Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Chanel Kans, de frisse bloemige vrouwengeur

Chanel's Chance geur is onverwacht bloemig en verrassend met zijn verschillende facetten. Een geur die voortdurend verandert en altijd nieuwe verrassingen in petto heeft. Alleen de beste grondstoffen zijn te vinden in deze spannende creatie.

Het opent met dynamische accenten van ananas, roze peper en iris. In de hartnoot, componenten van citrusvruchten en jasmijn geven het een sensuele noot. Terwijl warme, zachte akkoorden zoals muskus, patchoeli en vanille samensmelten in de basisnoot. Dit geeft de geur een heel eigen karakter. Een geur voor iedere vrouw en voor iedere dag.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De geur wordt gepresenteerd in een fles die ongebruikelijk is voor Chanel. Chanel gebruikte voor het eerst een ronde fles in deze geur. De creatie schittert met zijn uitgebalanceerde mix, die alle facetten van de vrouwelijke persoonlijkheid op de meest voordelige manier benadrukt. Sinds de oprichting in 2002 heeft de creatie van Jacques Polge miljoenen vrouwenharten gekost en is het een echte klassieker onder vrouwengeuren geworden.

alle klanten beoordelen positieve
Chanel Chance
4 of 5 sterren

4,83 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen

Commentaar van
Topper
Heerlijke, decente geur. Tijdig en cremeachtig. Houdt lekker lang aan op de huid en ook de kleding ruikt 's avonds nog steeds lekker.
Commentaar van
deo Chance
Aangename en discrete geur, houdt zeer lang aan. Bij hogere temperaturen iets minder geschikt, dan eerder als vervanger voor parfum te gebruiken.
Commentaar van
Zeer hoogwaardig parfum
Chanel is echt een erk dat al jaren bij de top hoort. Ik ben gek op deze geur. Geen enkel ander parfum is het gelukt om mij zo te overtuigen.

Ster parfumeur Jacques Polge creëerde Chanel kans

De maker van Chanel's Chance parfum is de Franse Jacques Polge. Polge werkt sinds 1978 bij Chanel en is de derde parfumontwikkelaar in de geschiedenis van het bedrijf. Iemand die precies weet hoe Mademoiselle Chanel vandaag parfums wil hebben. Hij kweekt jasmijn, rozen, salie en ylang-ylang in speciale delen van de aarde en waakt over de zuiverheid van de extracten zelf.

Tot zijn creaties behoren Une Fleur de Chanel, Sycomore, Platinum Égoïste, N°5 Eau Première, N°22, N° 19 Poudré, Jersey, Gardènia en vele andere beroemde en populaire creaties van Chanel, Tiffany, Ungaro en Yves Saint Laurent.

Jacques Polge groeide op in Grasse, de parfumhoofdstad van de wereld. Na zijn studie filologie besloot hij een parfumopleiding te volgen. Sinds 1978 stelt hij zijn fijne neus exclusief ter beschikking van Chanel. In zijn laboratorium ontwikkelde de meester ook baanbrekende parfums zoals Coco, Chanel Égoïste en Allure.

Verbazingwekkend: de succesvolle parfumeur draagt geen geur om irritatie van zijn reukzin te voorkomen. Maar, zei hij zelf, hij parfumeert zijn auto en zijn huis - natuurlijk met zijn eigen creaties. De ster van de industrie leverde toevallig een nieuw meesterwerk. De creatie glanst met haar frisse bloemige karakter en benadrukt elk facet van de vrouwelijke persoonlijkheid op een voordelige manier.

Chanel Chanel Chance fles betovert met een vrouwelijke uitstraling

De fles naar de geur Chanel Chanel Chanel is zeer vrouwelijk en klassiek. De ronde vorm is een absolute Hand flatterer en eenvoudig in gebruik. Clear glass vormt een mooi fijn contrast met de subtiele kleur van de geur. Een blikvanger zijn de zilverkleurige sproeiknop en de transparante sluiting.

In de glazen fles zweeft een heerlijk vrouwelijke geur, die dankzij zijn betoverende compositie al lang op weg is om een internationale klassieker te worden. Met de akkoorden van ananas, hyacint, iris en roze peper opent de creatie dynamisch en wekt ze nieuwsgierigheid naar de toekomst. Bovendien geven de citrusvruchten in het hart van Jacques Polge's schepping die bepaalde dingen.

By muskus, patchouli, vanille en vetiver de schepping is voltooid aangenaam warm. Chanels kans slaagt er als geen ander in om de vrouwelijke aspecten van vrouwelijkheid op de voordeligste manier te accentueren. Wat een verleidelijk en sensueel parfum!

Russisch topmodel is het gezicht van Chanel kans

Het gezicht van Chanel Chance is het Russische model Anne Vyalitsyna. De fotograaf van de campagne is de Franse grafisch ontwerper en fotograaf Jean-Paul Goude. Goude creëerde succesvolle campagnes voor Perrier, Citroën, Kodak en Chanel. Vyalitsina werkte al voor bekende labels als Anna Molinari, Chloé en Sportmax. Ze is verschenen op tijdschrifthoezen van Vogue, ELLE en Glamour en heeft zich al aangemeld voor tal van modehuizen. Onder andere voor Chanel, Prada, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Miu Miu en Givenchy.

Een jonge, dynamische plek die net zo verfrissend en licht is als zijn geuren.

Anne Vyalitsina is ook te vinden in de roddelzuilen. Onlangs kreeg ze haar eerste kind bij haar vriendje en plaatste haar kleine geluk in de sociale media. Daar schreef het model over de nakomelingen: "Welkom in de wereld, Baby Alaska! Uw kleine voeten schommelen reeds mijn wereld. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest! Adam en ik konden niet trotser zijn".

Het bekende model adverteert met zijn prachtige gezicht voor een geur die al lang een klassieker is onder vrouwengeuren. Kans betovert met zijn mix van verrassende, sprankelende en romantische noten. Maar bovenal krijgt de creatie dat zekere iets uit haar bloemige invloeden.

Het aroma van het elixer is royaal en verleidelijk tegelijk. De fles is ontworpen in bijpassende vrouwelijke vormen. Edel en tegelijkertijd heel sexy.