Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Voor een zachte en effectieve reiniging van de droge huid is er nu de nieuwe Chanel Cleansing Care-serie. Met hun romige textuur verwennen deze gel en lotions de huid en bevrijden haar van vuil en make-upresten. Tegelijkertijd wordt er veel vocht toegevoerd aan de gezichtshuid, zodat deze optimaal beschermd is tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. Chanel Reiniging voedt de huid met kostbaar tulpenboomextract. Het brengt de huid weer in balans en zorgt voor een gladde, egale en frisse teint. Chanel cleansing gels reinigen en zuiveren de huid intensief met natuurlijke ingrediënten die zorgen voor soepelheid, welzijn en lichtheid. De gezichtshuid wordt tot in de poriën gereinigd en ook bevrijd van hardnekkige afzettingen en vuil. Het verwijdert oneffenheden en ongelijkheden in de teint die kunnen worden veroorzaakt door vervuiling. Het resultaat is een gezonde en stralende teint. De producten uit de Chanel Cleansing serie zijn dermatologisch getest en kunnen als bijzonder huidvriendelijk worden geclassificeerd. Ze bereiken de beste resultaten op een normale en droge huid en op een gemengde huid. De gel en lotions zijn eenvoudig en flexibel in gebruik. Ze kunnen 's ochtends en 's avonds gebruikt worden. De gel of lotions worden op een wattenschijfje aangebracht en gelijkmatig op de droge gezichtshuid aangebracht. De hals, decolleté en oogzone kunnen ook gereinigd worden met Chanel Cleansing. Na een korte contacttijd de reinigingslotion met helder water afspoelen. Voor een ontspannende verzorging van de huid kunt u dan de Mousse Douceur uit dezelfde serie aanbrengen. Het gaat huidirritaties tegen en voorkomt nieuwe vervuiling met een fijne film. Ontdek de producten uit het Chanel reinigingsassortiment voor een schone en onberispelijke huid.

Het design

Er is geen betere oplossing voor het reinigen van de huid en het verwijderen van make-up dan de producten uit het Chanel reinigingsassortiment. De gel en lotions verwijderen het vuil uit de poriën en zorgen in een mum van tijd voor een stralende, gladde en onberispelijke teint. Ze zijn zacht en voedend voor de huid. De reinigingsproducten van Chanel kunnen ook overtuigen met een elegant verpakkingsdesign. De lotions en gels zijn verkrijgbaar in transparante flessen op glas. Ze maken een nauwkeurige en zuinige dosering mogelijk en kunnen na gebruik veilig en schoon worden afgesloten met een precies passende zwarte dop. Het rechthoekige verpakkingsontwerp is compact, zodat de lotions en gels comfortabel in uw bagage passen en ook onderweg gebruikt kunnen worden. Chanel Reiniging is te herkennen aan de slanke glazen fles en het Chanel logo.

Het assortiment

Met de gel en lotions uit het Reinigingsassortiment biedt Chanel een optimale oplossing voor het reinigen van de huid en het verwijderen van make-upresten. Chanel Cleansing maakt gebruik van kostbaar tulpenboomextract en andere natuurlijke ingrediënten voor een perfect reinigende werking. De romige textuur zorgt voor een aangenaam huidgevoel en ontvouwt onmiddellijk zijn effectiviteit. De gel en lotions bevrijden de huid van afzettingen en vuil tot in de poriën. Ze zorgen in een handomdraai voor een gladde, egale en frisse teint. Het resultaat is een stralende en onberispelijke teint. Tegelijkertijd hebben Chanel reinigingslotion en gels een uitgebreid verzorgend effect. Ze beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tegen uitdroging. De gezichtshuid wordt geleverd met veel vocht en sporenelementen. De producten uit Chanel's reinigingsreeks zijn dermatologisch getest. Ze zijn zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypen. Ze worden vooral aanbevolen voor de normale, droge en gemengde huid. Met de rijpe dispensers kunnen de gel en lotions economisch en naar wens worden afgegeven. Voor gebruik wordt hij op een watje gelegd. Hiermee strijkt men gelijkmatig over de huid van het gezicht. Het decolleté, de oogcontour en de hals kunnen ook met de reinigingsproducten behandeld worden. Spoel vervolgens de huid af met helder water. De effectieve reiniging bereidt de huid perfect voor op het gebruik van dag- en nachtcrèmes. Mousse Douceur wordt aanbevolen voor de speciale verzorging van een gestresste huid. Het verlicht huidirritaties, stimuleert de regeneratie van de huid en beschermt haar tegen nieuwe vervuiling. Ook u kunt vertrouwen op de producten uit het Chanel Cleansing-gamma voor een zachte maar effectieve huidreiniging.