen haar vingernagels perfect, maar verzorgt ook lippen, wangen en ogen. Chanel weet dit en biedt extra make-up aan voor elke kleur in het Le Vernis assortiment. Elk detail van de look past bij elkaar en Chanel houdt haar belofte van ware stijl voor vrouwen van alle leeftijden - Coco Chanel zelf zou trots zijn.

Het design

Het ontwerp van Chanel Le Vernis flessen is zo onmiskenbaar Chanel dat het sindsdien is nagebootst voor mobiele telefoon gevallen en dergelijke. Het grote, hoogglanzende zwarte deksel is ongeveer even hoog als het kleurgehalte van elke Chanel Le Vernis fles. De perfecte relatie is bijna als kunst.
De ergonomische vorm vergemakkelijkt het aanbrengen, een zeer fijn ontworpen borstel is verborgen in de verf om de verf met millimeter precisie aan te brengen. Bij het staan kan de Chanel Le Vernis fles niet lekken omdat er een veilige lekbescherming in verborgen zit. Het Chanel opschrift en de Le Vernis letters tonen op het eerste gezicht aan dat dit niet zomaar een nagellak is.

Het assortiment

Masse heeft geen merkicoon zoals Chanel nodig. Net als veel andere fabrikanten van nagellak van hoge kwaliteit gebruikt Chanel met Le Vernis slechts enkele maar trendy of groenblijvende kleuren: stijlvolle klassiekers die bij elke vrouw passen en tot de inventaris behoren, Chanel bedekt met flessen zoals de dieprode Chanel Le Vernis Vertigo, de stormblauwe Chanel Le Vernis Orage of de Hollywoodrode Chanel Le Vernis Dragon.
Huidige trends zoals de naakte look worden geserveerd met Chanel Le Vernis Terrana, Chanel Le Vernis Uitzondering, Geheim of Edel Beige en Chanel Le Vernis Beige Pur. De modekleuren van het seizoen zijn terug te vinden in het fel oranje Chanel Le Vernis Holiday, de appelbloesemkleurige Chanel Le Vernis Ballerina of het zomerse Chanel Le Vernis Mediterranée.
De klassieke tinten hebben een beslissende invloed op het karakter van het Chanel Le Vernis-gamma, zelfs als het gaat om trendy kleuren. Van Chanel Le Vernis Désirio en Chanel Le Vernis Coup de Coeur tot Expression en Chanel Le Vernis Tapage tot Chanel Le Vernis Rouge Noir en Chanel Le Vernis Lotus Rouge, alle kleuren van het rozerood gamma volgen niet noodzakelijk de naakttrend.
Sommige kleuren zijn zelfverzekerd bekleed door Chanel Le Vernis met slechts één vertegenwoordiger, zoals mat zwart met Chanel Le Vernis zwarte satijn of paars met Chanel Le Vernis Lavanda. Deze kleuren zijn met zo'n modieuze vooruitziendheid gekozen dat ze geen metgezellen meer nodig hebben - hun effect is zeker.
Chanel Le Vernis speelt graag met moedige nuances. De kapperosakleurige Chanel Le Vernis Rose Exubérant is zeker niet voor iedereen, zelfs niet de lichtere Chanel Le Vernis Rosaton mei of de niet helemaal felrode Chanel Le Vernis Coquelicot.
De nagellak is lang houdbaar op de vingernagel en moet dus ook kleurrijk zijn: altijd aanpasbaar, maar met een eigen karakter, zodat het geen modetrends hoeft te voorzien. Alleen al door zijn tijdloosheid is hij geschikt voor alles wat echt mode is - en wordt hij de volgende dag niet vergeten.