Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Het merk Chanel gaat terug op Coco Chanel, een van de meest invloedrijke modeontwerpers van de afgelopen eeuw. Haar carrière begon in 1909 met de opening van een hoedenstudio in Parijs. Haar succes stelde haar in staat om nog meer modewinkels op te zetten en in 1914 richtte ze haar eigen bedrijf op. Daar was ze tot haar dood actief op 87-jarige leeftijd in 1971. Maar het bedrijf maakte naam, niet alleen in de mode-ontwerp, maar ook op het gebied van parfum en cosmetica. De beroemde Chanel No. 5 geur, waarvan de wortels teruggaan tot 1922, is nog steeds beschikbaar vandaag. In de loop der jaren zijn naast verschillende wereldberoemde parfums voor mannen en vrouwen ook hoogwaardige productlijnen op het gebied van huidverzorging en decoratieve cosmetica ontwikkeld.
Het Chanel Précision Sublimage assortiment omvat producten voor gezichtsreiniging, dagelijkse verzorging, intensieve en speciale behandelingen. De hoogwaardige antiverouderingsreeks voor vrouwen voorkomt vroegtijdige huidveroudering en vermindert de eerste tekenen van huidveroudering. Dit gebeurt voornamelijk door het stimuleren van het eigen regeneratievermogen van de huid. Het grondstoffencomplex dat ten grondslag ligt aan alle producten uit de serie heet Planifolia PFA. Met een speciaal procédé, dat Chanel zelf heeft ontwikkeld en gepatenteerd, kan dit stoffencomplex worden verkregen uit de vanille planifolia. Het is een soort vanille die groeit in Madagaskar. De werkzame stof verbetert het uiterlijk van de huid op vier manieren. Aangezien het de vorming van het collageen en elastine van de huid zelf bevordert, wordt de huid steviger en dichter, wat ook na enige tijd met regelmatig gebruik in stevigere en gladdere gezichtscontouren kan worden gezien.
Planifolia PFA ondersteunt ook het vochtvasthoudende vermogen van de huid door het activeren van een heparinebindende factor. Het ziet er zachter en gladder uit en rimpels uit de droogte verdwijnen. De stof beïnvloedt ook de productie van huidpigment melanine. Het kan dus ouderdomsvlekjes en andere onregelmatigheden in de pigmentdistributie compenseren. De vierde huidverbeterende eigenschap van de belangrijkste werkzame stof in de Chanel Précision Sublimage serie is haar vermogen om de microcirculatie te stimuleren. Naast het Planifolia PFA-complex worden ook andere productspecifieke werkzame bestanddelen gebruikt. De cosmetica ruikt aangenaam discreet naar vanille, wat de toepassing een extra feel good-factor geeft.
alle klanten beoordelen positieve
Chanel Précision Sublimage
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Chanel Précision Sublimage Masque Régénérant Fondamental
Voor mij gaat er op gebied van huid- en oogverzorging niets boven Chanel. Je betaalt de hoofdprijs, maar je krijgt ook het beste van het beste.
Commentaar van
Chanel Précision Sublimage
geschikt voor alle huidtypen. De huid wordt egaal, stralend en mooi. Voor een perfect huidbeeld en volmaakte schoonheid. Ik voel me net een koningin.
Commentaar van
Vooral voor de rijpere huid
Deze huid is vooral voor de rijpere huid een echt wondermiddel. Trekt heel snel in. De prijs lijkt eerst zeer hoog, maar als je ziet hoe weinig je gebruikt, valt de prijs ook weer mee.

Het design

De productverpakking onderstreept het luxueuze en bijzondere karakter van de Chanel Précision Sublimage serie en is zeer decoratief in de badkamerrekken. De crèmes schitteren goudkleurig door de transparante wanden van de zware glazen potten. Zwarte deksels maken het edele ontwerp compleet. De lotions en serums voor reiniging of speciale verzorging kunnen eenvoudig en efficiënt uit bijpassende crèmekleurige pompdispensers en slangen worden verwijderd. Het ontwerp is dan ook uiterst nobel en puristisch. De hele focus ligt op de crèmes zelf. Door hun compacte vorm zijn ze ook mee te nemen op reis.

Het assortiment

De producten van de cosmeticaserie Chanel Précision Sublimage zijn op elkaar afgestemd en voldoen aan verschillende zorgbehoeften. De rijke en zachte reinigingsgel Démaquillant Confort Suprême is geschikt voor het gezicht en de ogen en verwijdert ook waterdichte make-up. De drie huidverzorgingscrèmes uit de serie hebben verschillende texturen. Elk van deze crèmes stimuleert de regeneratieve kracht van de huid, voorziet haar van voedingsstoffen en vocht en ondersteunt zo de versteviging van de gezichtscontouren en het gladstrijken en verstevigen van de gelaatstrekken. La Crème Texture Fine heeft een bijzonder fijne en lichte textuur.
Het is daarom vooral geschikt voor de dagopvang, net als het licht La Crème Universelle. De La Crème Suprême is rijker. Het voedt en regenereert de huid ook 's nachts. De Riche Yeux Régénérant Fondamental cream is verkrijgbaar voor speciale verzorging van de bijzonder gevoelige oogzone. Een speciaal oogcomplex gaat zwelling, schaduwen en tekenen van huidveroudering tegen. De Régénérant Fondamental fluid is een verzorgingsvloeistof voor een bijzonder frisse en gladde teint. Een speciaal serum is de Essence Cellulaire Détoxifiante. Het ontgift de huid met behulp van een actief ingrediënt uit de gouden bloemen van de Himalaya, remt vroegtijdige huidveroudering en verhoogt het vermogen van de huid om verdere verzorgende stoffen te absorberen. Het Régénérant Fondamental masker is een intensief voedend masker met een hoge concentratie actieve ingrediënten, een zachte textuur en een ontspannend effect.

De commerciële

Het juiste gebruik van Chanel Précision Sublimag.