Meer informatie:

Het concept

Chanel staat bekend om haar uitzonderlijke huidverzorgings- en anti-verouderingsproducten en uitstekende parfums. De Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat serie is een nieuwe make-up lijn die een frisse en stralende teint geeft en ook de huid verzorgt tot in de diepere lagen. Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat bedekt de huid met zijn vloeibare textuur als een fijne film, verfrist haar en hydrateert haar voortdurend. Dit voorkomt uitdroging, vooral bij hoge temperaturen.
Daarnaast gebruiken de producten van de Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat serie plantaardige werkzame bestanddelen om de huid effectief te regenereren en te verzorgen. Na korte tijd herwint de teint zijn vitaliteit en helderheid. Tegelijkertijd wordt de huid ontspannen en verfijnd. Oneffenheden en ongelijkheden kunnen perfect in evenwicht worden gebracht met Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat. Dit zorgt voor een gelijkmatige en natuurlijke uitstraling.
De producten van de Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat serie bieden een zijdezachte en stralende afwerking. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en toe te passen. Dep de romige make-up van Chanel met je vingertoppen en spreid gelijkmatig over je gezicht. Tassels of borstels zijn niet nodig. Dit betekent dat tussendoor ook een snelle toepassing mogelijk is. Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes.
Bovendien is deze make-up verkrijgbaar in tien verschillende kleurvariaties, waardoor de natuurlijke kleur van de huid gemakkelijk kan worden nagebootst. Met Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat kunnen subtiliteiten en nuances perfect worden uitgewerkt. Ook de verzorgende werking van deze make-up van Chanel is overtuigend. De huid wordt weer snel jonger en vitaler. Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat bestrijdt tekenen van huidveroudering effectief. Zo wordt in een handomdraai een frisse en natuurlijke teint bereikt. De stralende afwerking geeft het gezicht meer helderheid en vitaliteit.

Het design

Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat zorgt voor een egale en frisse teint. Maar het kan ook overtuigen met een fantastisch verpakkingsontwerp. De producten uit het cosmetische assortiment Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat zijn verkrijgbaar in slanke dispensers. Deze maken een schone en economische dosering van de emulsie mogelijk en zijn hygiënisch hersluitbaar met een dop.
Omdat de dispensers van transparant glas zijn, is het vulniveau direct te herkennen. Het kleine en compacte verpakkingsdesign van Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat zorgt ervoor dat deze make-up ook onderweg gebruikt kan worden. Een luxe voor je huid waar je jezelf te allen tijde op moet trakteren.

Het assortiment

De producten uit het cosmetische assortiment Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat zijn een nieuwe make-up van Chanel. Net als alle andere Chanel producten, overtuigt deze make-up met zijn hoge kwaliteit en ongecompliceerde toepassing. Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat is snel en eenvoudig zonder hulpmiddelen aan te brengen en kan daarom ook spontaan tussendoor worden aangebracht. Kruiden actieve ingrediënten zorgen ervoor dat de gezichtshuid merkbaar wordt verkwikt en duurzaam van vocht wordt voorzien.
Chanel's make-up balanceert ook vakkundig kleurverschillen en oneffenheden van de huid. Op deze manier ziet de huid er egaal en gaaf uit. De teint glanst met nieuwe frisheid en vitaliteit. De dermatologisch geteste Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat is huidvriendelijk en harmonieert met elk huidtype. Bijzonder positief is de grote verscheidenheid aan kleuren waarin deze make-up van Chanel beschikbaar is. Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat is verkrijgbaar in tien verschillende tinten.
Zo kan elke natuurlijke huidskleur perfect worden nagebootst. Schakeringen en gradaties zijn gegarandeerd met het brede scala aan kleuren. Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat is verkrijgbaar in de varianten Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat 20 Clair, 10 Limpide, Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat 25 Pétale, 30 Cendre, Chanel Vitalumière Fluide de Teint Éclat 40 Beige, 45 Rosé, Chanel Vitalumière Fluids de Complexion Éclat 50 Naturel, 60 Hâlé, Chanel Vitalumière Fluide de Complexion Éclat 70 Beige en Chanel Vitalumière Fluide de Complexion Éclat 80 Beige.