Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Voor een zachte en effectieve reiniging van de droge huid is er nu een nieuwe huidverzorgingslijnChanel Cleansing . Met hun romige textuur verwennen deze gels en lotions de huid en ontdoen haar van vuil en make-upresten. Tegelijkertijd wordt er veel vocht aan de gezichtshuid toegevoerd, zodat deze optimaal beschermd is tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf.

Chanel Cleansing voedt de huid met kostbare tulpenboomextracten. Het herstelt het evenwicht van de huid en zorgt voor een gladde, egale en frisse teint. De reinigingsgels van het reinigingsmiddel Chanel reinigen en zuiveren de huid intensief met behulp van natuurlijke actieve ingrediënten die zorgen voor soepelheid, welzijn en helderheid. De gezichtshuid wordt gereinigd tot in de poriën en ook vrijgemaakt van hardnekkige afzettingen en vuil. Ongelijkheid en oneffenheden in de teint, die veroorzaakt kunnen worden door vervuiling, worden geëlimineerd. Het resultaat is een gezonde en stralende teint. De producten uit de serie Chanel Cleansing zijn dermatologisch getest en kunnen als bijzonder huidvriendelijk worden geclassificeerd. Ze bereiken de beste resultaten op de normale en droge huid en op de gecombineerde huid.

De toepassing van gels en lotions is eenvoudig en flexibel. Ze kunnen naar wens 's morgens en 's avonds worden gebruikt. De gels of lotions worden aangebracht op een wattenschijfje en gelijkmatig op de droge huid van het gezicht. Ook de hals, het decolleté en de oogzone kunnen met Chanel dit product worden Cleansing gereinigd. Spoel de reinigingslotion na een korte contacttijd af met helder water. Voor een ontspannende verzorging van de huid kunt u vervolgens de Mousse Douceur uit dezelfde serie aanbrengen. Het gaat huidirritaties tegen en voorkomt nieuwe vervuiling met een fijne film. Ontdek de producten uit het verzorgingsprogramma Chanel Cleansing voor een schone en onberispelijke huid.

Het design

Voor het reinigen van de huid en het verwijderen van make-up is er geen betere oplossing dan de serieChanel Cleansing . De gels en lotions verwijderen het vuil uit de poriën en zorgen voor een stralende, gladde en vlekkeloze teint in een twinkelende oogopslag. Tegelijkertijd zijn ze zacht en verzorgend voor de huid. De lotions en gels zijn verkrijgbaar in transparante flessen op glas. Ze maken een nauwkeurige en economische dosering mogelijk en kunnen na gebruik veilig en schoon worden afgesloten met een precies passende zwarte kap. De rechthoekige verpakking is compact, zodat de lotions en gels comfortabel in uw bagage passen en ook onderweg gebruikt kunnen worden. Chanel U Cleansing herkent ze aan hun slanke glazen flacon en Chanel logo.

Het assortiment

Met de gels en lotions uit de huidverzorgingslijn biedt het Cleansing Chanel een optimale oplossing voor het reinigen van de huid en het verwijderen van make-up resten. Chanel Het Cleansing maakt gebruik van kostbare tulpenboomextract en andere natuurlijke actieve ingrediënten voor een perfect reinigend effect. De romige textuur zorgt voor een aangenaam huidgevoel en ontvouwt zijn doeltreffendheid onmiddellijk. De gels en lotions bevrijden de huid van afzettingen en vuil tot in de poriën. Ze zorgen voor een gladde, egale en frisse teint in een oogwenk. Het resultaat is een stralende en vlekkeloze teint. Tegelijkertijd hebben de lotions en gels van het Chanel product Cleansing een uitgebreid verzorgend effect. Ze beschermen de huid tegen schadelijke milieu-invloeden en tegen uitdroging. De gezichtshuid is voorzien van veel vocht en sporenelementen.

Ze zijn zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypes. Ze worden vooral aanbevolen voor de normale en droge huid en voor de gecombineerde huid. Met de geavanceerde dispensers kunnen gels en lotions spaarzaam en naar behoefte worden afgegeven. Voor de toepassing zet je ze op een wattenschijfje. Hiermee streelt men gelijkmatig over de huid van het gezicht. Het decolleté, de oogzone en de hals kunnen ook met de Cleansing producten worden behandeld. Spoel de huid vervolgens af met helder water. De effectieve reiniging bereidt de huid perfect voor op het gebruik van dag- en nachtcrèmes.

Mousse Douceur wordt aanbevolen voor de speciale verzorging van de gestresste huid. Het kalmeert huidirritaties, stimuleert de regeneratie van de huid en beschermt haar tegen nieuwe vervuiling. Ook u kunt vertrouwen op de producten uit de serie voor een zachte en effectieve reiniging Chanel Cleansing van de huid.