Meer informatie:

Betoverende rouge voor de lippen van Chanel

Als u op zoek bent naar een lippenstift die uw lippen een elegante en betoverende blos brengt, dan zijn er Rouge Allure Velvet Extrême geen producten in het assortimentChanel . Deze lipsticks overtuigen door een lichte en zachte textuur. Ze bereiken een sterke opaciteit en een stevige houvast. De textuur werkt als een tweede huid en beschermt de lippen effectief tegen droogte en ongunstige omgevingsfactoren. Daarnaast krijgen de lippen veel vocht en belangrijke voedingsstoffen, vitaminen, sporenelementen en mineralen. Een combinatie van magnesium en natuurlijk rijstpoeder zorgt voor een extra matte afwerking. Bovendien zijn de lippen zacht en glad. De kleurintensiteit wordt ondersteund door sterk geconcentreerde pigmenten. De lippen krijgen een gladde, egale en frisse uitstraling. Groene Matcha-thee, saffierhout en zoete amandelolie produceren Chanel een actief ingrediëntencomplex dat antioxidante eigenschappen ontwikkelt. Broze en gebarsten lippen worden weer in vorm gebracht door huidirritaties te verlichten. Bovendien worden lijnen, onregelmatigheden en rimpels aanzienlijk verminderd voor een gelijkmatige en gladde afwerking. Daarnaast krijgen de lippen een unieke uitstraling. De lippenstift benadrukt de contouren en accentueert de natuurlijke lipvorm perfect. Zes spannende kleurvariaties zorgen voor variatie in de make-up van de lippen, want voor elke gelegenheid en elke gelegenheid is er een passende kleur. De kleuren bevatten rouge-elementen in fijne gradaties, zodat een genuanceerde make-up slaagt. Alle producten in het assortiment Chanel Rouge Allure Velvet Extrême zijn dermatologisch getest. Ze zijn vriendelijk voor de huid en hebben een bijzonder lichte en toch sterke textuur, wat zorgt voor een hoog draagcomfort. Ontdek ook voor de verzorging en make-up van de lippen de potloden uit de serieChanel Rouge Allure Velvet Extrême .

Chanel Lipsticks in elegante verpakking

De producten van de serie Chanel Rouge Allure Velvet Extrême bieden een eenvoudig en elegant verpakkingsontwerp. De lippenstiften zitten in een zwarte koffer. Terwijl de afpelbare hoes langwerpig en afgerond is, heeft de pen zelf een rechthoekig uiteinde waarmee hij losgeschroefd kan worden. Op de buitenste schil ziet u het Chanel logo in het wit. Anders worden er geen designelementen voor de pennen gebruikt. Voor de toepassing, draai de pen met het zeshoekige uiteinde iets naar buiten. Nu kan de rouge gelijkmatig op de lippen worden aangebracht voor een gladde en stralende afwerking. Daarna wordt de hoes gewoon weer aangetrokken. De lippenstift is daarmee betrouwbaar beschermd tegen schade of milieu-invloeden. Dankzij de compacte verpakking nemen de pennen weinig ruimte in de handtas in beslag en zijn ze ook geschikt voor op reis en onderweg. De zes verschillende kleurvarianten van � zijn te onderscheiden door een kleurpunt op de onderkant van de pen.

Veelzijdige lippenmake-up met Rouge Allure Velvet Extrême

Lipsticks uit de serie Chanel Rouge Allure Velvet Extrême combineren verzorging en make-up in één potlood. Tegelijkertijd zorgen de pennen voor een uitstekende dekking en een lange levensduur. Ze vormen een fijne laag die de lippen effectief beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. De kleuren zijn versterkt met pigmenten en zorgen voor een elegante en matte afwerking die minstens acht uur lang in vorm blijft. Het verzorgende effect wordt geleverd door plantaardige actieve ingrediënten verkregen uit saffierhout, Matcha-thee en amandelolie. Ze maken de lippen glad, gelijkmatig en fris. Huidirritaties, maar ook lijntjes, oneffenheden en rimpels worden verlicht. De serie Chanel Rouge Allure Velvet Extrême is verkrijgbaar in zes spannende kleurvarianten. De Nuance 102 Modern dompelt zijn lippen onder in een donkerroze. De verleidelijke kleur past perfect bij klassieke avondkleding. De Nuance 110 Indrukwekkend accentueert de lippen met een helder rood dat een uitstekend contrast biedt met donkere kleding. Het nummer 112 Idéal geeft de lippen een sterke rode kleur. Deze pen accentueert de contouren en zorgt voor een matte en intense afwerking. De 114 Épitome variant tovert een helder roze op de lippen. Deze kleur ondersteunt een ongebruikelijke uitstraling en ziet er fris en levendig uit. 116 Extreem geeft de lippen een donkerrode kleur. De intense kleur geeft een matte afwerking en staat voor klassieke elegantie. 118 Éternel is donkerroze. De verleidelijke kleurtoon zorgt voor volle en gladde lippen. Bovendien kunnen de contouren uitstekend worden benadrukt. Alle kleurvarianten combineren een matte afwerking met uitstekende verzorging en bescherming en een hoog draagcomfort. Voor elke gelegenheid en elke gelegenheid vindt u de juiste kleurvariant. De lippenstift kan uitstekend gefineerd worden, zodat zelfs fijne nuances perfect uitgewerkt kunnen worden. Ze gebruiken ook de verschillende nuances 102 Modern, 110 Indrukwekkend, 112 Idéal, 114 Épitome, 116 Extrême en 118 Éternel uit de serie Chanel Rouge Allure Velvet Extrême om de lippen te verzorgen en samen te stellen.