Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chanel Égoïste Platinum

De geur +

Chanel Égoïste Platinum, de houtachtige en pittige mannengeur.

Chanel Égoïste Platinum is een houtachtige mannengeur die wordt gedomineerd door een intense muskuskarakter en licht bloemige elementen. De geur van de mannen, die in 1993 door Jacques Polge werd gecreëerd, is nog steeds zeer modern en innovatief dankzij de atypische bloemige geurelementen, aangezien bloemenaroma's in de jaren negentig van de vorige eeuw zelden werden gebruikt in mannengeurtjes.

De houtachtige mannelijke kanaal Égoïste Platinum wordt geopend met een aromatische hoofdnoot rozemarijn, lavendel, sprankelende neroli en graanaroma' s. In de hartnoot onthult Chanel Égoïste Platinum vervolgens zijn bloemengeuren van jasmijn en geraniums, afgerond met aromatische saliearoma's en bittere galbanumharsen.

De basisnoot van de aantrekkelijke Chanel geur Chanel Égoïste Platinum bestaat deels uit woody elementen ceder en sandelhout, deels uit aromatische taartartachtige aroma's zoals amber, eikenmos en vetiver en deels uit een intense muskus noot, die typisch is voor het typische musk karakter van de Eau. Ingrediënten voor een genuine klassieker .

Kopnoten:
Rozemarijn
Lavendel
Neroli
graan
Hartnoten:
Salie
Jasmijn
Galbanum
Geranium
Basisnoten:
Ambra
Cederhout
Sandelhout
Eikenmos
Vetiver
Parfumeur:
Jacques Polge
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Égoïste Platinum met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Boally
helemaal super

Snelle afwikkeling, ik koop hier graag ;-). Prima service en heerlijke geur. Geen verschil met wat ik in de winkel koop, alleen een veel betere prijs. Kom hier zeker weer terug!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 392
toepassen
vandaag tot-5%1