Geen resultaten resultaat: resultaten:

"Een Chance bood zich aan mij aan en ik nam haar in beslag."

CocoChanel , de legendarische modeontwerper en oprichter van Chanel Coco, was een buitengewone vrouw die het Chance gebruikte wanneer ze zich aan haar aanbood. Chanel Chance Roept vrouwen op het te doen zoals zij.

Gemaakt door de oude meester Jacques Polge, is Chance een bloemig-frisse geur en even opwindend als uniekChance .

Chanel Chance kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Chanel Kans, de frisse bloemige vrouwengeur

Chanel's Chance geur is onverwacht bloemig en verrassend met zijn verschillende facetten. Een geur die voortdurend verandert en altijd nieuwe verrassingen in petto heeft. Alleen de beste grondstoffen zijn te vinden in deze spannende creatie.

Het opent met dynamische accenten van ananas, roze peper en iris. In de hartnoot, componenten van citrusvruchten en jasmijn geven het een sensuele noot. Terwijl warme, zachte akkoorden zoals muskus, patchoeli en vanille samensmelten in de basisnoot. Dit geeft de geur een heel eigen karakter. Een geur voor iedere vrouw en voor iedere dag.

De geur wordt gepresenteerd in een fles die ongebruikelijk is voor Chanel. Chanel gebruikte voor het eerst een ronde fles in deze geur. De creatie schittert met zijn uitgebalanceerde mix, die alle facetten van de vrouwelijke persoonlijkheid op de meest voordelige manier benadrukt. Sinds de oprichting in 2002 heeft de creatie van Jacques Polge miljoenen vrouwenharten gekost en is het een echte klassieker onder vrouwengeuren geworden.

Kopnoten
Ananas
Hyacint
Iris
Patchoeli
Roze Peper
Hartnoten
citrus
Basisnoten
muskus
Patchoeli
vanille
Vetiver

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Chance met vier sterren of meer
4,83 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar Donwo1969 van 06. december 2014
Topper

Heerlijke, decente geur. Tijdig en cremeachtig. Houdt lekker lang aan op de huid en ook de kleding ruikt 's avonds nog steeds lekker.

Commentaar Woured van 23. november 2014
deo Chance

Aangename en discrete geur, houdt zeer lang aan. Bij hogere temperaturen iets minder geschikt, dan eerder als vervanger voor parfum te gebruiken.

Commentaar Therwayst van 14. oktober 2014
Zeer hoogwaardig parfum

Chanel is echt een erk dat al jaren bij de top hoort. Ik ben gek op deze geur. Geen enkel ander parfum is het gelukt om mij zo te overtuigen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 409
toepassen
vandaag tot-12%