Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

19 391
toepassen
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gecreëerd door oude meester Jacques Polge, is Chanel Chance, uitgebracht in 2002, een bloemig-frisse geur en zo opwindend als een unieke Chance.

De geur nodigt vrouwen uit om te doen als Coco Chanel en te profiteren van elke Chance die op hun pad komt.

Chanel Chance goedkoop kopen

De geur +

Chanel Kans, de frisse bloemige vrouwengeur

Chanel's Chance geur is onverwacht bloemig en verrassend met zijn verschillende facetten. Een geur die voortdurend verandert en altijd nieuwe verrassingen in petto heeft. Alleen de beste grondstoffen zijn te vinden in deze spannende creatie.

Het opent met dynamische accenten van ananas, roze peper en iris. In de hartnoot, componenten van citrusvruchten en jasmijn geven het een sensuele noot. Terwijl warme, zachte akkoorden zoals muskus, patchoeli en vanille samensmelten in de basisnoot. Dit geeft de geur een heel eigen karakter. Een geur voor iedere vrouw en voor iedere dag.

De geur wordt gepresenteerd in een fles die ongebruikelijk is voor Chanel. Chanel gebruikte voor het eerst een ronde fles in deze geur. De creatie schittert met zijn uitgebalanceerde mix, die alle facetten van de vrouwelijke persoonlijkheid op de meest voordelige manier benadrukt. Sinds de oprichting in 2002 heeft de creatie van Jacques Polge miljoenen vrouwenharten gekost en is het een echte klassieker onder vrouwengeuren geworden.

Hartnoten:
Parfümeur:
Jacques Polge
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Chance met vier sterren of meer
4,66 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Woured
deo Chance

Aangename en discrete geur, houdt zeer lang aan. Bij hogere temperaturen iets minder geschikt, dan eerder als vervanger voor parfum te gebruiken.

Commentaar van Sabine
Heerlijk fris zoete geur.

Zoet frisse geur. Chique en beslist niet (te) zware geur.. Voor elke dag,maar zeker ook voor feestelijke gelegenheden. Blijf je de hele dag ruiken. Ik krijg er veel complimenten over.

Commentaar van Recamus1969
elegant en warm

Deze geur is lekker zacht en heel stijlvol en elegant. Van begin tot einde duidelijk aanwezig. Bevat vanille, muskus, patchouli en vetiver maar ook citrus. De flacon ligt perfect in de hand. beveel deze graag aan!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Chanel Chance in vergelijking met de SRP