Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het parfum, dat in 2002 werd uitgebracht Chanel Chance door de oude meester Jacques Polge, is een bloemrijke frisse geur en even opwindend als uniekChance .

De geur moedigt vrouwen aan om hetzelfde te doen met Coco Chanel en te profiteren van elke Chance n die ze hen aanbiedt.

Chanel Chance kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Chanel Kans, de frisse bloemige vrouwengeur

Chanel's Chance geur is onverwacht bloemig en verrassend met zijn verschillende facetten. Een geur die voortdurend verandert en altijd nieuwe verrassingen in petto heeft. Alleen de beste grondstoffen zijn te vinden in deze spannende creatie.

Het opent met dynamische accenten van ananas, roze peper en iris. In de hartnoot, componenten van citrusvruchten en jasmijn geven het een sensuele noot. Terwijl warme, zachte akkoorden zoals muskus, patchoeli en vanille samensmelten in de basisnoot. Dit geeft de geur een heel eigen karakter. Een geur voor iedere vrouw en voor iedere dag.

De geur wordt gepresenteerd in een fles die ongebruikelijk is voor Chanel. Chanel gebruikte voor het eerst een ronde fles in deze geur. De creatie schittert met zijn uitgebalanceerde mix, die alle facetten van de vrouwelijke persoonlijkheid op de meest voordelige manier benadrukt. Sinds de oprichting in 2002 heeft de creatie van Jacques Polge miljoenen vrouwenharten gekost en is het een echte klassieker onder vrouwengeuren geworden.

Kopnoten:
Ananas
Hyacint
Iris
Patchoeli
Roze Peper
Hartnoten:
citrus
Basisnoten:
muskus
Patchoeli
vanille
Vetiver
Parfumeur:
Jacques Polge
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Chance met vier sterren of meer
4,83 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar van Sabinge
Super lichaamsverzorging

Mijn vrouw ligt op dit moment in het ziekenhuis en verzorgt zich onder andere met deze Chanel Chance body lotion. Omdat ze haar zo goed verzorgd hebben en ze de geur zo lekker vonden, krijgen twee zusters nu deze flacon als cadeau.

Commentaar van Donwo1969
Topper

Heerlijke, decente geur. Tijdig en cremeachtig. Houdt lekker lang aan op de huid en ook de kleding ruikt 's avonds nog steeds lekker.

Commentaar van Woured
deo Chance

Aangename en discrete geur, houdt zeer lang aan. Bij hogere temperaturen iets minder geschikt, dan eerder als vervanger voor parfum te gebruiken.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Chanel Chance in vergelijking met de SRP
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 391
toepassen
vandaag tot-22%1