Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

21 391
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chanel Égoïste Platinum

De geur +

Chanel Égoïste Platinum, de houtachtig-tartelige geur voor mannen

Chanel Égoïste Platinum is een houtachtige geur voor mannen die wordt gedomineerd door een intens muskusachtig karakter en licht bloemige elementen. De mannengeur werd in 1993 gecreëerd door Jacques Polge en heeft vandaag de dag nog steeds een zeer moderne en innovatieve uitstraling dankzij de atypische bloemige geurelementen, aangezien bloemige aroma's in de jaren '90 zelden werden gebruikt in mannengeuren.

De houtachtige, mannelijke Chanel Égoïste Platinum opent met een aromatische topnoot van rozemarijn, lavendel, pittige neroli en aroma's van granen. In de hartnoot ontvouwt Chanel Égoïste Platinum vervolgens zijn bloemige geurelementen van jasmijn en geranium, die worden afgerond met aromatische saliearoma's en wrange galbanumhars.

De basisnoot van de aantrekkelijke geur Chanel Égoïste Platinum bestaat deels uit de houtachtige elementen van ceder- en sandelhout, deels uit aromatische, wrange aroma's als ambergris, eikenmos en vetiver en deels uit een intense muskusnoot, die verantwoordelijk is voor het typische muskusachtige karakter van de eau de toilette. Ingrediënten voor een echte klassieker.

Parfümeur:
Jacques Polge
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Égoïste Platinum met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Boally
helemaal super

Snelle afwikkeling, ik koop hier graag ;-). Prima service en heerlijke geur. Geen verschil met wat ik in de winkel koop, alleen een veel betere prijs. Kom hier zeker weer terug!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten