Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Om de Chanel Rouge Allure Ink cosmetica serie gewoon een vloeibare en matte lip kleur doet het geen recht. Met deze serie heeft Chanel matte vloeiende lippenstiften gemaakt die een elegante en toch sterke uitstraling garanderen. De Allure Inkten fascineren met een mooie, maar bijna onmerkbare glans die de lippen een verleidelijke uitstraling geeft zonder de matte intensiteit van de kleur aan te tasten. Dit opmerkelijke effect is vooral te danken aan de intense en stralende textuur. Hun fijne en dichte pigmenten smelten zo op de lippen. Deze innovatieve pigmenten vormen een permanente hechting met de lippen. Frequente herapplicatie behoort tot het verleden. Tot acht uur lang kunnen de Chanel Rouge Allure Inkt lippenstiften hun magie uitstralen.
Dit is voornamelijk te danken aan de fluweelzachte textuur, die mogelijk wordt gemaakt door speciale wassen. Dit natuurlijke ingrediënt is niet de enige kracht in de natuur die de Chanel Rouge Allure Inkt serie stuurt. Want niet alleen jojoba-olie, die als wellnessconcept dient, wordt hier gebruikt. De kostbare olie staat bekend om zijn uitstekende hydratatie en beschermt ook de huid. Om de tere huid van de lippen nog meer te verwennen is het exotische Sappanhout aan de formule toegevoegd. Redwood is vooral populair in Azië en heeft antioxiderende en zelfs antimicrobiële eigenschappen. Zo draagt het ook bij tot de bescherming van de huid. Maar Azië heeft nog meer in petto als het gaat om effectieve natuurlijke ingrediënten. De groene Matcha-thee bevat zijn catechinen, bekend als antioxidanten, maar ook vitaminen die ook essentieel zijn voor de schoonheid van een onberispelijke huid. Zoete amandelolie en een vitamine E-derivaat vervolledigen deze exclusieve formule die bewijst dat de Chanel Rouge Allure Ink-serie elke vrouw kan helpen een vlekkeloze lip schoonheid te bereiken.

Het design

Chanel Rouge Allure Lipsticks hebben een uniek verkoopargument dat ze onderscheidt van de menigte. De applicator van deze vloeibare lipkleur kan herinneringen oproepen aan nagellak, maar is heerlijk praktisch in het gebruik. De centraal geplaatste applicator is zorgvuldig ontworpen om onderweg voor perfecte resultaten te zorgen. Het past perfect in de hand en is daardoor ongewoon praktisch. Maar ook de Chanel Rouge Allure inktcontainer scoort met een speciale exclusiviteit. Hier werd matglas gebruikt, dat een geheel nieuwe en mooie look kan geven aan de elegante Chanel look. De klassieke dop krijgt door het ongewone glas een nog aantrekkelijker uiterlijk.

Het assortiment

Exclusieve kwaliteit is de stelregel in elk opzicht in de Chanel Rouge Allure Ink serie. Dat geldt voor de heerlijk verzorgende formule van deze lippenkleur en natuurlijk ook voor de kleuren die Chanel weet te betoveren. Le Rouge Liquide Mat 140 Amoureux is de zachtste vertegenwoordiger van dit prachtige kleurenspectrum. Hier vindt u een heerlijk zacht oud roze, waarvan de uitstraling prachtig wordt geaccentueerd door de matte textuur. Deze kleur is de basis voor een perfecte naakte uitstraling, die extreem vrouwelijk is in haar effect.
Le Rouge Liquide Mat 142 Créatif daarentegen is iets kleurrijker. Roze is hier ook het thema, maar deze nuance is veel sterker, het is stralend en mat tegelijk. En waar Rosa is, mag rood niet ontbreken. Daarom is de Le Rouge Liquide Mat 144 Vivant direct verkrijgbaar in het Chanel Rouge Allure Ink assortiment. Deze nuance overtuigt met zijn helder en stralend rood en toont zo bij daglicht een grandioos signaaleffect. Even stralend, maar iets dieper van toon is Le Rouge Liquide Mat 146 Séduisant. Zijn rood is helder, maar bijna medium, en zeer verleidelijk in zijn effect. Le Rouge Liquide Mat 148 Libérté is niet zo zacht, het neemt vrijheden als geen andere kleur. Het sterke medium rood is vol passie. De Chanel Rouge Allure Inkt Le Rouge Liquide Mat 150 staat voor een speciaal soort rood. Een dieprood met veel blauw, paars, wat een warme en vrouwelijke uitstraling heeft. Als de lippen daarentegen wat donkerder moeten worden, is Chanel Rouge Allure Ink Le Rouge Liquide Mat 152 Choquant een uitstekende keuze, met een vleugje noga dat diepte en warmte toevoegt. En Le Rouge Liquide Mat 154 Expérimenté combineert ook culinaire verleidingen met een vleugje chocolade.

De commerciële

De optimale toepassing van Chanel Rouge Allure-inkt.