Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De producten van de Chanel Stylo Sourcils Waterproof serie bieden volumineuze en goed verzorgde wenkbrauwen. Deze zijn optimaal voorbereid op de dagmake-up als op de avondmake-up. Met het dubbelzijdige uiteinde kan een dichte krans worden bereikt, die wordt versterkt door een uitstekende kleurintensiteit. Scheiding en definitie slagen zonder problemen.

Hoge pigmentatie en een waterdichte formule zorgen ervoor dat Chanel Stylo Sourcils Waterproof onmiddellijk zijn effect ontwikkelt en behoudt, zelfs bij slecht weer. De unieke combinatie van kruideningrediënten, die de groei, elasticiteit, kracht en volheid van de wenkbrauwen verhogen, verdient speciale vermelding. Terwijl oliën en pigmenten de hechting en het dekkend vermogen verhogen, versterken en voeden vitamine Eacetaat en provitamine B5 de wimpers. De met polymeren en wassen versterkte textuur droogt snel zonder te verzwaren, afbrokkelen of druppelen. Vermeldenswaard is ook de uitstekende bedekking en het vasthouden van kracht van de Chanel wenkbrauw potlood.

De textuur is zacht smeltend en vormt een fijne film die het wimperhaar voor een lange tijd beschermt. Bovendien wordt een onnavolgbare glans gecreëerd. De producten uit de Chanel Stylo Sourcils Waterproof-serie zijn ook een echte aanwinst op het gebied van kleur. De stijlvolle kleur hecht zich aan de eerste penseelstreek, zodat de tinctuur spaarzaam kan worden gebruikt. Met 804 Blond Doré, 806 Blond Tendre, 810 Brun Profond en 812 Ébéne kunt u de wenkbrauw make-up perfect aanpassen aan uw eigen haarkleur. Dit zorgt voor een frisse en natuurlijke afwerking voor een intense look. Ook u kunt voor uw oogmake-up rekenen op de rijke en flexibel toepasbare mascara uit de zorgserie Chanel Stylo Sourcils Waterproof.

Het design

De producten uit het Chanel Stylo Sourcils Waterproof-gamma zijn de perfecte keuze voor professionele en elegante oogmake-up. De unieke wenkbrauwpotloden van Chanel zijn bijzonder slank en handig. De dubbelzijdige tip zorgt bovendien voor een uitstekende handling. Aan de ene kant heeft het potlood een afgeschuinde geleidingsdraad waarmee de wenkbrauwlijn precies kan worden getraceerd. Aan de andere kant zit een fijne spiraalborstel, die helpt om de wenkbrauwen te scheiden en te definiëren. Met deze apparatuur combineert het Chanel wenkbrauwpotlood twee taken in één verzorgingsproduct.

Na gebruik kunnen het lood en de borstels worden afgedekt en effectief worden beschermd. De compacte en handige pen past altijd in uw bagage en is ook geschikt om mee te nemen op reis. De wenkbrauwpotloden uit de Chanel Stylo Sourcils Waterproof serie zijn allemaal zwart van kleur, zodat de inscriptie en het Chanel logo in wit goed uitkomen.

Het assortiment

Om de wenkbrauwen te definiëren en vorm te geven, zijn de wenkbrauwpotloden uit de Chanel Stylo Sourcils Waterproof serie een uitstekende keuze. Door hun delicate textuur vormen ze een fijne film die de wenkbrauwen effectief en duurzaam beschermt tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. Ook de verzorgende werking van dit product is indrukwekkend.

Kanel wenkbrauw potloden gebruiken plantaardige ingrediënten om de wenkbrauwen meer lichaam, volume en weerstand te geven. De waterdichte formule en de toevoeging van natuurlijke wax zorgen voor een uitstekende hechting en dekkracht. De dubbelzijdige punt is bijzonder gunstig voor het gebruik. De pen combineert een afgeschuinde geleidingsdraad voor het traceren met een fijne spiraalborstel voor het definiëren. Zo worden twee verzorgingsstappen gecombineerd in één product.

Chanel's Stylo Sourcils Waterproof assortiment is de perfecte manier om je wenkbrauwen vorm te geven. Hun groei wordt bevorderd, ze worden versterkt en krijgen meer elasticiteit en momentum. Ook de intensiteit van de kleuren is bijzonder indrukwekkend en wordt door een beproefde combinatie van pigmenten en oliën bijzonder geaccentueerd. De wenkbrauwen zijn perfect te accentueren en worden een fascinerende blikvanger.

Chanel heeft voor elk haar de juiste kleur; 804 Blond Doré voor blond haar, 806 Blond Tendre voor donker blond haar, 810 Brun Profond voor brunette haar en 812 Ébéne voor zwart haar. Alle Chanel Stylo Sourcils Waterproof producten zijn dermatologisch getest en ook geschikt voor de gevoelige huid of haar. De Chanel wenkbrauw potlood is onverslaanbaar als het gaat om precisie in de toepassing. Scheiden, definiëren, traceren, corrigeren en mengen is kinderspel met de afgeschuinde geleidingsdraad en de spiraalborstel. Ook u kunt bij het perfectioneren van uw oogmake-up vertrouwen op de praktische pennen uit de Waterproof Care-serie van Chanel Stylo Sourcils.