Meer informatie:

Betoverende rouge voor de lippen van Chanel

Als je op zoek bent naar een lippenstift die een elegante en betoverende blos op je lippen brengt, kun je de producten uit het assortiment niet omzeilenChanel Rouge Allure Velvet Extrême . Deze lippenstift overtuigt met een lichte en zachte textuur. Ze bereiken een sterke ondoorzichtigheid en een veilige grip. De textuur werkt als een tweede huid en beschermt de lippen effectief tegen uitdroging en ongunstige omgevingsfactoren. De lippenstift Chanel biedt intense kleuren en zorgt voor een matte afwerking die tot acht uur meegaat. Bovendien krijgen de lippen veel vocht en belangrijke voedingsstoffen, vitaminen, sporenelementen en mineralen in de lippen. Een combinatie van magnesium en natuurlijk rijstpoeder zorgt voor een extra matte afwerking. Bovendien zijn de lippen zacht en glad. De kleurintensiteit wordt ondersteund door sterk geconcentreerde pigmenten. De lippen krijgen een gladde, egale en frisse uitstraling.
Maar de potloden uit de Rouge Allure Velvet Extrême von-serie Chanel hebben niet alleen een uitstekend make-up effect, maar bieden ook een uitstekend verzorgingseffect. Matcha-thee, saffierhout en zoete amandelolie produceren Chanel een actief ingrediëntencomplex dat antioxiderende eigenschappen ontwikkelt. De brute en gebarsten lippen worden weer in vorm gebracht door huidirritaties te verlichten. Bovendien worden lijnen, onregelmatigheden en rimpels aanzienlijk verminderd voor een gelijkmatige en gladde afwerking. Bovendien krijgen de lippen een unieke uitstraling. De lippenstift benadrukt de contouren en accentueert de natuurlijke lipvorm perfect.
Zes spannende kleurvariaties zorgen voor afwisseling in de lippen make-up, omdat er voor elke gelegenheid en elke gelegenheid een passende kleur is. De kleuren bevatten rouge-elementen in fijne gradaties, zodat een genuanceerde make-up slaagt.
Alle producten uit de serie Chanel Rouge Allure Velvet Extrême zijn dermatologisch getest. Ze zijn vriendelijk voor de huid en hebben een bijzonder lichte maar sterke textuur, die zorgt voor een hoog draagcomfort. Ontdek de potloden uit de serie Chanel Rouge Allure Velvet Extrême voor de verzorging en make-up van uw lippen.

Chanel Lipsticks in elegante verpakking

De producten van de serie Chanel Rouge Allure Velvet Extrême bieden een eenvoudig en elegant verpakkingsontwerp. De lippenstift zit in een zwarte koffer. De afpelbare huls is langwerpig en afgerond, maar de pen zelf heeft een rechthoekig uiteinde waardoor hij losgeschroefd kan worden. Het Chanel logo in het wit is te zien op de buitenste schil. Anders worden er geen designelementen gebruikt voor de pennen. Voor het aanbrengen, draai de pen met het zeshoekige uiteinde iets naar buiten. Nu kan de rouge gelijkmatig op de lippen worden aangebracht voor een glad en stralend resultaat. Daarna wordt de hoes er gewoon weer op gezet. De lippenstift is daardoor betrouwbaar beschermd tegen schade of invloeden van buitenaf. Dankzij de compacte verpakking nemen de pennen weinig ruimte in de handtas in beslag en zijn ze ook geschikt voor op reis en onderweg. De zes verschillende kleurvarianten zijn Rouge Allure Velvet Extrême te herkennen aan een kleurpunt aan de onderkant van de pen.

Veelzijdige lippenmake-up met Rouge Allure Velvet Extrême

De lippenstiften uit de serie Chanel Rouge Allure Velvet Extrême combineren verzorging en make-up in één potlood. De unieke lippenstift wordt door Chanel ons gekenmerkt door een lichte textuur, die zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Tegelijkertijd zorgen de pennen voor een uitstekende dekking en een lange houdbaarheid. Ze vormen een fijne laag die de lippen effectief beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. De kleuren zijn versterkt met pigmenten en zorgen voor een elegante en matte afwerking die minstens acht uur in vorm blijft. Het verzorgende effect wordt verkregen door de actieve kruidenbestanddelen uit saffierhout, Matcha-thee en amandelolie. Ze maken de lippen glad, gelijkmatig en fris. Huidirritaties, evenals lijntjes, builen en rimpels worden verlicht.
De serie Chanel Rouge Allure Velvet Extrême is verkrijgbaar in zes spannende kleurvariaties. De Nuance 102 Modern dompelt zijn lippen onder in donkerroze. De verleidelijke kleur past perfect bij klassieke avondkleding. De Nuance 110 Indrukwekkende Nuance 110 accentueert de lippen met een helder rood dat een uitstekend contrast biedt met donkere kleding. Het nummer 112 Idéal geeft de lippen een sterke rode kleur. Deze pen accentueert de contouren en zorgt voor een matte en intense afwerking. De 114 Épitôme-variant tovert een fel roze op de lippen. Deze kleur ondersteunt een ongebruikelijke uitstraling en ziet er fris en levendig uit. 116 Extreem geeft de lippen een donkerrode kleur. De intense kleur geeft een matte afwerking en staat voor klassieke elegantie. 118 Éternel is donkerroze. De verleidelijke kleurtoon zorgt voor volle en gladde lippen. Bovendien kunnen de contouren uitstekend worden benadrukt.
Alle kleurvarianten combineren een matte afwerking met uitstekende verzorging en bescherming en een hoog draagcomfort. Voor elke gelegenheid en elke gelegenheid vindt u de juiste kleurvariant. De lippenstift kan uitstekend gefineerd worden, zodat zelfs fijne nuances perfect kunnen worden uitgewerkt. Ze gebruiken ook de verschillende tinten 102 Modern, 110 Indrukwekkend, 112 Idéal, 114 Épitome, 116 Extrême en 118 Éternel uit de serie Chanel Rouge Allure Velvet Extrême voor lipverzorging en make-up.