Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Chanel staat bekend om haar innovatieve verzorgings- en make-up producten. De producten uit het Chanel Les Beiges Poudre assortiment bieden een frisse en lichte make-up die snel kan worden aangebracht en een fantastisch effect creëert. Chanel Les Beiges Poudre geeft de huid een mooie en natuurlijke teint. Bovendien zorgt het poeder voor een langdurige frisheid en een aangenaam gevoel van welzijn.
De zachte textuur van Chanel Les Beiges Poudre vergemakkelijkt het aanbrengen en verwent de huid. Het poeder past zich perfect aan elk huidtype en elke huidskleur aan. Chanel Les Beiges Poudre is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Chanel poeder produceert niet alleen een stralende helderheid, maar heeft ook antioxiderende eigenschappen. Het beschermt de huid effectief tegen UV-stralen en invloeden van buitenaf. Chanel Les Beiges Poudre beschikt over het SPF 15 lichtbeschermingsfilter en het poeder bevat ook actieve plantaardige stoffen die afkomstig zijn van witte rozenblaadjes en katoenen bloemen.
Chanel Les Beiges Poudre voedt en verzacht de gespannen huid. Het poeder versmelt met de huid en ontwikkelt zo zijn effectiviteit snel en duurzaam. Chanel Les Beiges Poudre is dermatologisch getest en zacht voor de huid zodat deze make-up ook geschikt is voor de gevoelige huid. Het poeder van Chanel hydrateert ook de huid tot in de diepste lagen en draagt bij tot de regeneratie ervan. Zo wordt de huid merkbaar gladder, frisser en jonger.
De matte afwerking zorgt voor een natuurlijke en jeugdige teint. Kleur- en huidafwijkingen kunnen met Chanel Les Beiges Poudre betrouwbaar worden gecompenseerd. De producten uit het Chanel Les Beiges Poudre assortiment zijn de perfecte keuze voor snel en intensief make-upwerk.

Het design

De producten van de Chanel Les Beiges Poudre serie geven de huid een mooie, egale en frisse teint. Daarnaast kan Chanel Les Beiges Poudre ook schitteren met een succesvol verpakkingsdesign.
Chanel Les Beiges Poudre is verkrijgbaar in fraai gevormde poederdozen, die direct herkenbaar zijn aan de beige kleur en het Chanel-logo. Met het scharnierende deksel kunnen de poedervormige potten veilig en schoon worden afgesloten. De geïntegreerde spiegel met perfecte hellingshoek en de meegeleverde sikkelvormige borstels zijn bijzonder praktisch. Beide maken het gebruik veel gemakkelijker en zorgen ervoor dat Chanel Les Beiges Poudre ook op reis of onderweg gebruikt kan worden.

Het assortiment

Als u snel een succesvolle make-up wilt maken, moet u gebruik maken van de producten uit de Chanel Les Beiges Poudre-serie. Chanel Les Beiges Poudre is een fijn poeder met een fascinerend make-up effect. Het fijne poeder ligt zacht op de huid en smelt er snel mee samen. Op deze manier kan de huid er gelijkmatiger en frisser uitzien. De teint wordt helderder en blijft de hele dag mooi.
Maar Chanel Les Beiges Poudre kan nog meer. Het poeder biedt een uitstekende bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden en blokkeert UV-stralen met een lichtbeschermingsfilter. Op deze manier kan omgevingsveroudering van de huid op elk moment van het jaar worden voorkomen. Ook de verzorgende werking van Chanel Les Beiges Poudre is indrukwekkend. Het poeder hydrateert de huid en houdt haar fris en soepel. Chanel Les Beiges Poudre is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen. Chanel Les Beiges Poudre is ook perfect voor de gevoelige huid.
Bovendien past het poeder zich aan elke huidskleur aan, omdat het in zes creatieve kleurvarianten verkrijgbaar is. Chanel Les Beiges Poudre Poudre Belle Mine Naturelle N°10 en Chanel Les Beiges Poudre Poudre Belle Mine Naturelle N°20 zijn het meest geschikt voor een lichte huid. Chanel Les Beiges Poudre Poudre Belle Mine Naturelle N°30 en Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Naturelle N°40 zijn bedoeld voor een middelzware huid, terwijl Poudre Belle Mine Naturelle N°50 en Chanel Les Beiges Poudre Poudre Belle Mine Naturelle N°70 overeenkomen met een donkere huid.
Rondom Chanel Les Beiges Poudre producten is geen plaats voor een snelle, effectieve en huidvriendelijke make-up.